Дискусије : Навијачи

 Коментар
Analiza kola :))
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
17. април 2022. у 10.07
Hrabrom igrom na stadionu Crvene Zvezde, partizan je još jednom uspeo da pokaze da je najbolji vicesampionski klub u istoriji Srbije i da se izbori za još jedan vicesampionski trofej, koji će krasiti vitrine stadiona u humskoj 1.

Iako po ko zna koji put nisu uspeli da postignu gol protiv Crvene Zvezde, klub iz humske je proglasio pobedu u derbiju zato što ni protivnik nije njima dao gol a to je samo po sebi vredno slavlja.

Tako da je trenutno vesela atmosfera na stadionu u humskoj gde se rade pripreme za proslavu još jedne kitule u dugome nizu!
TC-64
17. април 2022. у 12.26
Potreba za slavljenjem nula j ekod njih tradicija.
Partizan je jedini klub koji je tukao Real 0-0! Tako nešto niko nije u svetu radio.
Takođe jedini klub kjoi slavi 15 minuta vodjstva u finalu Kupa Sampiona)))) Ciji vazdusni trofej i krasi čak i njihov sajt)))
Odatle i potice potreba za sto vise vazdusnih pehara ili u narodu poznatih, a među glodarima i po nazivu omiljenih vicesampionskih titula)))
Pavle_Djurisic
(sloboda ili smrt)
18. април 2022. у 09.07
Kao i prthodnih 5 godina i ove će Windex / alijas Srbo morati da „prihvati” kitulu a ne titulu
Glavna proslava će se odrzati Serbian Village Restaurant a pored svih poznatih zvanica najavljen je iznenadni dolazak Jamesa

Analiza velikog uspeha osvajanja kitule kao i pripreme za ponavljanje iste u narednoj 2023 bit će glavna tema

„Kitchen is open during work hours ATM Available for events Jazz nights Serbian American food Drinks and foods reasonable prices Everybody welcome”
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
18. април 2022. у 15.49
After hour party event will be hosted in Izmet's ass (windeks/srbo) James will be master of the ceremony. All niggers from South Chicago welcome!!

PS. Bring your black pitons!!!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.