Дискусије : Навијачи

 Коментар
Помоћ угроженим гарганима
Odesa
(надежда, вера и л)
12. децембар 2021. у 10.08
Usled nepredviđenih okolnosti jesenji deo Superlige biće produžen za nekoliko dana.

Duel 20. kola Superlige Srbije između Metalca i Partizana, koji je trebalo da bude odigran u ponedeljak u Gornjem Milanovcu, odložen je zbog loših vremenskih uslova.

Kako je „Blicu” saopšteno iz Humske, crno-beli neće sutra otputovati u Milanovac na zakazan meč koji je po prvobitnom rasporedu trebao da bude odigran od 15.45 sati.
Zbog toga je otkazana i današnja konferencija za medije na stadionu Partizana, koji će u toku dana izaći sa detaljnijim informacijama po pitanju ovog meča.

Takođe, prethodno je iz istih razloga otkazan meč u Lučanima, između domaće Mladosti i Napretka, a ubrzo potom je stigla potvrda da ni preostala dva današnja duela između Vojvodine i Spartaka , odnosno Novog Pazara i Voždovca, neće biti odigrani.

Prvobitni plan Superlige bio je da se poslednji mečevi u 2021. godini odigraju 16. decembra, ali će novonastale okolnosti urzokovati da se jesenji deo polusezone završni nešto kasnije. Meč Mladosti i Napretka biće odigran 21. decembra, dok bi Partizan u Gornjem Milanovcu trebalo da igra u utorak (14. decembar).
Odesa
(надежда, вера и л)
12. децембар 2021. у 10.10
...само Иституцији не може ни снег да науди:

Za sada jedini susret koji nije pomeren jeste onaj između Crvene zvezde i Radnika iz Surdulice koji treba da bude odigran na stadionu „Rajko Mitić” u ponedeljak od 18 sati. Međutim, pitanje je da li će Surduličani kroz zavejanu Srbiju uspeti da se probiju do prestonice koja je takođe zavejana.
TC-64
12. децембар 2021. у 11.21
A sto sad glodari ne kukaju sto im je odlozena utakmica, hm? Oni su posteni, oni treba da igraju i po snegu jer se tada najbolje vide njihovi posteni tragovi, osim ako ne ugaze u kerece vnago heheheh
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
12. децембар 2021. у 13.49
hahahah a Terza topi sneg grejacima ko pravi gazda hahahahahahahahahahahahahahaha!!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.