Дискусије : Навијачи

 Коментар
profiterПорука негативно оцењена. Покажи

Partizan
profiter
18. децембар 2021. у 09.03
Je i zvanicno jesenji Prvak
U poslednjoj utakmici koja nije bas al valja kakvi protivnik pa i takva utakmica
5 bodova je nekakva prednodst udnosu na drugo plasiranog je velika a možda i nije kad znamo koje sponzore zvezda ima pocev od av fudvalskog saveza sudiskog organizacije
Vidimo se na proleće
Pavle_Djurisic
18. децембар 2021. у 11.07
Jugosloveni čestitam vam jesenju titulu! Nadam se da ćete i vi nama čestitati na proleće!!!
windy-chicagoПорука негативно оцењена. Покажи

windy-chicago
(windy-chicago)
18. децембар 2021. у 13.44
Titula, titula, slavice se titula.
Ajde crno beli sampioni…..
Ajdeeeeeeeeeeeeeeeeee
Pavle_Djurisic
18. децембар 2021. у 13.50
A možda i kitullaaaaa !!!
TC-64
19. децембар 2021. у 03.39
Oni su cirkus kakvog nema.
Odesa
(надежда, вера и л)
20. децембар 2021. у 04.12
Имамо јесењег шампиона. Одмах да се разумемо. Само овде се то рачуна како некакво звање.

И нигде више.

Нису ни на пола пута. Ако мисле другачије, у проблему су.

https://www.maxbetsport.rs/pecat-nedelje-danas-jesi-sutra-nisi-ili-je-sutra-već-juče-331029/
Odesa
(надежда, вера и л)
20. децембар 2021. у 04.19
...па да, „јесењи шампион”, „вицешампион европе”...то су те китуле што гаргане доводе до делириума имбецилне радости и сладострашћа.
Е па нек` их буде што више у вашој секташкој историји 😂😂😂
TC-64
20. децембар 2021. у 08.19
Oni obozavaju te vazdusne pehare. Secam se da su dugo godina navijaci Sarajeva hvalili kako su 1978/79 osvojili jesenju titulu. I navijaci Vojvodine 1994/95. To su „velike” stvari kojima se hvale iskljucivo mali i osrednji klubovi.
Odesa
(надежда, вера и л)
20. децембар 2021. у 10.29
...да, за такве „клубове” и постоје - китуле, док за праве клубове постоје само - титуле
TC-64
22. децембар 2021. у 02.28
Nije nikakav problem, jer u protivnom vas uopste ne bi bilo na stranici. Neka svaka jesenja bude vasa, a na kraju da mi osvojimo i da ste makar polusezonu tu. Nemam ništa protiv! A što se tiče VAR-a pa vi kukate i dalje! Mi to i ne spominjemo! Samo to što nam je tek na intervenciju VAR-a sudija svirao dva penala protiv Radnika, je još jedan dokaz da Zvezda ništa ne namesta o cemu godinama sa argumentima pricam!
TC-64
22. децембар 2021. у 13.38
Pa i mene banuju isto za najobičnije gluposti, čak i kada uvreda može samo da se nasluti. Jednom je pisalo kao objašnjenje banovanja, nešto u stilu zbog sirenja erotskog ili tako nekog sadrzaja hahahaah Ima mnogo mojih tema koje su sportske. I ima ih koliko hoćeš i sa secanjima o fudbalu gde sa Zagijem razmenjujem mišljenja i ne secam se kada je neko toliko ovde pisao o tome poslednji put. A što se tiče Vlahovica, ja sam se pozitivno odazvao na tu tvoju temu i dodao da samo tako nastavi kao igrac sadasnjeg kluba Fiorentine i da mu želimkodlične igre u bilo kom klubu gde u buducnosti bude igrao i kao i nasoj reprezentaciji. Želim mu sve najbolje!. Isto kao sto i vi ne namestate, ne namestamo ni mi. A šta ja da ti radim kada ti ne verujes u cinjenice. I ako mi kažeš da mi namestamo a vi ne, zapitaj se koliko je tvoje razmišljanje realno?! Isto koliko je realno da Real ne namesta u Spaniji, a Barselona namesta. Ili da samo Juventus namesta u Italiji, ali ne namesta Milan! A to da li je neko ovde iz ovog ili onog razloga, to me isto ne zanima. Ne znam ko je moderator i to me takođe neinteresuje. I nemam šta ja njemu da se obracam. A to što si ti ovde je zato što ocigledno vidis neki smisao u tome i pored toga sto te banuje moderator. Ja sam naprimer ovde od 1998, znaci od početka postojanja ove stranice. Koliko sam ja shvatio od tada, nikad niko ne može da bude banovan zauvek i svako može da se pojavi ponovo ako hoće, a ako neće njegova stvar! Bas me briga! I na kraju, slazem se sa tobom neka pobedi bolji, a to je Zvezda!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.