Дискусије : Навијачи

 Коментар
Zvezda-Midtjiland
TC-64
04. новембар 2021. у 16.21
Imamo igrača manje. Iskljucen Degenek. Teren natopljen vodom jer kisa pada bukvalno celo poslepodne.
TC-64
04. новембар 2021. у 17.21
Ne možemo da se sastavimo po ovakom terenu, za razliku od Mitjilanda koji se bolje snalazi i vodi 1-0 autogolom Kange.
TC-64
04. новембар 2021. у 17.33
Tek posle primljenog gola smo poceli da igramo i stvaramo prilike, ali i Midtjiland ima sanse i dosta su brzi na ovakvom terenu.
TC-64
04. новембар 2021. у 17.56
Bas smo se „proslavili”. Dva crvena kartona i vrlo losa igra. Teren jeste bio los ali je kakav je bio za njih takav i za nas. Ali se nismo snasli. I ovo nam definitivno nije trebalo. Zapravo ulaskom Dionija i Zivkovic imali smo još dva igrača manje!
TC-64
04. новембар 2021. у 18.16
Jedan lik je pametno napisao na jednoj drustvenoj mrezi da je jedino pozitivno u svemu ovome sto Gobeljica zbog crvenog kartona nećemo gledati od kraja grupne faze!
TC-64
04. новембар 2021. у 18.19
Kad god se pre utakmice navjaci apostrofiraju i spominju u komentarima sto trenera sto igrača, odmah znam da od igre nema ništa. Tako je bilo i veceras. Navijaci na nivou, a igrači? I ono Stankovicevo bezanje u svlacionicu pocinje da nervira!
cenim_ja
04. новембар 2021. у 18.28
Sve to stoji,ali koliko ja pratim ovaj nas nesretni fudbal (samo internacionalne utakmice i utakmice kad igra srbija)zakljucio sam da je raka rana našeg fudbala hebeni komentator..uvek ,ali uvek izbaksuziraju...pa i danas ..rece majstor ceka se bomba kange i ne prođe ni par minuta i garagan zavali borjanu bombu...
Sledeći put stavljam tv na mute ,možda pomogne
TC-64
04. новембар 2021. у 18.32
Ja ih retko i slusam uopste. Veceras sam čuo radeci na kompu utakmicu grobara i nekog klinca komentatora na Areni 1, kako se kao retardiran dere aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa posle Partizanovog gola. Sacuvaj Boze.
Zvezda_do_Tokija
04. новембар 2021. у 21.54
cenim_ja
04. novembar 2021. u 18.28

Sve to stoji,ali koliko ja pratim ovaj nas nesretni fudbal (samo internacionalne utakmice i utakmice kad igra srbija)zakljucio sam da je raka rana našeg fudbala hebeni komentator..uvek ,ali uvek izbaksuziraju...pa i danas ..rece majstor ceka se bomba kange i ne prođe ni par minuta i garagan zavali borjanu bombu...
Sledeći put stavljam tv na mute ,možda pomogne

Oce to oce... ;-)

Mislim, ljudi, manimo se baksuza, baba Vange, tarabica, i sličnih stvari...

Satnkovic pojma nema, on covek nema Plan b, ni Plan C...

Igras sa 10 igrača po teskom terenu, ništa ne ide, i ti ne pravis nijednu izmenu do 63-eg minuta?! Alo bre, pa ne treba neko da bude Klopp i Guardiola da to znaš...

Ja nisam fudbalski strucnjak, ali brate, za to ne treba neka pamet... Mislim da Stanovic nije zreo za Zvezdu... ne zbog ove utakmice, već zbog trenda ove godine... kad ne ide, on mena rešenje... Al nikakvo...

E posle nam kriv sudija, baksuzi konmentatiri, i sl...

kriv je Stankovic... Kriv je i za one incidente posle tekme,... Indirektno.. .da je kao sto treba, prisao i pruzio ruku sudiji (bez obzira na sve) sve ono posle se ne bi dogodilo... Al, kad ona rulja i ljudi bez mozga vide Stankovicevu reakcuju, klosarsku, e, onda oni misle da mogu da rade šta hoće...

Zvezda će zbog ovoga da na...e i to zesce...
TC-64
05. новембар 2021. у 03.51
Tačno tako. Samo nam pored dva crvena kartona još treba i kazna od UEFA koje će sigurno biti. Mislim ne znam dokle vise treba objašnjavati da neke stvari ne mogu da se skandiraju. Ebes UEFA mafia kada od toga nemas nikakve koristi nego samo stete. Koliko god da su oni mafija, njima time ne stetmo negos ebi! A Stankovicevo bezanje u svlacionicu kao da je neki klinac i nerazuman covek je konacnoza kaznu od strane kluba. Imamo povike sa tribina koje UEFA sankcionise i gadjanje upaljacima i svim i svacim i šta ćemo sad? Da nam protiv Ludogoreca budu prazne tribine ili možda i na proleće? I kome je to u interesu? A što se tiče izmena mislimda sam već rekao da ulaskom Dionija i Zivkovica smo imali još dva igrača manje. Ja stvarno više ne razumem zašto su ti igrači uopste ovde? I koja je logika povuci se posle iskljucenja, kada protiv Milana u obe utakmice imaš igrača manje i ne povlacis se. Čak naprotiv! Nego smo mi isli na nereseno! To se videlo i u prvoj utakmici! I pun mi je vise qurac tih njihovih izjava, mi ćemo pred našim navijacima ovo i ono... nasi navijaci donose prevagu... jeste još samo nedostaje da publiks da gol! Mislim da je glupo izgubiti oid onakve ekipe. A koliko je pristup utakmici bio razlicit govori i to da je njihov trener posle prve utakmice rekao da su bili bolji i da su zasluzili da pobede i da dolaze u Beograd da pobede! Ej bre, oni imaju dva boda, a mi sedam i pobedom obezbedjujemo proleće, a oni lete po vodenom terenu, brzo se krecu, brzo zpremestaju loptu i brzo ulaze u sanse! A mi od toga nismo pokazali skoro ništa i krenuli smo u napad tek posle primljenog gola! Pametnom dovoljno! Ekipa je od prve utakmice u Danskoj u padu. Patos je vidjen u Surdulici. Nešto mora pod hitno da se menja! Jer kukanje na sudiju ništa ne donosi osim zavaravanja! A to nam ne treba nego da se stvari nazovu svojim imenom i tacka! da se kazni ko treba da se kazni i da se radi i popravlja stanje!
AngryMishko
(Cupavac)
05. новембар 2021. у 04.54
Totalno bezveze poraz..i tako losi trebalo je biti egal.Danci nisu ništa naročito, samo su se malo bolje snasli po losem terenu.

Steta ali nema veze. Bezveze je bio i poraz Partizana u BG ali isto nema veze..Siguran sam i jedni i drugi idu dalje.Lakih protivnika nema ali neće biti ni nekih sada bog zna šta teskih protivnika..
Treci iz Lige Sampiona ili Lige Evrope..sve su to klubovi protiv kojih može da se igra.

Koliko sam shvatio Stankovic je otisao sa terena jer su navijaci pogodili u glavu vaseg asistent trenera, a Danci nisu smeli da napuste teren i udju u tunel..heheh Welcome to Belgrade..ludilo.

Rekao sam i pre..ne trebaju nama kazne...Ja bih samo decu pustao na Stadion..:)
AngryMishko
(Cupavac)
05. новембар 2021. у 04.59
Inače sudija jeste bio iritantan ali nicim vas nije ostetio.

Gent Partizan je bila daleko bolja utakmica da se gleda, i čestitke Belgijancima za jedno veoma fer i korektno ponasanje.
Bilo je lepo videti kako stadion pljesce nasem kapitenu kod zamene.
TC-64
05. новембар 2021. у 08.23
Mishko, izvini ali sve ima veze. I nasa losa igra i onakvo ponasanje navijaca. I dva crvena kartona. I sad još treba da strepimo kakvu će kaznu da nam rebnu da se pusimo, a zašto? Zato sto neke budale ne mogu da se suzdrže od pravljenja gluposti! Pa kaznili su nas zbog dobacivanja Ibrahimovicu! Pa da li je neko nasao tu budalu koja je to uradila? pa nije! Da li je neko iz kluba ko je dozvolio tom idiotu da sedi u lozi odgovarao za takav propust? Pa nije! Da li će da nadju mongoloide koji su razbili glavu pomoćnom treneru Zvezde i pogodili jednog od sudija? Verovatno neće! Neka nam je Bog u pomoći sad! Ono sinoć je bila katastrofa u svakom pogledu!
TC-64
05. новембар 2021. у 09.08
Moji obozavaoci, kako me samo obozavaju ovim minusima ahahahaha
D-Man
(Analyst)
05. новембар 2021. у 10.20
Реално, у односу на прошлу сезону ми уместо Фалчинелија имамо Дионија и Живковића. То је огромна разлика. Чуо сам једном један коментар (нема везе са фудбалом) када је неко рекао: ''Напредовали смо уназад!'' и чини ми се да то управо одговара и овој ситуацији са довођењем ове двојице који су много, много лошији од Фалчинелија.

Исто тако, исто се може рећи и за одлазак Милојевића и долазак Станковића. Дошао нам је за тренера једно велико фудбалско име (као играч) али смо, јбг, изгубили бољег тренера. Станковић учи тренерски занат у Звезди и, можда претерујем, али он би требао плаћати Звезду што му је дала ту шансу а не обрнуто.

Тим већ дуже време кубури са бековима али никако да се реши тај проблем. Добро, да будем искрен, Родић јесте постао солидан играч али, брале, Гобељић као десни бек!? Не знам никако ми није јасно. Мени се Гајић чини као бољи играч од Гобељића али Гобељић увек добија предност у европским утакмицама.

Овај тим зависи много од Катаија и кад он није потпуно спреман настају проблеми. А на заборавимо да нам је Катаи неочекивано дошао након што је његова супруга у Лос Анђелесу на твитеру коментарисала ствари које не би требала па клуб елиминисао Катаија по кратком поступку и тиме Звезди учинио огромну услугу. Мислим, заиста, замислите ви Звезду данас без Катаија а ми смо га добили потпуно само срећом.

Није уопште чудо да ми губимо од Радника из Сурдулице јер у Звезди ове сезоне многе ствари не штимају. Можемо то и да видимо у случају Драговића који стално мора да игра (и утакмице на којима би, реално, требао да одмара) јер тренер изгледа нема поверења у друге играче на тој позицији. Када се Драговић потпуно исцеди шта ће тек онда бити?

За Партизаном се заостаје већ пуно и, чини ми се, можемо стићи Партизан само ако они упадну у неку велику кризу па почну неочекивано губити утакмице.

Будимо реални, наша група у Лиги Европе је можда и најслабија а ми од Данаце губимо у Београду!? Наравно, може се проћи ова група и следећа утакмица се мора добити а када се игра под таквим притиском никад није лако.

Оно што је позитивно је, ипак, подршка навијача. Наравно, прави навијачи никад не дижу руке од екипе за коју навијају али ми знамо врло добро каквих је све ситуација било у не тако давној прошлости па, ето, таквих сцена, још увек, немамо бар што се тиче навијача. А након пораза у Сурдулици, великог заостатака за Партизаном у домаћем првенству и онда и пораза у Лиги Европе на свом терену од сасвим просечног противника могло се чак и очекивати да почне прозивање навијача и испостављање управи клуба захтева који би створили још веће проблеме.
Ето, мени је некако тај мир међу навијачима врло занимљив. Један пријатељ ми каже да су вође навијача плаћене да не ''таласају''. Колико је то тачно, не знам.
Zvezda_do_Tokija
05. новембар 2021. у 10.51
ima da nas izbace iz evro takmicenja na par godina, zahvaljujuci nekolicini kretena

Zvezda je talac ljudi koji sebe nazivaju njenim navijačima...

Izgubili, pa šta? Ni prvi ni poslednji put...
Zvezda_do_Tokija
05. новембар 2021. у 10.52
Kreteni, j-e'bo im pas mater
AngryMishko
(Cupavac)
05. новембар 2021. у 11.34
Tek sad vidim po komentarima.. nisam pratio nešto zadnjih nedelja. Nisam znao za vas poraz I u domaćoj ligi. Pa dobro možda vam ova pauza dobro dodje.
Što se tiče incidenata ni sam nisam pojma imao jer je bilo posle utakmice.Pa sam video u vestima nakon.
Šta reci…
AngryMishko
(Cupavac)
05. новембар 2021. у 11.47
Hbga… Danci odusevljeni… Ali Uefa… teško.:)
Sudija je bio meta… biće sigurno bar dve utakmice bez publike.
windy-chicagoПорука негативно оцењена. Покажи

windy-chicago
(windy-chicago)
05. новембар 2021. у 12.34
Ako vas samo kazne 2-3 utakmice, plus 50 000 evra, budite srećni. Ono je bilo uzasno gledati. Mogu ,ladno da vas izbace iz Evrope… momentalno. Ali mislim ,ako to i odluce, biće sledeće godine. Provukli ste se prošli put sa Ibrom, ali sada veoma, veoma teško.
Nećemo mi doći pameti još dugo.
Ako se Uefa digne ona stvar, mogu da zabrane svim klubovima iz Srbije igranje u Evropi.
Nemam reci za ono ludilo juče.
D-Man
(Analyst)
05. новембар 2021. у 14.51
Ја нисам ни знао за те инциденте јер сам престао гледати пренос чим се утакмица завршила.

Кад само помислим да сам у коментару изнад још и похвалио навијаче, искрено речено, неугодно ми је!

Очигледно да поједини дебили никад ништа неће научити и такве је одавно требало протерати са стадиона.

Zvezda_do_Tokija
06. новембар 2021. у 00.36
I treba da nas izbace...

Mene bre sramota od takvih navijača...Zamisli odeš na posao , ko nas pomoćni trener, I neko ti razbije glavu jer, eto, niste dobili neki posao?!

Pa majku im je,bem kretensku, debilsku, I imbecilnu...

Je,b,a će nam UEFA kevu, I to sa pravom... Izbaci će nas iz Evrope godinu dve, I treba...

I treba, pa nek I dalje u Zvezdi ništa nevrade po tom pitanju, I nek se I dalje uvlače u guzici tim kriminalcima bez grama mozga...

Izgubili? Pa šta?! Ni prvi ni poslednji put!
TC-64
06. новембар 2021. у 03.29
Mnogo smo krenuli da pravdamo loše igre. te suidja kriv, te ovo te ono. Pa jel sudija kriv sto nismo u stanju da pogodimo gol? Pre neki dan sam citao jedan komentar na jednom sajtu gde jedna budala piše kako je dosao Madjar koji mzi Srbe (misleci na sudiju) da na unisti, da mi se zeludac okrenuo od takvih gluposti. I šta će sad taj covek pomoćni trener razbijene glave da misli o nama zbog debila i mongoloida? I opet nikog neće naći. Da ne pricamo o tome sto su utakmice loše organizovane, sto svako može da udje u miks zonu, da vrslja tamo, da ometa rad novinarima. Da bude na terenu u onim markerima i Bog te pita kakav se svet tuda muva. Nekada se znalo kako se utakmica organizuje. Ovo sada je sve prepusteno stihiji. Zato se takve stvari i desavaju. Naebali smo. ali se nećemo opametiti izgleda. I tačno je da je Zvzeda talac odredjenih grupa koje određuju i ko sme da dodje u Zvezdu, a ko ne! I to već dugo traje!
keser
(Тешем букве)
06. новембар 2021. у 09.54
Данци три пута бржи. Није ми јасно зашто Звезда нема неког брзог играча да парира.
Иначе Данци били много бољи иако играчки нису. Катај је играо лоше, вероватно због болести и требало га је мењати већ на полувремену.

Киша? Па падала је и њима.
toronto1
(samo posteno)
06. новембар 2021. у 18.04
Degenek je trebao da pusti igrača po cenu da dobijemo go. Bolje 0:1 i sansa da sa 11 igrača izjednacis, nego igrati 80 minuta sa igracem manje. Verovatno u tom trenutku nije razmišljao o tome i samo je zeleo da spreči go, ali realno bolje da ga je pustio.
TC-64
07. новембар 2021. у 01.58
Naknadna pamet ništa ne vredi.
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
10. новембар 2021. у 20.07
Izmet boy opet fasovao kiflu u usta hahahahahahahaha
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.