Дискусије : Навијачи

 Коментар
Ko još ne veruje da je Tadic..
srbo001
(FUDBALER)
15. новембар 2021. у 21.57
Ko još ne veruje da je Tadic najbolji igrac na planeti ,je bezveznakovic. On to dokazuje godinama . Ove godine dobice i trofej za najboljeg u čitav svet.
Napravio je Ajax super klub i zato je kao nagradu dobio dozivotni ugovor sa klubom.
A nasu reprezentaciju vodi na prvenstvo sveta u Qatar. Svaka cast Tadicu. Da te bog cuva i da si mi ziv i zdrav.
Nešto sto niste znali o njemu. Tadic trenira vise od svih.Najviše vremena provodi na terenu. Prvi na trening, zadnji sa treninga. U poslednje vreme je unajmio trenere za istezanje ,da bi sprečio povrede misica. Nije ni cudo sto je najbolji.
Zvezda_do_Tokija
15. новембар 2021. у 22.51
Tadic jeste odličan igrac, ali da je najbolji na planeti - nije... da je najbolji na plantei, igrao bi u Real Madridu, a ne u Ajaksu...

Kraj price... Ne, oni iz Madrida, Barselone, Liverpoola, i Mancestera su ludi.. .Nije, nego imaju bolje igrace od Tadica...

D-Man
(Analyst)
15. новембар 2021. у 23.23
Тадић је специфичан играч и јесте један од најбољих на свету. Он је играч који треба да има пуну слободу у игри да би био најбољи на терену. Такву слободу најбогатији и понајбољи европски тимови не дају ником осим, рецимо, Месију, дакле, типичној светској звезди која доноси тиму огромне приходе од реклама.
Сви други данас мора да буду беспрекорни тркачи а онда долази све друго. Такав је постао модеран фудбал.
У Ајаксу Тадић има ту слободу. Док је био у Енглеској поједина закерали су му прилично замерали јер није био типичан енглески играч, дакле, тркач пре свега другог. Али, његовим одласком Саутхемптон је постао много лошији.

Тадић ће за време одржавања СП 2022 имати пуне 34 године а то су године када већ један играч, нарочито везни, не може више као они испод 30. Наравно, волео бих да грешим и Тадићу желим да настави да игра овако како игра бар још 4, 5 година али година дана до СП је дуг период.

Иначе, холандску лигу (и Ајакс) гледам само због њега јер то што он чини у Ајаксу је генијално.
windy-chicago
(windy-chicago)
15. новембар 2021. у 23.30
Di si Srbo junacino. , si vido kako se vesele ovi iz rupe. A treba Mitru , Vlahovicu i svim iz Partizana da noge ljube sto smo odveli Srbiju u Katar.
Piksi bi sad begao kroz kukuruz da nije bilo njih.

Inače bio danas u Balkan taste, klopa,pice, gazda Nebojsa raspoložen, ma bilo super.
A što se tiče ko je najbolji igrac….. pa ovako.
Svako ko dolazi iz Partizana je najbolji.
TC-64
16. новембар 2021. у 02.26
Boze sacuvaj i majko Bozja ko može da trpi ovakvo tupavo i prmitivno stvorenje kao sto je ovaj kamiondzija. Gnjida naobičnija.
TC-64
16. новембар 2021. у 02.29
Naravno da nije nabolji na planeti nego je samo jako dobar igrac.
srbo001
(FUDBALER)
16. новембар 2021. у 10.20
Ovaj cigo iz 64 je bas ponosno glup. Kako smes tako da izjavis u zemlji Srbiji. Tadic nas je odveo na prvenstvo sveta. Davao golove,namestao,vodio tim,kapiten ekipe. U prostorijama našeg saveza je veliki poster Tadica u Ajaksovom dresu i piše King Tadic.To su postavili Ameri.
On je ponovo napravio Ajaks veliki klub.Ponovo pravi Srbiju velikim timom.
Za ove cigane koji nisu upuceni , Tadic je imao ponudu od Bayerna,Juve i Barca ali je prihvatio ponudu od Ajaksa. I napravio je pravi potez. A što se tiče toga da je sad 33 godine,brale,danas sportisti traju duže.Hrane se dobro,treniraju pravilno,ne jure kurve ,spavaju i odmaraju pravilno. On je jedan od najvecih radnika u svetu fudbala danas. Samo Ronaldo može da mu parira u tome.Ali moje mišljenje je da on trenira i vise od Ronalda. Tako da ja mislim da će nas Tadic voditi u Qatar i na prvenstvo sveta posle Qatar. On će da traje do 40 i vise bas kao Ibra-kadabra. Samo zato što je nas navijac i sto predvodi ove mlade prvake sveta ,je kao dobar a ne najbolji. Nabroji te mi neki igrac koji je bolji od njega ?
Windy, ja sam blizu Redwood Crkve ali nisam bio u tom restaurantu ali ću otici. Zauzet sam sa Ujedinjenim Srbima pa se nema vreme. Reci mi jesli hranio te cigane koji vise oko hrama fudbala?
Ti si bio u Bgd, a znaš posle svakog derbija na stadionu Ujedinjenih,
u imanju Srpske Bratske Pomoći,imali smo utakmicu,Grobari vs Cigani i pobedili smo ih kao i uvek.Morali su da plate veceru i pice celu noć.A mi doveli grobara iz Uzica ,debeli, i voli da jede. Osiromasio je jadne cigane,morali su ga hraniti celu vece . Pozdrav za sve navijace Srbije koji se slazu sa mnom da je TADIC najbolji.
TC-64
16. новембар 2021. у 12.06
Napases mi se glupog qurca kao zec kelerabe. Ebao te cigo u usta ona zvalava. Mars bre govedo jedno bre! Ti ćeš meni nešto da pricas!
TC-64
16. новембар 2021. у 12.43
Prvo ja nisam cigo, jer ne postoji cigonin nego sam ciga skraceno od ciganin. Ne znam koiko je to razumljivo tvom uvetu i mozgu odraslom u Bosanskim vukoebinama inače bi sebe nazvao srba a ne srbo.
A sad u vezi Tadica. Nisam samo ja rekao ovo nego još neki ovde u diskusiji. On jes teodličan igrac ali nije najbolji na svetu. Tvoje razmišljnaje je klasicno provincijsko. Tako razmsilja navijac Slobode iz Tuzle za koga je Secerbegovic najbolji na svetu. Ili navijac Sarajeva za koga je Susic najbolji na svetu.
Da bi bio najbolji na svetu to moras da pokazes u velikim ligama kao sto su Spanska, Francuska, Nemacka, Italijanska i Engleska. Ništa od ovoga ovde nije slučaj kada je reč o Tadicu. Nije Brazilac Ronaldo postao najbolji u PSV-u nego u Barsi i Realu. Nije Mesi postao najbolji niti bI bio u nekoj drugoj ligi i klubu nego u Spaniji i Barsi. Niti bi Ronlado bio najbolji u nekoj zabiti nego u u EnglEskoj prvo, pa u Spaniji, Italiji itd. Takođe postizanje golova nije isto u Holandiji ili u Spaniji. Kao što se ne vrednuje isto. Kada se igrači sirom Evrope takmice za Zlatnu loptu pa nije isto ako igrac iz Albanija da 40 golova ili to isto uradi igrac iz Spanije, svako u svom prvenstvu. Ne vrednuje se isto. E to je to. Naravano da je da igrac ostane u klubu gde mu je dobro i gde postize najbolje rezulatte. Iskreno ne usudjujem se da prognoziram šta bi bilo kada bi otisao u neki drugi klub. Ko shvati razumeće, ko neće ili ne može šta ja da mu radim.
D-Man
(Analyst)
16. новембар 2021. у 12.44
Сви се слажемо да је Тадић фантастичан играч. Сад да ли је најбољи или не је ствар укуса. Ја бих лично волео да јесте и да нас успешно предводи и у Катару.

Тренутно у свету има велики број играч за којег се, више, мање, може тврдити да је најбољи.

Ето, комшије имају Модрића за којег они могу тврдити да је најбољи и заиста јесте један од најбољих.

Шта рећи о Левандовском? Фантастичан играч.

Мбапе? Роналдо (још увек)? Меси (још увек)?

Можете додати, сасвим сигурно, још бар 10ак имена и не погрешити у избору.

По мом мишљењу, нема више један доминантан играч какви су донедавно били Меси и Роналдо; сада је много изједначених играча при врху тако да избор више није сужен на једног или два играча.
TC-64
16. новембар 2021. у 13.00
Sve je to tačno D-man, samo sto svi ti igrači koje si naveo igraju u mnogo većim ligama neo sto je holandska i o tome se ovde radi. On ponavljam jeste odličan igrac i ja bih isto voleo da je najbolji na svetu. Ali za to postoji određeni put.
Prvo, da osvojis nešto u velikoj ligi sto holandska liga nije i to mnogo puta da osvojis. D aprikazujes sjajne igre dugo gdoina u velikim ligama i velikim klubovima.
Drugo, da osvojis Ligu sampiona ne jednom itd, da tim ne može bez tebe,m naravno u većim ligama.
A što se tiče repreznetacije pa koliko su to uspeha Ronaldo i Mesi imali sa Portugalijom i Argentinom? Mesi još uvek nije bio prvak sveta sa Argentinom! Samo je igrao u finalu! Ronaldo nema čak ni to. Ali jeste prvak Evrope. Mesi jeste prvak Juzne Amerike i to je sve. Znaci ipak je njih obelezio klupski fudbal u Spaniji, Italiji i eNGLE
TC-64
16. новембар 2021. у 13.15
Pogledajte iz kojih zemalja u poslednjih na primer 20 godina klubovi osvajaju Ligu Sampiona. Naci ćete možda dva slučaja da nisu u pitanju klubovi iz Spanije, Nemacke, Italije ili Engleske!
TC-64
16. новембар 2021. у 13.16
Nije bitan klub koliko liga. Neka ostane u Fiorentini jer bitno je da igra u Italiji. Fiorentina se ne smatra za mali klub.
TC-64
16. новембар 2021. у 13.23
Sve je to tačno. I kada igrac uspe da se sa svim tim izbori i da daje i pruza sve od sebe i da mu klub postize vrhunske rezulatte, a on bude jedan od predvodnika ili predvodnik, on biva među najboljima ili najbolji. Zato što se kada se sve to poklopi to vrednuje mnogo vsie nego u nekom drugom klubu. Nije isto Ajaks i Real!
D-Man
(Analyst)
16. новембар 2021. у 16.19
Пре пар година сам био уверен да ће Ајакс освојити Лигу Шампиона. Играли су најлепши фудбал те године и то убедљиво и онда изгубише у последњој минути од Тотенхема у полуфиналу и то у Амстердаму. Победили прву утакмицу 1:0 У Лондону и онда изгубе у 2:3 у Амстердаму. Тотенхем оде у финале где су изгубили од Ливерпула.

И ове године су добри. Растурише Борусију из Дортмунда тако да ови нису знали ни где се налазе а то баш није лако.

Ајде нека Тадић освоји ову Лигу Шампиона са Ајаксом а онда идуће године нека Србија у Катару направи неко чудо па да сви скупа прогласимо Тадића за најбољег.
srbo001
(FUDBALER)
16. новембар 2021. у 17.24
Ajax je veliki klub.
Zahvaljujuci najviše Tadicu,klub je zaradio preko 300 miliona dollara kad je prodao one mlade igrace koje je Tadic vodio.
I gledaj cuda,sad opet vodi još jednu grupu klinaca ,koje će klub prodati za velike pare i opet zahvaljujuci Tadicu.
Modric je igrac radilica,najbolji na poziciji koju igra. Tadic je maestro,arhitekt i vodja tima. Maestro je uvek bolji od radilice.
I ove godine Ajax će dogurati daleko u kupu Sampiona ,možda se i osvoji.
TC-64
17. новембар 2021. у 01.59
Ajax je veliki klub, ali nije veci od Reala. Partzian je veliki klub, ali nije veci od Zvezde! Dovidjenja i prijatno!
Zvezda_do_Tokija
17. новембар 2021. у 09.01
Ko da su oni u Madridu, Barseloni, Liverpulu, Manchesteru I Minhenu ludi...Da je Tadic toliko dobar, igrao bi u nekom od ovig gradova...Ali posto ovi timovi imaju bolje igrace, Tadic im ne treba...Iako je Tadic super igrac, tu spora nema...
D-Man
(Analyst)
17. новембар 2021. у 10.40
''Da je Tadic toliko dobar, igrao bi u nekom od ovig gradova''

Па, можда је то и тачно али има ту и један други проблем. Тадић је тих, миран и повучен а свим тим највећим клубовима требају они који им, преко маркетинга, могу донети велику лову.

Чини ми се да сам већ и рекао да је Тадић такав тип играча који мора да има потпуну слободу у игри а то велики клубови не трпе. Њима требају они који могу да трче нон стоп, да играју и у одбрани и у нападу. То је разлика између Модрића и Тадића јер Модрић је тип играча који ће свих 90 минута трчати од једног до другог шеснаестерца. Тадић није такав тип играча и због тога и не игра у неким већим тимовима иако свако онај ко мисли да Ајакс није велики тим јако греши.

Постоји још један пример а то је Митровић. Како је уопште могуће да тај Митровић не игра у неком већем и бољем клубу од Фулама? Па једноставно због тога што ти сви велики клубови хоће изузетно брзог и покретљивог нападача. Не може мени нико рећи да је онај Бензема у Реалу толико бољи од Митровића али Бензема је покретљивији и то је пресудно.
Осим тога, Митровићу је овако боље што се тиче играња. Јовић је направио велику грешку одласком у Реал. Исто се десило и Грујићу одласком у Ливерпул гдје је скоро па и изгубио пар сезоне иако је он био посуђиван другим клубовима. На жалост, често пресуђује велика лова и играч одлучује да згрне лову у одређеном тренутку без обзира што можда неће добити прилику да игра.
srbo001
(FUDBALER)
17. новембар 2021. у 13.39
Još kad je dosao i Vojvodinu,posto su ga grubo faulirali, odlucio je da pojaca rad i da ostaje na treninzima duže i radi na sebi.
Dok ga je trenirao Koeman u Twente ili Groningemu,primetio je njegov izuzetan talent, rad i disciplina i kad je dobio angazam u Southampton,prvo je angazovao Tadica. Mane se grizao od ljubomore. Sad vi meni recite da je Mane bolji od Tadic?Nikad! Običan trkac koji je promasio vise sansi nego sto je golova dao na Tadiceve pasove.
Koeman ga preporucuje Van der Sar i ovi to odma prihvataju. Odbijo je ponuda veliki klubova i od Ajaxa je ponovo naparavio giganta evropskog fudbala. On je već odavno drzi rekord po asistima u Holandskoj ligi. Samo me cudi što ne dovedu Mitro gol ,umesto onog drvenog centarfora ,koji od 3, 100% sanse ugura jednu u gol. A Tadic ga gadja u glavu ili nogu, ali ovaj skoro sve masi.
Trener u Ajaksu mu je dao odresene ruke i kao reko, imam najboljeg igrača sveta,šta da ti kažem,idi na igraliste povedi tim i pobedi. Davi Blind čim je dosao nazad u Ajax,rekao,imamo najbolje igrača na svetu, naravno da želim igrati sa njim.

Pobedili su oni sve velikane i Real i Juve i sve ostale i to sa mladim igračima ,na koje je Ajax zaradio milione.
A Tadic i Blind predvode nove klince sa kojim će zapaliti Evropu .Nije lako pobediti Borusiju sa 9:1. Ovaj 64 to gleda kao navijac, on ne zna fudbal zato što ga nije igrao.
TC-64
17. новембар 2021. у 14.10
Odakle ti znaš da li sam ja igrao fudbal ili nisam? Ti si ga igrao pa lupetas o kostolomcu Zdjelaru kao nekom vrhunskom igracu. Mani me tih gluposti!
TC-64
17. новембар 2021. у 14.32
Da sam samo navijac kao sto kažeš srbo, rekao bih da je Tadic najbolji na svetu, ali on to nije! Naveo sam razloge zašto je to tako! I tu kod mene nema nikakvog navijanja! Meme vise možeš da nazoves statisticarem. Jer ono sto ti pitas i što ne znaš o utakmicama, godinama i rezultatima i gde je u kom Evropskom kupu tvoj tim igrao, ja znam! A tebi je teško i da potrazis podatke na ogromnom polju interneta! A znaš zašto znam? Zato što se za to interesujem još od kada sam bio dete!
srbo001
(FUDBALER)
17. новембар 2021. у 15.27
Dobro kad znaš,odgovori mi:
Ja vodim moj tim protiv tvog tima.
Dan pre utakmice razglasio sam da igram system 4-3-3.
Koji system ćeš suprotstaviti mom systemu da bi imao sanse da pobedis?
Ajde smartass,da te čujem koliko znaš fudbal.
ZAGI-DS
(instalater)
17. новембар 2021. у 15.34
Hahaha...ludilo! 🤣🤣🤣
ZAGI-DS
(instalater)
17. новембар 2021. у 15.43
Koji god sistem postavio imat će šanse za pobjedu. Fudbal nije egzaktna znanost da bi postojao odgovor na ovo pitanje. Tvoji igrači mogu imati loš dan pa mogu izgubiti bez obzira na sistem koji igraju/igraš.

No postoji jedno „nepisano pravilo”! Ako imaš kvalitetnije igrače onda igraš istim sistemom kojim igra i protivnik. To su ipak trenerske fore.
ZAGI-DS
(instalater)
17. новембар 2021. у 15.44
Trenerske fore koje inače mi obični smrticio najčešće i ne vidimo.
TC-64
17. новембар 2021. у 16.04
E ajde idi igraj FIFA menadzer na kompjuteru i batali me tih tvojih gluposti! Ti ćeš da mi prcas o taktikama. Smesan si kao crtani film. Ne znaš u kom takmicenju ti je klub igrao 1990 i pitas se da li je to bio Kupa Sampiona. Ja sam statisticar!
Zvezda_do_Tokija
17. новембар 2021. у 16.53
Mi, kao narod, uvek volimo nešto da preuvelucavamo...Imamo mi sportiste koji su najbolji na Svetu, Novak jedan od njih, ali zašto svaki nas fudbaler mora da bude 'najbolju na svetu'!?

Evo npr Mitrović...Nije najbolji centarfor na svetu, nije ni blizu, igra y Drugoj ligi I za tamo nekom Fulamu, ali koga to briga...Čovek daje milion golova u drugoj ligi Engleske, sto je najvaznije daje glove za reprezentaciju, super, svaka cast, kralj, I...tu je kraj price...On nije ni blizu onih azdaja iz Liverupa na primer...Ali to uopste nije važno za nas...Mitar je car, iako je ne zna ni ja koji na Svetu...
TC-64
17. новембар 2021. у 17.17
Upravo tako. Šta ima veze da li si najbolji na svetu? Zašto robovati tome i proglasavati nekoga najbljim. o j eneka pomama. Samo udjes na Fejsbukove fudbalske stranice, ne možeš da živis od bosancerosa kojima su svi njihovi legende. Makedoncima isto. A ono ništa posebno osim odredjenih igrača, znamo i kojih. Sve legenda do legende a rezultat nsita posebno! Ne mogu svi biti legende.
Smtaram da samo treba biti realan. I ja kažem Tadic je car, Mitrovic je car. Ma cela repreznetacija je carska! i to je to!
Zvezda_do_Tokija
17. новембар 2021. у 20.35
TC-64, potpuno si u pravu...

Evo nek mi neko kaže, ko je od hrvata, sem Modrica, bio 'najbolji na svetu', pa su u Rusiji dogurali do Finala?!

Niko...Koga to briga ...

Poredjenja radi... Eno Potrugalci,,, Imaju Ronalda, iz Man Uniteda, jednog od najboljih ikad...Pa imaju Dzotu iz Liverpoola koji je u prvih 11 Liverpula... Pa imaju Silvu iz Man Citija... Pa da ne nabrajam.. .Sve azdaje koje su među najboljim igračima na svetu na svojim pozicijama...Iiiii?! Gde su sad!? U Barazu brale... Eto toliko o tome...Kraj price...

Dakle, svakacast tadicu, kapiten je jednog od najvecih (po istoriji) klubova u Evropi, igra super, car, kralj, šta već nije, i kraj price...
toronto1
(samo posteno)
17. новембар 2021. у 20.59
Jeste lepo u Torontu kad znaš dosta portugalaca i kad ti dodju i kažu Srbija je zasluženo dobila. Nijedan nije tražio opravdanje za neuspeh i kažu nasi su igrali da se zavrsi nereseno i zasluženo su kaznjeni. Svi hvale Srbiju i da mi je neko pricao da će nas fudbaleri tako obradovati rekao bih mu da je lud.
Zvezda_do_Tokija
17. новембар 2021. у 21.49
Toronta, sve sto si rekao i ja mislim... Da mi je neko ovo pricao, ne bih mu verovao...
Zvezda_do_Tokija
17. новембар 2021. у 23.30
ja ovde u Sydney- ne znam Portugalce, ali zato zezam jednog mog odlicnog prijatellja Italiaja, da ću da mu kupim zastavu Srbije, da ima za koga da navija na Svetskom Prvenstvu! ha ha ha
TC-64
18. новембар 2021. у 02.37
Uzivajmo u ovome. Svi nam čestitaju i dive se nasoj igri. Siguran sam da će Piski i momci još dosta radosti da nam donesu. Njihovo samopouzdanje je na realnim osnovama. Ovo nije bajka. Ovo je stvarnost!
TC-64
18. новембар 2021. у 05.18
4-3-3? A sa igračima kog ranga, kog kvaliteta? Ako stavis igrace zonske lige, ja ću i sa drugoligasem da te pobedim u formaciji 5-4-1! Jer nisi rekao sa kojim igračima bi igrao!
TC-64
18. новембар 2021. у 06.59
Inače isti sistem bih stavio protiv.
srbo001
(FUDBALER)
18. новембар 2021. у 12.25
Zagi i 64, danas,nikad ni jedan trener ne sapostava sastav tima i taktiku ili formaciju dan pre utakmice. To novinari razmišljaju i pišu šta žele da bi prodali novine. Trener ,samo igračima, u svlacionici pre utakmice saopštava sastav tima i taktiku i formaciju. Zato sto želi da iznenadi protivnika sastavom i taktikom.
Ako ste primetili ,kako menjaju igrace. Jedan tim menja igrača,a nekoliko minute posle,protivnicki trener menja svoj sastav da kontrira protivnicima na izmenu koju su oni napravili.
Sad ti meni pricas,kako tim iz prve lige igra sa timom iz zone,,,gotovo je nemoguće da tim iz zone uradi taktiku da bi pobedio profi tim.Ogromna razlika u klasi i kondiciji.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.