Дискусије : Навијачи

 Коментар
Srbija-Hrvatska
Pavle_Djurisic
(sloboda ili smrt)
15. јануар 2022. у 17.15
Eto mene niste navikli na euforiju. Bivša sportska velesila DDR je imao odlično rješenje.Ukinuli bi sportove u kojima su bili loši, kao Smučanje i Vaterpolo. Mislim da bi to trebalo napraviti sa ovim rukometom u Srbiji, da ne zaluđujete više narod.
Pavle_Djurisic
(sloboda ili smrt)
15. јануар 2022. у 17.18
Bruka, igramo maltene na nasoj granici, njih duplo više, malo malo „ubij Srbina”. I vrhunac je...i Thompson na poluvremenu. A mi ko sise!!!
toronto1
(samo posteno)
16. јануар 2022. у 00.03
Gde smo mi bili u rukometu pre dve godine, danas smo bili odlicni. Nedostajao je i Djordjic i Nenadic koji nisu bili u timu. Nenadic nije ni dosao na prvenstvo zbog povrede, a Djordjic je dobio pozitivan test na koronu. Nisu ni hrvati bili kompletni, ali ako spanac ostane kao selektor mi ćemo sledeće godine biti bolji od hrvata. Danas je odlucilo iskustvo, jer su nas Cindric i Cupic unistili, a u prvom poluvremenu nije bilo ni sreće. Nas golman Cupara brani 3-4 lopte i svaka ide u aut, umesto iza gola. Vodimo 9:8 i pravimo naivne greške. Hrvati su imali bolje bekove i tu je bila najveca prednost.
TC-64
16. јануар 2022. у 16.11
Igrali smo bolje nego ranije. Ali to nije bilo dovoljno juče. Ali biće sigurno bolje.Što se tiče povika sa „njihove” strane, nas golman kaže da je čuo „Ljubi, ljubi Srbina”. Ko hoće neka veruje u to, ja u takvu ljubav ne verujem bas. Mislim da se zezao da je to čuo.

https://www.maxbetsport.rs/cupara-ovo-je-smesno-sudije-direktno-uticale-na-rezultat-hvala-hrvatskim-navijacima-na-pe smi-ljubi-ljubi-srbina-335983/

Cupara: Ovo je smešno! Sudije direktno uticale na rezultat… Hvala hrvatskim navijačima na pesmi „ljubi, ljubi Srbina”

Da je do odbrane i do golmana Srbija bi već sada bila u drugom krugu. Međutim, očigledno da treba još nešto. „Orlovi” su primili 23 gola, Cupara je zabeležio 12 uspešnih intervencija, ali… Doživljen je poraz koji je našu selekciju odaljio od drugog kruga.

Odlični čuvar mreže teško je „progutao” ovaj poraz.

– Teško je izgubiti pred našim navijačima. Bilo je više hrvatskih, bilo je svega i na tribinama i na terenu, zaboleo me ovaj poraz. Žao mi je što nismo smogli snage da malo bolje odigramo u napadu, poziciona odbrana je bila vrhunska. Momci su se kretali odlično i borili kao lavovi, mnogo su mi pomogli, ali u napadu je nedostajala širina. Neodstajao je šuter kao što je Petar Đorđić. Bez njega smo ostali u pet sati popodne. Zbog korone, a preležao je koronu pre tri nedelje, Naravno, korona je omela i Hrvatsku, pa da ne pričam o tome, nije samo nama, pa da plačemo zbog toga – izjavio je Cupara i dodao:

– Danas će nas pljuvati, to je realno, ali ne znaju da ćemo se dići jer smo jaki.

Pomenuo si naše navijače. Da li si ih čuo uopšte u onom paklu?

– Jesam, kako da ne. Došlo je i mnogo mojih prijatelja, članova porodice. Svaka čast svima koji su došli u Segedin. Hvala i hrvatskim navijačima koji su pevali „ljubi, ljubi, ljubi Srbina”. Baš lepo od njih – smeje se Cupara.

Da nisi loše razumeo šta su pevali?

– Ne ne, tako su pevali. Sigurno vi niste čuli dobro – uzvratio je.

Izgleda da je ključ meča bio u poslednja tri minuta prvog poluvremena, kada su Hrvati preokrenuli i od 9:8 za nas napravili seriju 3:0?

– To je period koji nas je koštao. I umor i sve i ta prevelika želja da se neki napad ranije završi. Par izgubljenih lopti. I 20 faulova u napadu, a Hrvatima dva! Kako to? To neko mora da mi objasni. Međutim, nema žaljenja, idemo dalje.

Kako komentarišeš arbitražu Nemaca?

– Retko se žallim na suđenje, ali ovo je stvarno bilo smešno. Direktno su uticali na rezultat – jasan je Cupara.
toronto1
(samo posteno)
16. јануар 2022. у 23.50
Pozitivan nalaz Djordjica samo dokazuje besmisao testiranja na sportskim takmicenjima. Momak prelezao koronu pre tri nedelje i opet pozitivan na testu. Svi koji su prelezali koronu ne treba da budu testirani sest meseci i tacka.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.