Дискусије : Навијачи

 Коментар
srbo001Порука негативно оцењена. Покажи

Kako namestiti utakmicu sa Vojvodinom?
srbo001
(FUDBALER)
28. април 2022. у 12.42
Bas sam razgovarao sa moji prijateljem , bivši igrac Zvezde, o utakmici sa Vojvodinom.
Tražio je žrtvu ,jer je htio da se kladi sa mnom o toj utakmici . Ja sam mu rekao da neću da se kladim na tu utakmicu ,jer si mi pricao kako ste namestali utakmice sa Vojvodinom.On se samo nasmejao,i rekao mi da sam dobro zapamtio. Tako da se nisam kladio.
On već zna da je utakmica namestena. Isto kao i protiv Radnickog Iz Nisa. Bas me interesuje kako će namestiti i ovu utakmicu. Gledaću ako bude prenos.
toronto1
(samo posteno)
28. април 2022. у 19.01
Vi ste jedini klub u Srbiji gde je trener javno rekao da je uprava namestala utakmice za vreme njegovog boravka u Partizanu. Vi samo pricate i mastate o postenju.
TC-64
01. мај 2022. у 02.39
Kako smrda može da namesti svoj mozak da radi normalno i zašto ne?
TC-64
01. мај 2022. у 02.51
Prokomentarisi ovo „ekspertu” a ne da izmišljas gluposti!
Ajde reci sad!

https://arhiva.vesti-online.com/Sport/Fudbal/387701/Mateus-Partizan-je-igrao-namestene-meceve

Mateus: Partizan je igrao nameštene mečeve!
Nemac je otkrio da je Rad jedan od klubova sa kojim su crno-beli igrali takvu vrstu utakmica...


Slavni nemački fudbaler Lotar Mateus u svojoj autobiografiji „Sve ili ništa”, pisao je o tome kako je Partizan igrao nameštene utakmice u vreme kada je on bio trener kluba iz Humske! On je, između ostalog rekao da je odigrao bar jednu utakmicu tog tipa, ali se posebno osvrnuo na duele crno-belih i Rada, posebno onaj iz 2003. godine, kada su Građevinari slavili sa 1:0 u meču 28. kola. Tim sa Banjice se tada borio za opstanak, dok je Partizan imao ogromnu bodovnu razliku u odnosu na Crvenu zvezdu.
„Na povratku u svlačionicu, trener golmana mi je ispričao da su opklade za ovu igru obustavljene dva sata pre početka jer su ljudi nešto namirisali u vezi s njom. Bio sam zapanjen. Kada sam ušao u svlačionicu, većina igrača se već istuširala i bila spremna za povratak kući. Ja sam jednog od njih, u koga sam imao poverenje, zadržao u svlačionici. I kada su ostali izašli, upitao sam ga: 'Možeš li mi objasniti šta se danas stvarno dogodilo? Ispričaj mi. 'I on mi je objasnio: 'Pre dve godine, kad smo s njima igrali, trebali su nam bodovi da postanemo prvaci zemlje. Njima ta utakmica nije bila važna, pa su nas pustili da pobedimo. Sad se nalaze pred ispadanjem iz lige, pa su im ti bodovi potrebni. Danas smo im se revanširali i na poklon uzvratili poklonom'. Bila je to prijateljska usluga, napravljena uz prećutni dogovor obe strane.” Rekao sam mu uz određenu dozu sarkazma: „Znaš šta, sledeći put mi recite kad treba da izgubimo. Onda se neću toliko uzbuđivati i rizikovati da dobijem infarkt”, naveo je Mateus, prenosi ALO.rs.

Legendarni Nemac je potom pisao i o dilu Građevinara i crno-belih. U svom delu je pisao i o tome kako je odgledao utakmicu istih rivala 28. aprila 2001. godine, na kojoj je Partizan preokrenuo od 0:1 na 2:1. I tu su, prema tvrdnjama Mateusa, dva kluba počela da se dogovaraju o prepuštanju bodova.
„U meni se probudila radoznalost. Taj igrač mi je rekao na kojoj utakmici je počela ta stvar s poklonima. Uzeo sam kasetu na kojoj je snimljena, stavio je u video-rekorder i odgledao meč od početka do kraja. Video sam da je Partizan do osam minuta pre kraja gubio s golom razlike i da je na terenu imao samo devet igrača. Uprkos brojčanoj prednosti protivnika Partizan je u poslednjem minutu uspeo da postigne dva gola i preokrene meč u svoju korist. Odlučujući gol postigao je centarfor, koji je sam prošao pored šest odbrambenih igrača. Tada mi je je postalo jasno i zašto smo kasnije izgubili onaj drugi meč”.

On je zatim dodao da je siguran da srpski klubovi igraju po sistemu „tri za tri”, koji je do detalja opisao u svojoj autobiografiji.
„To je Srbija. Verujem da u mnogim zemljama postoje takve vrste dogovora. Nemam to crno na belo, ali za Srbiju sam siguran. Dobiješ utakmicu na svom terenu, ja dobijem na svom. I tako svako ima po tri boda. Kada se ovakvi dogovori naprave sa šest-sedam klubova koji nemaju ambiciju da postanu prvaci, već žele samo da ostanu u prvoj ligi da bi dobili novac od reklama, onda se može prikupiti i 21 bod. Danas ja tebi dajem komad hleba, jer ti nemaš. Sutra ti meni, kad ogladnim, vratiš taj komad. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani”, tvrdi Mateus.

====================================================================

To su te cuvene „postenjacine”!!!!
Odesa
(надежда, вера и л)
01. мај 2022. у 11.32
...хахахаха, Смрда о курварлуку прича к`о и свака куравела !!!

Само ви не помињите намештање утакмица и освајање титула по партијским директивама
TC-64
01. мај 2022. у 11.41
Pojavi se umišljeni smradu „ekspertski”
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.