Дискусије : Навијачи

 Коментар
srbo001Порука негативно оцењена. Покажи

Kakvi bre cigani i delije? kriminalci..
srbo001
(FUDBALER)
05. новембар 2021. у 15.17
Kakvi su mi to navijaci kad svog trenera udare flasom u glavu. Samo zato što su izgubili jednu utakmicu. Dejo ga doveo da trenira igrace i da pomogne ,a ove dzukele od navijaca , kamenjem i flasahma gadjaju sve sto je ispred njih. Ja bih zatvorio stadion. Imaju kamere, mogu pronaći te budale i pravo u zatvor.
Zao mi covjeka,dobio potres mozga ,nadam se da će preziveti. I vi sebe zovete navijacima,stoka ste .Tako ste i Princa sa Neretve otjerali sa stadiona. Seljacine u glavi,dziberi,nikogovici. Ja bih se sramio sebe zvati navijac tog kluba.
Rade Bogdanovic je u pravu za one prosecne igrace da dovede u klub, Zašto? I ja sam se uvek cudio,zašto će im problematicni igrači? Gospodin kriminalac sam odlucuje. Siguran sam da Dejo nije ni znao koga dovode. Promjena,prvo u vrhu pa nadole.Ima Zvezda legendi koji mogu da urade bolji posao od lopovcine koji je sad na celu kluba.
Stari-vukПорука негативно оцењена. Покажи

Stari-vuk
05. новембар 2021. у 15.26
skup debila i ništa vise.Idioti pomislili da će sudije u evropi da im tolerisu seljacke ispade nabedjenih asova tipa Gobeljic.Posle skidanja gaca i hvatanja za genitalije Gobeljic je kod delija postao legenda jer je to uradio za vreme i posle derbija.Umesto da bude iskljucen i suspendovan nanekoliko utakmica on majmun postade idol delija.Kakvi igrači takvi i navijaci
TC-64
05. новембар 2021. у 15.40
A vi ste cvecke, vi ste godpoda u pm. Kreteni su gadjali sudiju, a pogodili trenera. Mi kažemo za njih šta su. Ja ne branim nikoga, ali nemojte samo vi da pricate ko je kakav kada su na vasem stadionu nadjeni arsenal oruzja, droga i najgora banda umobolnih zlikovaaca, koljaca i glavoreza koje je ova zemlja videla. Šta vi radite? Podržavate ih. Nisam video osudu sa vase strane! Izmišljate da ih je neko ubacio. Pa kako je moguće da umesto restorana cela jedna banda ima svoj prostor na stadionu? Šta vi imate na tribinama da li treba da ponavljam? Međusobne tuce, podeljene tribine, borba za trziste drge, uvoz navijaca i huligana iz Split! Vasi nazovi navijaci su napali i Vazuru i da dalje ne nabrajam pa ti idi bavi se time! Ubili ste navijaca raketom koja je ispaljena sa vaseg Juga na Sever 1999. Da li je tebe toga sramota? Nasla se postenjacina da komentarise. A ne znaš dve recenice da sastavis kako treba. Ti ćeš nekome nešto da zatvaras! A onog Bajevica smo oterali povicima. Niko ga nije vredjao niti sikanirao. U tom trenutku je Zvezda gubila 3-0 kuci od Vojvodine. Bio sam veci deo te sezone na stadionu. Onakav odvratan fudbal ja ne pamtim kada sam gledao. Igrali su kao mrtva puvala. Pa vi ste celu sezonu 200/07 terali Zecevica i Bjekovica iz kluba i bojkotovali utakmice. Šta ste vi? Da li vam je Bjekovic legenda kluba? I nemoj ti nekome da pricas čega treba da se stidi. Ti nikome nećeš da nabacis. Niko od nas ovde nije juče nikoga gadjao u to sam siguran!
TC-64
05. новембар 2021. у 15.45
Ajde sad vas dvojica da osudite zlikovce sa vaseg stadiona. Da čujemo! Pošto ste vi gospoda postenjacine.
A za budaletinu Gobeljica me boli uvo. Ako ima nešto pozitivno to je da ga nećemo gledati do kraja grupne faze.
AngryMishko
(Cupavac)
05. новембар 2021. у 17.21
TC je potpuno u pravu..

Stoje kritike, ali nije ništa novo.. Što se tiče fudbala već dugo smo najgori navijaci i samo se brukamo.
Grobari sa svojim frakcijama i međusobnim tucama i mali milion incidenata i kazni.
Sada su malo mirni jer tim dobro igra ali ne dao Bog da i mi vezemo neke poraze.Ne treba njima puno.
Kada su deca i Zvezdi i Partizanu dali casove navijanja..steta samo kada odrastu konjine ih pokvare pa se tako vrtimo u krug u nedogled.Iz generacije u generaciju. :)
TC-64
05. новембар 2021. у 17.52
Mishko, bas tako. Ocigledno samo decu pustiti na tribine i gotovo. Muka mi je vise ovih vanfudblaskih stvari. Muka mi je od mrznje, nerpeljivosti, netolerancije, laži, podmetacina, izmišljotina, huligana i budala! Samo hoću da gledam fudbal, golove, dobre poteze i da uzivam u tome. Boli me uvo za navijacka prepucavanja, kriminalce i ostalu bagru. Hoću da toga nema! Neinteresuje me i da li Mesi prodaje kucu u kojoj nije ni živeo i koliko kola vozi Ronaldo! Hoću da gledam fudbal bez sranj.a!
Zvezda_do_Tokija
06. новембар 2021. у 00.29
Ja sam ovde prvi napao te idiote sto sebe smatraju navijacima, a u stvari drže Zvezdu ko taoce...

Ja ne branim tu stoku, bitangle, i ološ, tzv. Zvezdine navijače, ko što pojedini navijači Partizana brane one njihove idiote...

Kraj price...

Nema opravdanja takvom ponašanju...Pogrešio sudija? Pa šta?! Izgubili? Pa šta, ni prvi ni poslednji put...

Da li su ti idioti I kad videli Novaka Djokovića kad gubi?!

Šta su mavijači Man Uniteda trebali da urade posle 0:5 od Liverpoola? Da zapale Old Trafford I ubiju Oli Gunar Solskjera?! A znate li vi kolika je njima sranota I blam Da kuci izgube od Liverpoola 0:5?! Zamislite šta bi bilo da na Mari Zvezda izgubi od Partizana 5:0?!

Možemo mi da pričamo šta hoćemo - stoka ne može da bude ista drugo nego stoka.

Je,b,ace na kevu UEFA - I to sa pravom...
TC-64
06. новембар 2021. у 03.41
Naravno da će da nas yebe UEFA s pravom, zato što nismo u stanju da shvatimo da i drugi hoće da pobede i da je normlano ponekad i izgubiti. Evo skoro je Roma pukla od Bodo Glimta 6-1! Roma na celu sa Murinjom! Od Bodo Glimta!!!!Pa šta je trebalo navijaci Rome da urade? Da ih spale sve jednog po jednog? Desavaju se takve stvari. Ovde je previse drustvenih problema koji su se uvukli na tribine i totalan haos koji vlada oko nas u državi gde niko nikom vise neveruje. Ludilo je totalno! Toliko je to uzelo maha da je postalo nepodnosljivo! I mora hitno da se reaguje, hapsi i tera na robiju. Ovo je prevrsilo svaku meru! Ne može nekome da se razbije glava kamenom i da se ne odgovara zakonski! Ne može! I ne sme da prođe nekaznjeno!
toronto1
(samo posteno)
06. новембар 2021. у 17.55
Ova stoka od navijaca nas je ove godine kostala da igramo na praznom stadionu, zbog vredjanja Ibrahimovica, sad ovo sto su pogodili trenera i sto nas ocekuje ili igranje na neutralnom terenu ili par utakmica bez navijaca i plus novcana kazna, pa neka klub i dalje tolerise ispade. Neobrazovana grupa idiota koja sebi daje za pravo da nanosi stetu klubu i ne bi im dao da pridju stadionu. O ovome sto pišu Srbo i Vuk, prvo u svoje dvoriste, pa onda po Zvezdi, a da treba prozvati stoku od navijaca treba. Davno su prestali da budu navijaci. Dati miliciji pravo da im bubrege odbije ako treba i da bagru nauci pameti. Davno sam te idiote prestao da svrstavam u normalne gradjane. To je bagra i niza ljudska rasa.
Zvezda_do_Tokija
06. новембар 2021. у 20.28
Toronto, sve sto si rekao, potpisujem...
TC-64
07. новембар 2021. у 01.58
Sve je tačno toronto.
keser
(Тешем букве)
07. новембар 2021. у 03.23
До ове утакмице имало смо необично поштено суђење.
Изгледа , сада се одлучује, па почињу да раде.
Наравно, судији није било тешко када на терену има две сличне екипе.
TC-64
07. новембар 2021. у 05.20
Sami smo krivi. Nije nam sudija kriv sto nismo znali da pogodimo gol. U prvoj utakmici sa Midtjilandom mi smo isli na nereseno. To se videlo. I u drugoj utakmici je isto bilo sve do primljenog gola kada smo morali konacno da krenemo u napad i da izjednacimo da bi bilo nereseno! Tako da nasi igrači nisu imali neku veliku ambiciju.
windy-chicagoПорука негативно оцењена. Покажи

windy-chicago
(windy-chicago)
07. новембар 2021. у 09.55
Srbo…. ja mislim da United Serb pobedio Zvezdu . A Zvezdi bi bilo mnogo bolje da dovedu za trenera Bogica Ristica , bivšeg trenera United -a.
Ovaj Stankovic ne može da trenira ni Balkan iz Mirijeva.
Eeejjj covek sam sebe prozvao mister.
TC-64
07. новембар 2021. у 11.46
Držite se vas dvojica amatareskog fudbala u Cikagu ili indoor, za bolje i niste. A srba postavi temu i ode, nema ga.
srbo001
(FUDBALER)
07. новембар 2021. у 13.13
Windy,slazem se,Bogic i navija za Zvezdu i bio bi jako dobar za Zvezdu. Ovaj Stankovic samo jede pecenje i pije pivo.A to im je zajednicko,vole pecenje i pivo.
Sredinom 90tih,Ujednjeni su bili najbolji Srpski klub na planeti.Trebali smo da igramo u Kupu Srbije,ali su nas odvratili od te ideje , pošto bi ih sve pobedili i tako osramotili.
I danas su Ujedinjeni u vrhu fudbala u Usa i Kanada.
Šta im ono bi danas,prvi gol iz ofsida a drugi,ovaj Pavkov sa obe ruke se oslonio na igrača Vojvodine i daje gol. Šta im sve prolazi i bez kazni.
Windy, da li pomazes tu sirotinju cigane kad ides na utakmice u Hram fudbala?
TC-64
07. новембар 2021. у 14.14
Vama je zajednicko da jedete i pijete kanalizacione tecnosti jer to najviše volite. Hasate i pijete braon i zuto. Prvi gol je bio iz ofjada i ponisten je. Drugi i treci su regularni tako da je nasa pobeda cista kao suza. A vi se pomazite i pridzavajte jedan drugog kada izadjete na ulicu.
TC-64
07. новембар 2021. у 18.28
Šta im ono bi danas,prvi gol iz ofsida a drugi,ovaj Pavkov sa obe ruke se oslonio na igrača Vojvodine i daje gol. Šta im sve prolazi i bez kazni.
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
U padu posle udarca lopte glavom Pavkov je pao na jednog igrača, ne pre toga, koji ga još drzi desnom rukom, ali to postenjacina srbo neće da kaže jer njema istina ne odgovara. Sad sam pogledao snimak ponovo i uverio se u to. A što se tiče pomoći, srbi je kamiondzija verovatno pomogao sa indijskim viskijem i curkom sa isteklim rokom trajanja, pa se hvali.

TC-64
07. новембар 2021. у 18.45
Bitno je da ni reč niste rekli oo vasoj igri veceras. Kada i da stignete kada samo o Zvezdi pricate i mislite.
Odesa
(надежда, вера и л)
09. новембар 2021. у 13.06
...сметала им магла, ономаде снег...кме,кме,кмееее
Pavle_Djurisic
09. новембар 2021. у 17.38
Srbo veprino kumunisticka
Skini nick
Predstavi se kao Grahovo..hamdije pozderca
Pavle_Djurisic
09. новембар 2021. у 17.38
Srbo veprino kumunisticka
Skini nick
Predstavi se kao Grahovo..hamdije pozderca
srbo001
(FUDBALER)
10. новембар 2021. у 18.38
Pavle Djurisic je poznati advokat iz Chicaga.A to nisi ti.
Pavle_Djurisic
12. новембар 2021. у 12.07
Ne , ali tu sam negde :)
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.