Дискусије : Навијачи

 Коментар
Prošlo je vreme..
toronto1
(samo posteno)
11. април 2022. у 19.02
kad je Lola Smiljanic sam hvatao loptu rukom i dosuđivao penale za Partizan . Prvo igrac Partizana namesti loptu na penal, pa sudija posle dosudi isti. Da se to desilo nama, ja bih prestao da komentarisem i ne bi se javljao, ali ne partizanovci imaju selektivnu memoriju i ne secaju se tih detalja. Ne secaju se kad su igrači Vojvodine napustili finale Kupa Srbije zbog nenormalne kradje.
https://www.youtube.com/watch?v=KyB5bKSrxu8
https://www.youtube.com/watch?v=Rji-Y0aZCUE
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
11. април 2022. у 19.10
Normalno, najveci lopovi i mufljuzi u srpskom fudbalu. Mateus pisao u svojim memoarima kako su namestali utakmice, clan uprave sam priznao kako je davao mito sudijama, igrači sami dosuđuju penale, država im pokloni stadion u samom centru Beograda koji vredi ko zna koliko miliona.

U vreme najvece krize devedesetih kad narod nije imao hleba da jede i kad je plata bila 5 maraka njima država zida Zemunelo od narodskih para... mogu ovako do sutra, primera njihove mufljuznosti ima ne pretek.. HRK PLJUC, zato će da zavrse na djubristu istorije ko sto su i komunjare koje su ih dovele u Srbiju iz Zagreba!
toronto1
(samo posteno)
11. април 2022. у 23.15
Insajder je dokazao da su najveci lopovi srpskog sporta Curkovic, Zecevic i Bjekovic. Agencija „Karan” koja je oprala na stotine miliona nemackih maraka i ko zna ko je tu sve imao tal? Verovatno neko iz tadasnje vlasti i zato ih niko nije ni dirao. Platili su kome su trebali i sve se zataskalo. Terzic i Dzajic su male mace za ovu kradju veka. Insajder je baratao sa cifrom od 200 miliona, a samo transfer Kezmana je iznosio nekih 20 i nešto miliona. Agencija „Karan” je zadržavala novac u Svajcarskoj i taj novac nikada nije ulazio u Srbiju. Pita novinarka Curkovica ko je vlasnik te agencije, jer su upravo ova trojica bili vlasnici, a on kaže neki covek iz Svajcarske, prijatelj kluba i navodno lopina ga nije poznavao.
Zvezda_do_Tokija
12. април 2022. у 00.01
meni se sa snimka čini da je onak igrac partizana se sam sapleo...
windy-chicagoПорука негативно оцењена. Покажи

windy-chicago
(windy-chicago)
12. април 2022. у 03.26
Eeeeeejjjjj…. skupljaci sekundarnih sirovina.
Još ništa nije gotovo.
Ujkani….. sledite vaseg idola Emily,, ustaškog krvnika.
Mmmmrrrrssssss
Dupla kruna crno bela.
TC-64
12. април 2022. у 05.53
Javio se kamiondzija, navijac Tirane. Podržavao je Tiranu protiv Zvezde i pisao ovde napred Tirana!
TC-64
12. април 2022. у 05.55
Inače kao sto uvek volim da napisem, o njima je izdao i knjigu njihov covek pod nazivom „Najvece mucke FK Partizan' koja je bila zabranjena od strane tadasnje vlasti. ”
TC-64
12. април 2022. у 06.15
Što se tiče navodnog preksaja, vidi se lepo da se sapleo sopstvenu nogu koliko je bangav. I onda šta se desava? Kreće halabuka njihovih novinara na sve strane kako su oni pokradeni!! I to zato igracu Cukarickog nije dat crveni karton za prekrsaj koji nije ni napravio??? Sudija produzava utakmivcu još 8 minuta u kojima su imali sanse da daju gol kao i tokom utakmice, ali kilavi kakvi su ni to nisu znali da urade i onda je kriva Zvezda!
A kao vhunac svega sada već bivši trener Cukarickog izlazi posle utakmice sa izjavom i da je njegov tim trebao da izgubi(sto je izjava kakvu nisam čuo da je ikad ijedan trener ikada izjavio) i da je njegov igrac trebao da dobije crveni karton(takođe nešto neverovatno). Falilo je samo da kaže da mu je zao sto Partizan nije pobedio. Mada se on lično potrudio da tako bude, pa je probao da izvede malo slabiji i neki kombinovani sastav u cemu je i bio sprečen od strane rukovodstva kluba. Ne odlazi na klupsku veceru posle utakmice i sve je jasno. Dobija otkaz. E sada sledi ono najbolje! Klasicno glodarsko izvrtanje stvarnosti! Kažu otpusten je jer je rekao istinu!!! A kakva je zapravo istina u pitanju??
U pitanju je to što je sprečen da pomogne Partizanu da pobedi!!! A svojim izjavama je samo potvrdio koliko mu je zao što se to nije desilo! E to je prava istina!
windy-chicagoПорука негативно оцењена. Покажи

windy-chicago
(windy-chicago)
12. април 2022. у 10.23
Ja pricao sas Trampa pre neki dan.
Kažem mu…. slusaj bre, vidi tamo u Fifa i Uefa, da se ugasi ovo zlo iz rupe, pored zardjalog tenka.
Inače…. zovem Melaniju na kafu nasamo, ,pa ti vidi.
Kaže mi on… ma nema problema, gotovi su.
Mogu samo da se sigraju u Albaniju, kod Enver Hodze, koji ih je i osnovao.
Eto, samo da znate…
Nemo’ posle ovo -ono.
Dupla kruna crno bela.
TC-64
12. април 2022. у 11.41
I posle ga skembao ef bi aj zbog pretnji bivšem predsedniku da će da mu napastvuje ženu, pa je dobio za kaznu celiju sa 25 crnaca heheheh
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
12. април 2022. у 18.28
Izmet boy puko od muke hahahahhahahhahahahaha ludi, vristi, bunca ne zna šta će vise hahahahahahahah

Crveno Bela Titula!!!!!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.