Дискусије : Навијачи

 Коментар
Mladost-Zvezda
TC-64
21. новембар 2021. у 08.01
Mladost-Zvezda trenutno je 1-1. Strelac Katai u 30 minutu. Slaba igra.
TC-64
21. новембар 2021. у 08.45
Katai glavom prosledjuje loptu u mrezu i to je 2-1 za Zvezdu u 52 minutu
TC-64
21. новембар 2021. у 08.49
Topovski sut Kange sa ivice 16 metara u 59 minutu i 3-1!
TC-64
21. новембар 2021. у 08.51
Trpanje. 4-1, Ivanic 60 min.
TC-64
21. новембар 2021. у 08.54
5-1 het trik Kataija u 65 minutu
toronto1
(samo posteno)
21. новембар 2021. у 16.31
Prvo i drugo poluvreme ko nebo i zemlja, mada je i u prvom trebalo zavrsiti posao (Pavkov stativa i Rodic glavom kad je bilo teze promasiti). Imali su i lucanci dve dobre sanse, jednu Popovic odbranio, a u drugoj sansi Gajic izbacio loptu u korner. Mrkela će definitivno uci u istoriju Zvezde po migrantskim promasajima. Mislio sam da posle Tomanea ne može gore, a onda nas je zaje... sa Dionijem i Risairom. Gde on nalazi ove migrante? Partizan ove godine ima puno bolje strance nego Zvezda.
TC-64
21. новембар 2021. у 16.59
Zato sam inapisao već u 30 mnitu da je igra slabo iako smo tada izjednacili. Posle toga Mladost je mogla i da povede. onako nešto ne sme da nam se desava da nas kao konje pretrce u kontranapadu i dodju u sansu za gol. Sreća pa nisu realizovali priliku. Drugo poluvreme mnogo bolje, ali ostaje utisak da nismo na nivou na kom smo bili pre utakmice u Danskoj. Stos e tiče satro pojacanja, ta nazovi pjacanja su jedino svoje dzepove pojacala ali nisu Zvezdu! Zista mi nije jasno gde je mrkela njih geldao ili ko je već njih video i šta su videli kada su ih angazovali? Da li je moguće da se svake godine ponavlja ista prica? Stankovic danas kaže posle utakmice da je Zivkovica izveo jer se nije adaptirao na utakmicu!!! Na šta se nije adaptirao koju picqu materinu? Šta to znaci? Gde će da se adaptira? U Barseloni? Ne razumem! I kao ništa mu ne zamera! Neko ovde neće da kaže stvari do kraja i da ih nazove pravim imenom! Imamo Ludogorec za 4 dana i to mora da se dobije! Bilo kojim rezultatom! Fokus mora da bude na tome i da se stvari ispravljaju u hodu! Nema mnogo vremena!
D-Man
(Analyst)
22. новембар 2021. у 10.20
„Gde on nalazi ove migrante?”

На жалост, то је реалност наших клубова. Мало је добрих странаца који уопште хоће да дођу у Звезду за паре које Звезда може да им плати.

Тако је са свим тим промашајима. Појави се неки играч који је слободан, попут овог Ришарија Живковића, који је Ајаксовo дете, па онда лутао около, није успео ни у Кини и онда, претпостављам, Мркела и Терзић чују за њега и кажу да немају шта превише изгубити. Једноставно се надају да би неко од тих и таквих могао да се препороди у Звезди али то је често немогуће.

Искрено, мислим да ни Мркела ни било ко други нема материјалне користи од тих промашаја већ се једноставно ради о калкулисаном ризику. Ретко ко њих гледа осим можда неког видеа који пошаље менаџер тог играча.

Кад се играчи купују на тржишту пропалих, заборављених и фактички они фудбалера које нико више неће онда је огромна шанса да се промаши са тим трансферима што је управо случај у Звезди. То је и кључни доказ колико је Звезда далеко за великим клубовима у Европи.

Иначе, могли смо да видимо на примеру Канге да и када се некад погоди са куповином доброг или солидног играча он онда мисли да негде може да заради више и одлази у други клуб. Канга се, ето, вратио у Звезду јер је ваљда схватио да он нити може боље да игра нити да више заради у неком другом клубу.

Сличан случај је и Мичел који је у Звезди чак био и капитен. Али, и он је отишао у Турску где су му дали више лове а игра у тамо неком левом турском клубу за који нисмо ни чули пре него што је он отишао тамо.

ЛеТалек је исто био један од бољих странаца које је Звезда пронашла али и он је отишао у Француску чим му се указала прва прилика.

Можда би неко могао да започне нову тему ''Звездини странци - промашаји и успеси'' па да се присетимо свих који су продефиловали кроз Звездин дрес па да упоредимо колико их је било добрих а колико лоших.
D-Man
(Analyst)
22. новембар 2021. у 10.22
Уместо ''они фудбалера'' требало је писати ''оних фудбалера''.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.