Дискусије : Навијачи

 Коментар
Garganske vrednosti!
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
13. јануар 2022. у 11.19
UŽAS NAD UŽASIMA! Četvorostruki ubica i Veljin koljač dobio podršku „Principa” - srećan rođendan najvećem bratu
AUTOR: REPUBLIKA

HRONIKA
13.01.2022

17:13

Marko Budimir, visokorangirani član klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, optužen za četiri brutalna ubistva, rođendan je proslavio iza rešetaka, a vojnici klana koji su na slobodi na sraman način priredili su slavlje.

Da podsetimo, Marko Budimir i njegov brat Miloš uhapšeni su 4. februara zajedno sa ostakom najmonstruoznijeg klana na našim prostorima.

Istraga je utvrdila da su bili izuzetno bliski sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem, te da su važili za njihove ljude od poverenja.

- Na tvoj rođendan „leva strana” plače, nema vođe da grmimo još jače! Ideja živi, priča nije stala, zauvek ćeš biti ponos moga kraja. U kraju tišina, u parku se ne bleji, čekamo tvoj znak, ipak najviše vrediš. Srećan rođendan najvećem bratu - navodi se u objavama na više Instagram stranica koje podržavaju Velju Nevolju i njegovu navijačku grupu „Principi”, pod čijim paravanom je klan činio monstruozna krivična dela.
Stari-vuk
17. јануар 2022. у 10.49
bas sramota.Veliki vodja na proslavi Zvezdinih navijaca,puca se u plafon,slave se pobede kako sportske tako i gradjevinske.BG na vodi raste,ultrakop se bogati.Uskoro će ultrakop promeniti ime u „Crnotravci BG”.Stečajni upravnik Agro banke per zvezdine dugove a sve sedeci u fotelji u Ljutice Bogdana.Kupuju se italijanski fudbaleri,prodaje se niko...64 igrača pod ugovorom od toga 10 sa platom od 50 hiljada evra po sezoni...Bitno je da ste juče glasali DA na referendumu ...Tako to rade delije
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.