Дискусије : Навијачи

 Коментар
Пословни центар у Хумској 1
Odesa
(надежда, вера и л)
10. децембар 2021. у 04.50
Tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK) još u februaru je, ubrzo posle hapšenja Belivuka i njegovih saradnika, pokrenulo postupak kako bi ispitalo tokove novca ove bande.

Bojana Belivuk je, kako je utvrđeno istragom, bila suvlasnik u nekoliko preduzeća, iako se veruje da je njen potpis na dokumentima tih firmi bio samo formalan, dok je njen muž Veljko o svemu odlučivao. Većini tih firmi sedište je bilo u Humskoj 1, na stadionu Partizana.

https://www.republika.rs/hronika/hronika/326848/veljko-belivuk-najnovije?ref=akla_blic_promo&ak=EH8Z9WHf&u tm_source=aklapromo_blic&utm_medium=referral&utm_campaign=VELIKA_AKCIJA_POLICIJE__Otkriveno_g
Stari-vukПорука негативно оцењена. Покажи

Stari-vuk
10. децембар 2021. у 08.27
izgleda da vam je mnogo lakse kad vam je glava u pesku i kad kao ne vidite ko rukovodi tribinama.Mogu da razumem nekoga iz unutrasnjosti koji kao izvor svih dogadjaja koristi RTS ali vas iz BG koji oduvek sve znate a u stvari ste nejveci dunsteri(cast izuzecima).Severna tribina je kupljena i sve price o njenoj pravdi i postenju padaju u vodu.Vase vodje slave rođendane sa vrhovnicima države a pre samo nekoliko godina ste Tadica proglasili „grobarcinom” jer se drznuo da na jednoj utakmici kao navija za Partizan
TC-64
10. децембар 2021. у 08.58
Vase vodje su glavorezi, ubice i monstrumi. I dan danas se bijete međusobno i po ulicama i na stadionu za prevlast nad trzistem droge! Zato niko i ne dolazi da vas gleda! Razbijate svlacionicu postenjacine! Mi smo u osmini finala, a vi ste sinoć jedva prošli Amortizer sa Kipra, a ker na terenu je rekao sve o vaam! To je vasa slika i prilika! D ane pricam kako su vasi pripadnici svojevremeno vidjani na mitinzima SPS u pozadini iza Dacica, takod a ne ser.i jer niste posteni i netrudite se da se predstavite kao neko drugi!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.