Дискусије : Навијачи

 Коментар
Katastrofa u humskoj - titula sve dalje
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
18. новембар 2021. у 17.11
VELIKI HENDIKEP
PARTIZAN BEZ NAJBOLJEG DO KRAJA JESENI? Katastrofalne vesti za Grobare: Natha čeka duža pauza!
FUDBAL
18.11.2021. 20:05h 20:07h

Jedan od najboljih igrača Partizana Bibras Natho biće van stroja neko vreme.

On je tokom utakmice protiv Austrije tražio izmenu već u 23. minutu kada je saopšteno da nije u pitanju povreda, već umor.

Potom nije igrao ni protiv Farskih ostrva, najavljeno je da će propustiti derbi Superlige protiv Vojvodine, a sada je otkriveno da mu je dijagnostifikovana anemija.

U pitanju je problem stvaranja crvenih krvnih zrnaca u organizmu, te dok se potpuno ne ispita i ne utvrdi njegovo zdravstveno stanje, neće ni trenirati, a pogotovo igrati utakmice, piše „Telegraf”.

Natho već duže vreme je osećao slabost,smatralo se zbog prenatrpanog kalendara, ali se zapravo ispostavilo da je problem druge prirode.

Izraelac neće igrati ni protiv Flore u 5. kolu Lige konferencija, a pitanje je hoće li uopšte biti na raspolaganju treneru Aleksandru Stanojeviću do kraja jeseni.

Kurir sport / Telegraf
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
18. новембар 2021. у 17.14
Bez ubedljivo najboljeg igrača u timu teško da će moći da racunaju na titulu. Polako posustaje parni valjak, imali su dobar start ali dugacko je prvenstvo. Kad te sustigne umor, povrede, bolesti... tad se vidi kolika je dubina igrackog kadra..
TC-64
18. новембар 2021. у 17.28
Plus sto imaju kratku klupu
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
19. новембар 2021. у 09.39
sada hoće da dovedu onu lopinu Bjekovica za presednika FSS pa da mogu opet da kradu ko sa Toletom! Bruka šta rade mafijasi i hokstapleri.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.