Дискусије : Навијачи

 Коментар
Fss
toronto1
(samo posteno)
29. новембар 2021. у 18.56
Ne postoji Fudbalski Savez neke zemlje na svetu gde su veci fosili od ovog našeg. Kad vidim slike sa Toletom, Bata Djorom meni se više ne gleda fudbal. To su takve stetocine i zli ljudi, da ih same nije sramota da posle svega dodju na skupstinu. Kriminalci koji treba da trunu u zatvoru, pogotovo ovaj sto nas je doveo do dna i sto je surovao sa Ramadanijem i takvo govno nije sramota da se petlja i mesa u sve zivo. Sto takvo djubre ne zakaci koronu, mamu mu je... Zašto mladi ljudi umiru, a ova stoka ostaje neunistiva.
D-Man
(Analyst)
30. новембар 2021. у 14.58
https://www.danas.rs/sport/izbori-u-fss-će-biti-kad-gazda-kaže/

Занимљив текст. Остаје да се види да ли су погодили са тим да ли ће или неће избори у ФСС бити пре оних важних априлских те колико је заиста политика умешана у ФСС.
toronto1
(samo posteno)
30. новембар 2021. у 22.50
Mole bitangu da radi i da vodi FSS, ali on se predomišlja. Ovo je olos i kriminalac. http://zurnal.rs/fudbal/reprezentacija/121862/tomislav-karadzic-odgovorio-toncevu-i-ako-ostanem-ne-pada-mi-... olazim-na-sve-sastanke-odlucite-kako-hocete-svejedno-mi-je
TC-64
01. децембар 2021. у 06.46
To je trebalo sve pohapsiti, a kljuceve baciti u Rimski bunar na Kalemegdanu! Kad se samo setim šta je sve rosavo govedo Karadzic upropastio u nasem fudbalu. Samo zbog onog sastanka sa igračima u Juznoj Africi kada je sve upropastio zbog ljubomore prema Anticu, je zasluzio robiju! A brdsko govedo Djoric, to je posebna prica! Zbog njega zamalo nisam povracao od muke kada je mlada reprezentacija pod njegovim vodjstvom izgubila kuci 1999 2-6! Pa onda igrao protiv Rusije 2001 bez ijednog napadaca, verovatno prvi put u istoriji fudbala. Samo zato ih treba ukloniti iz fudbala za sva vremena. A to je samo nekoliko stvari. Za mnogo drugih stvari su zasluzili buvaru!
toronto1
(samo posteno)
01. децембар 2021. у 19.33
Negde sam danas procitao da Rosavi, Djora i Bjeka imaju 25o godina zajedno. Bjekovic je zajedno sa Curkovicem i Zecevicem pokrao stotine miliona tadasnjih maraka preko svajcarske kompanije „Karan”, kada su napravili jednu od najvecih kradja XX veka. Otvorili kompaniju koja je radila transfere u ime Partizana, a oni glavni vlasnici te kompanije i nasli nekog levata kome su dobro platili sa svajcarskim papirima i oprali milione i bilione. Kriminalci na kvadrat.
Djenka
(La vida es corta pero no me im)
02. децембар 2021. у 04.45
Sve te metuzaleme sto dalje ,daleko im lepa kuca .Piksiju svaka cast ali malo ide i on na ganglije sa tom pricom oko Usnije.Daj Boze da to bude sve kako treba,ali jedan covek se pita previse za sve u državi a svi znamo ko je on ! Biće kako ON kaže !
srbo001
(FUDBALER)
04. децембар 2021. у 12.28
Samo da se oni ne mesaju u sastav tima i odabiranje igrača,biće ok. A to piksi neće dozvoliti.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.