Дискусије : Навијачи

 Коментар
Ponoviti utakmicu.
srbo001
(FUDBALER)
07. јун 2022. у 16.18
Ovo se nikad nije dogodilo,da se utakmica prekine za vise od pola sata i da se onda nastavi. to je neka podvala od gancia. Nedopustivo i protiv svih pravila. Zvezda treba da se kazni i to maksimalno ,a to je oduzimanjem titule i naravno novcano i da im se zabrani da igraju utakmice u Pionir sali. Sramota za nas u Chicago. Ali gurbeti kao i uvek,nikako da se nauce pameti.
Odesa
(надежда, вера и л)
07. јун 2022. у 16.51
Nedopustivo i protiv svih pravila

..еее ај` сад смрдо наведи која су то правила и где су записана.
srbo001
(FUDBALER)
07. јун 2022. у 17.33
Kod nas u Chicagu,isto ganciji pobegli kad je trebalo platiti za janje ,prase i dve gajbe piva. U Bgd,da li su pokrali sve semenke i colu kad si bezali iz sale.
TC-64
08. јун 2022. у 01.18
A kako su oni bacali topovske udare pa se samo deo tribina ispraznio. Koliko se tada cekalo na cekalo na nastavak utakmice?
Ja sam da se igra sve dok Partizan ne pobedi, jer samo je to posteno.
Ne mogu glodari da izgube, ako izgube onda je to namesteno smrc, plac, pizd, kme, kme,kmeee ahahahahahahahah kako smo vas razbili u paramparcad ahahahahahahahhaha
Cugni još koka kole smrdibubo, da osvezis 0,5 sivih celija koje su tipreostale.
Odesa
(надежда, вера и л)
08. јун 2022. у 05.18
која су то правила и где су записана ?
Odesa
(надежда, вера и л)
08. јун 2022. у 14.30
смрдо...крезави лажову, какав си то човек ? Лажеш унаоколо и те лажи и измишљотине користиш као аргументе у својим имбецилним ставовима и коментарима. Какав си ти човк ? Лажовчино једна, само смрдиш овуда унаоколо лажући и мажући а све по сваку цену у корист свог идиотског клуба.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.