Дискусије : Навијачи

 Коментар
СА МАТЕМАТИКОМ НЕМА МАНИПУЛИСАЊА
Odesa
(надежда, вера и л)
17. април 2022. у 08.19
СА МАТЕМАТИКОМ НЕМА МАНИПУЛИСАНЈА Како мислиш заслужујеш више, а ШЕСТ И ПО САТИ НИСИ постигао ГОЛ?
„Ми нисмо заслужили ово! Заслужујемо много више него што нам је дато”, уверљиво је говорио тренер Партизана Александар Станојевић после ремија без голова са Црвеном звездом, који је његов тим оставио на минус два у односу на највећег ривала и додатно му умањио шансе да освоји титулу.

Пише: Бојан Маринковић

Тоналитет изреченог стварао је утисак да је таква тврдња аксиом, нешто што није подложно расправи и дискусији.

Да ли је, заиста, тако? Да ли је стратег црно-белих у праву? Јесу ли његови момци заслужили више од позиције у којој се налазе на шест кола пре краја Суперлиге?

Прочитајте још
Можда ће вас занимати и:
БУРНА КОНФЕРЕНЦИЈА СТАНОЈЕВИЋА! Тренер Партизана у расправи са новинарима: Вас је 70 одсто звездаша
ОЦЕНЕ ПАРТИЗАН: Терзић апсолутни ТРАГИЧАР вечитог дербија! Станојевић надмудрио Станковића, али без жељеног резултата
Капитен Партизана ГРМИ после дербија: Звезда ДРЖИ МЕДИЈЕ, спинује се, али шампионска трка НИЈЕ ГОТОВА!
Ставови су индивидуална категорија. Изведени су из одређеног мишљења. А на мишљење свако има право. И ставови, као и мишљење, могу бити различити, варирати у односу на бројне сегменте. Мада су неретко засновани на варљивим аспектима. Склони потпадању под манипулацију.

Са бројевима је већ ситуација другачија. Код њих нема лажи и преваре. Математика не оставља за врдање, креирање искривљене истине. Ма колико би то некад било пожељно и добро дошло. Два плус два једнако је четири. Није ни три, ни пет. Тако је одвајкада. Тако ће остати занавек.

Па, шта кажу бројеви, у Партизановом случајеву. Или, конкретно, Станојевићевом. На трагу поменутих (не)заслуга које је стратег црно-белих убедљиво изнео пред новинаре по завршетку још једног неуспелог гостовања на Маракани...

Ставићемо по страни бројке против осталих суперлигашких ривала. У калкулатор уписујемо само оне из дуела са највећим и јединим правим ривалом у борби за шампионски пехар. Рачуница каже следеће:

Откако се вратио на клупу Партизана, Александар Станојевић не зна за победу против Црвене звезде! Шест мечева - шест неуспелих покушаја да на плећа баци вечитог ривала. Од тога пет у лиги и један у купу. Два у Хумској, четири у Љутице Богдана.

На Маракани је тек посебна прича... Ту бројеви делују још неугодније, да не употребимо реч „бруталније”, по стратега црно-белих.

У поменута четири окршаја на највећем српском стадиону, Партизан је постигао 0 (словима: нула) голова. Три пута по 90 минута у лиги и једном 120 у купу. Укупно 390 минута фудбала без пласирања лопте у мрежу противника. Са надокнадама бисмо могли да заокружимо и на целих 400, или који минут преко, али нека остане и тих 390.

Дакле, тачно шест и по сати су имали „форе” црно-бели да савладају Милана Борјана. И у томе нису успели. Па ни кад им је од тога практично зависила цела сезона, попут недељног меча. Кад је победа била једина опција, а све друго их доводило у стање немоћи.

Мало је, премало. Недовољно. И неозбиљно за тим са шампионским амбицијама.

Титуле се морају заслужити. Директни оркшаји са главним противником су тренуци створени за заслуживање. Да на делу покажете да сте ви „ти”, а не они прекопута. Да не оставите ни најмању дилему да сте прави.

А онда... Онда се могу отварати теме о заслугама. И о њима износити ставови засновани на бројевима. Кад је математика уз вас, нико не може упрети прстом у изречене тврдње.

https://sport.blic.rs/

EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
17. април 2022. у 08.23
sama cinjenica da on kaže da zasluzuju vise nego sto IM JE DATO - pokazuje da se njima uvek nešto daje a ne da osvajaju. Znaci normalnim klubovima niko ništa ne daje nego osvajaju svoje uspehe i trofeje a samo se garganskim semenkarima uvek DAVALO. Oni čak imaju i pesmu, - daj nam Tole sedmu titulu... Šta dalje reci, dno dna, obični mufljuzi i kriminalci koji samo znaju da namestaju i muljaju. Uvlace se svakom rezimu u bulju da bi im neko nešto DAO...
TC-64
17. април 2022. у 08.25
Mišljenje je kao i dup.e, svako ga ima.
A glodari obozavaju da se gadjaju u buljsona.
TC-64
17. април 2022. у 08.30
Upravo je to i poenta cele price, a ne da kukaju kako im sudija nije svirao preksraj ili protivniku nije dao karton, a ovamo nisu u stanju da daju nijedan gol.

Odesa
(надежда, вера и л)
17. април 2022. у 08.31
„Колико је Станковић био незадовољан толико је његов колега из Партизана Александар Станојевић био разочаран.

Свестан да му реми не иде у прилог, иако је и пред тога ушао у фронт са новинарима после питања да ли је трка за титулу скоро па готова.

Као да су му представници медија криви што је његов тим у минусу, али и судије, подсетивши да је био први 28 кола, да је заслужио да дерби игра у Хумској, али да му спољни фактори нису дозволили.

Док је то објашњавао, Станојевић је морао да се преиспита зашто није преузео већи ризик у мечу који је ”имао„ на основу свега виђеног у првом полувремену када је Партизан био знатно бољи.
Изјава да ”може да игра колико му противник дозволи„ има донекле упориште, али ипак говоримо о мечу у коме није хтео да преузме ризик, правећи измене у последњим минутима.

Без икакве реакције у тренуцима када су црно-бели били паралисани после одличног првог дела, као да му победа није потребна.

Ватренији је био на новинарима и у приговору са судијама, него у реакцији када му је поглед био ка резервним играчима... Све како би избегао пораз.

Разлог импотентности нападача можда лежи у чињеници да су сва четворица штопера, гледајући обе стране, одрадили фантастичан посао.

Партизанови Немања Милетић и Игор Вујачић, као и Звездини Александар Драговић и посебно Страхиња Ераковић, били су најбољи појединци утакмице.”

https://sport.blic.rs/
Odesa
(надежда, вера и л)
17. април 2022. у 08.33
...ХАХАХАХ...с нестрепљењем исчекујемо Жексову анализу кола и оцену игре ...Станојевих глодара !!!
TC-64
17. април 2022. у 08.38
Evo kako oni „zasluzuju” vise:

18. oktobar 2020: Partizan – Crvena zvezda 1:1 (1:0)

07. april 2021: Crvena zvezda – Partizan 1:0 (0:0)

25. maj 2021: Crvena zvezda-Partizan 0-0 [pen 4-3], finale kupa

19. septembar 2021: Partizan – Crvena zvezda 1:1 (1:0)

27. februar 2022: Crvena zvezda – Partizan 2:0 (2:0)

16. april 2022: Crvena zvezda – Partizan 0:0

6 utakmica / 2 pobede / 4 neresene / 0 poraza Zvezde / gol razlika 5-2 /
TC-64
17. април 2022. у 08.41
Plus sto u 4 poslednje utakmice na Marakani nisu dali nijedan gol!! Toliko o tome!!!))))
Odesa
(надежда, вера и л)
17. април 2022. у 09.06
хахахаха...ево га и Жекс Гебелс, позива Станојевића на кривичну одговорност...хахахаха. У каквом бунилу живе ови гаргани, то је милина за очи и уши !!!

https://www.youtube.com/watch?v=DmoRBktXzNM
TC-64
17. април 2022. у 09.20
Da, to sam juče postavio.On je totalno odlepio.
Odesa
(надежда, вера и л)
17. април 2022. у 09.47
...извини брате, промакла ми твоја поставка. резиме свега досадашњег: они су све беднији из године у годину, из дана у дана...
TC-64
17. април 2022. у 12.11
Sve ok, samo kažem, nema potrebe za izvinjavanjem)))
Oni su u dubokom ludilu. Pogotovo ovaj Pantic i njegovi sledbenici.
Koje su to teorije zavere.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.