Дискусије : Навијачи

 Коментар
srbo001Порука негативно оцењена. Покажи

Katai je namerno promasio drugi penal.
srbo001
(FUDBALER)
13. децембар 2021. у 17.37
Kradja u Bgd. Sudiji mecha treba da se zabrani da vise ikada sudi bilo koju utakmicu. Još bolje , nek ide na Kosovo i sudi siptarski ligu.
Prvi penal: lopta već u gol out,golman se okiznuo,i napadac Zvezde se nije mogao zaustaviti i pada preko golmana koji je već na zemlji. Lopta već u gol outu 5 secundi. Ali ako dobijes naredjenje da sudis penal,onda idiot sudija sudi.
Drugi penal još gori. Ben stoji iza defenzivca Radnika ,koji izbacuje lotu glavom. Ben udara chelom, defanzivca Radnika glavom i penal.
Stankovic je i sam bio iznenadjen i posramljen. Ne znam da li je dao signal Katai da promasi,ili ne? Katai je namerno promasio,jer je velika sramota da pobedis sa penala koji nisu ni postajali.
Vreme da se ocisti nas fudbal. Sudija dozivotna suspenzija.
TC-64
13. децембар 2021. у 17.45
Ne ser.i, oba penala su bila! Ali ja lično nisam za to da nam se ijedan penal sudi, samo da vi postenjacine ne lupetate i nekukate! Tražili ste VAR, eto ga VAR! Oba penala su bila, ali ponavljam ja ih ne bih sudio samo zbog vas! Stankovic je zaebao bespotrebnim izmenama sve, ništa nije naucio iz prve utakmici u Surdulici. Izveo je Bena, Kataija, Pavkova i Kangu! Mislio je verovatno da je utakmica gotova ili da će Ivanic sve sam da resi!
srbo001Порука негативно оцењена. Покажи

srbo001
(FUDBALER)
13. децембар 2021. у 17.48
Stankovic je bio posramljen radi penala. Pogledaj malo video ,vidices kako se zacrvenio u licu kao da kaže:Šta se desava,ponovo nam daju penal? Ali ti ne razumes fudbal,niti si ikad igrao. Ti si samo navijac.
Cista namestaljka.
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
13. децембар 2021. у 18.23
hahahahhaha kako kenja olinjali pa to nema nigde. Stankovic pocrveneo zbog cistog penala ahahhahahahahahahhaha

da vi imate obraza pocrveneli bi odavno ali nemate pa vas zato ljudi zovu stoka iz humske.
TC-64
13. децембар 2021. у 19.13
Ti si kao neki strucnjak, a nedelju dana niste ništa smeli da kazete za Floru! Nema nijednog posle Amortozisa da bilo šta kaže! Ali čim je Zvezda u pitanju, eto vas odmah! I ti si za crvenilo u licu strucnjak za fudbal????Pa ja veci idiotizam nisam čuo! Kakav će da bude u licu po cichi zimi,genije? Boze, koja budala, pa to je neverovatno!
D-Man
(Analyst)
14. децембар 2021. у 13.58
srbo001,

Као прво, ти сигурно добро знаш за правило у фудбалу да пенал мора да се свира чак и ако, примера ради, голман удари противничког играча у шеснаестерцу а да лопта уопште није у близини. Лопта може бити и у противничком шеснаестерцу а онда на другој страни голман одлучи да противничком играчу који је остао тамо опали шамар. То је и црвени картон и пенал.

Када смо то разјаснили онда ти је потпуно јасно да је први пенал чист ко суза. То што лопта излази изван игралишта нема везе са чињеницом да је голман просто однео једног Звездиног играча.

Јбт, оно што ми никако није јасно, а то је присутно и међу неким играчима а не само међу публиком, је да неки мисле да ако дођеш први до лоште неким случајем онда имаш право и да у тој акцији, након што си претходно први ударио лопту, скршиш играча и да то није фаул. Такве ствари се често могу видети на терену када играч показује како је он у ствари ударио лопту. То што је у том тренутку или секунду после тога и однео играча то, је ли, као нема никакве везе а свакако да има.

Што се тиче другог пенала из снимка се не може ништа видети:
https://www.youtube.com/watch?v=opIgqs2NfqA&ab_channel=Crvenazvezda

Могу само да претпоставим да из другог угла, оног иза камере, може да се види неки ударац у Бенову главу.

Оба пенала су досуђена уз помоћ ВАРа што значи да они који гледају спорни детаљ то гледају из више углова.
Не заборави да је Бен након тог дуела носио завој на глави што можда довољно говори у прилог чињеници да је контакта било.
Е, сад, руку на срце, ни ја не бих досудио тај пенал али није га видео ни главни судија већ ВАР судије.

Катаи сигурно није намерно промашио пенал. Звезда је до тада била апсолутно боља и само је било питање колико ће голова дати.
То што смо се опет обрукали против Радника из Сурдулице може бити пресудно у борби за титулу.
TC-64
14. децембар 2021. у 14.55
Pa naravno da ga je udario u glavu, jer odakle mu inače posekotina? Lepo se videlo da mu je chelo krvavo posle duela. Ja opet kažem ne bih svirao nijedan penal da sam na mestu siduije zbog ovih „postenjacina”, samo da ne kukaju vise i ne izmišljaju gluposti! Smucili su mi se! Nedelju dana ni da pisnu kada puknu u Estoniji ili igraju nereseno protiv Anortozisa! Ali čim je nešto o Zvezdi, eto ih odmah!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.