Дискусије : Навијачи

 Коментар
Spetakl na Marakani!
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
10. децембар 2021. у 13.17
SPEKTAKL NA MARAKANI! Delije se poklonile svojim JUNACIMA: Igrači sa bakljama, sprema se posebna KOREOGRAFIJA za Radnik! VIDEO
FUDBAL
10.12.2021. 17:44h 18:22h

Fudbaleri Crvene zvezde napravili su istorijski uspeh plasmanom u osminu finala Lige Evrope

Navijači Crvene zvezde oduševljeni su ovim podvigom, a popularne „Delije”, organizovali su doček za fudbalere kako bi iskazali zahvalnost za sve što su učinili.

Ekspedicija Crvene zvezde sletela je u Beograd na aerodrom „Nikola Tesla” nešto posle 16h Odatle se ekipa predvođena trenerom Dejanom Stankovićem uputila na Marakanu, gde je na pomoćnom terenu stadiona „Rajko Mitić” odrađen trening pred navijačima.

Već i pre nego što su fudbaleri stigli mogli su se čuti pesma i bubnjevi koji su odzvanjali sa najvećeg srpskog stadiona.

Odmah po dolasku na stadion, fudbaleri su dočekani ogromnom bakljadom i pesmama,a ni hladnoća ni decembar mesec nisu predstavili problem najvernijim navijačima.

Čak je nekoliko baklji dobačeno i do fudbalera, koji su ih zapalili, a u prvom planu je bio Gelor Kanga koji je oduševljeno pevao s navijačima.

Posle bakljade, kao i pevanja pesme „Đurđevdan” usledele su i gromoglasne ovacije posvećene treneru Dejanu Stankoviću, koji je odmah otišao do tribine i poklonio se svim navijačima.

Delije su prethodno pozvali sve navijače Crvene zvezde da se u 16.00 časova pojave na stadionu u što većem broju, kako bi pozdravili fudbalere i trenera Dejana Stankovića, junake iz Brage.

„Ovo je prilika da pozdravimo naše junake, da pozdravimo najveći uspeh od 1992. godine. U 16 časova je skup na tribinama pomoćnog stadiona, svi na trening da pozdravimo naše šampione” stoji u saopštenju navijačke grupe.

Sada su otišli korak dalje i pozvali sve navijače na utakmicu protiv Radnika u ponedeljak

Delije su istakle i ogroman transparent koji je krasio pomoćni teren pored Marakane, a poruka je bila više nego jasna.

„Svi na Radnik, ponesi šal”, pozivajući publiku i aludirajući na novu koreografiju.

Kurir sport

https://youtu.be/ubVZr3_2eFs

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.