Дискусије : Навијачи

 Коментар
Ceo svet se smeje izmetlijama iz humske hahahahah
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
10. децембар 2021. у 08.44
Pas sa stadiona Partizana hit u svetskim medijima, javio se i legendarni napadač Engleske
Lineker podelio snimak iz Humske na kom se vidi kako pas vrši nuždu pred meč crno-belih i Anortozisa

Prošli su fudbaleri Partizana, zahvaljujući remiju s Anortozisom, u 1/16 finala Lige konferencija, ali proleće u Evropi posle četiri godine zasenio je incident pred početak same utakmice!

Zasenio u smislu da su mnogi regionalni i svetski mediji više pisali i pričali o kučetu koje je izvršilo veliku nuždu na nekih 20 metara od gola, i to malo pored igrača Anortozisa koji su se zagrevali, nego o samom rezultatu fudbalera.

Pas koji vrši nuždu završio je na naslovnih stranama engleskih, italijanskih, pa čak i portugalskih medija, a video iz Humske podelio je čak i legendarni engleski napadač Geri Lineker.

Lineker trenutno radi kao stručni konsultant i povodom ove situacije oglasio se na Tviteru, dok je tabloid „San” čak posvetio i tekst ovom incidentu.

Osim Linekera i medija, o psu na travu Partizanovog stadiona mnogi su pravili šale na društvenim mrežama. Jedna od njih je bila vezana i za izjavu trenera lestera Brendana Rodžersa koji je priznao da nema pojma šta je uopšte Liga konferencija.

- Hej Brendan! ne znate šta je Liga konferencija? Bio je to meč između Partizana i Anortozisa i ono na šta smo spali. Kao što sam i juče rekao, to je samo sr**e. Nije važno koliko ga zašećeriš, to je samo sr**e.

https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3430218-partizan-anortozius-pas-velika-nuzda-svetski-mediji-geri-lineker
Odesa
(надежда, вера и л)
10. децембар 2021. у 11.29
хахахаха...каква страшна симболика. Њоме је све речено, све је у њој садржано...и беливуци и вучелићи и Пантићи, караџићи, туђмани, ЈеНеА, све титуле по партијским директивама, озне, удбе...
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
10. децембар 2021. у 11.53
Hahahahahahhahahaahahah bas tako Odesa i na kraju govno na sred stadiona da se ker iskenja po njima. Zato ih i zovemo izmet boysi hahahahahahaha

Bog sve vidi!
Zvezda_do_Tokija
11. децембар 2021. у 03.37
Čak ih je i pas provalio i rekao „serem vam se na Partizan”! ha ha ha
TC-64
11. децембар 2021. у 04.44
To im je najveca pobeda od one nad Realom 0-0 iz 2003
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.