Дискусије : Навијачи

 Коментар
Lacio-Inter
TC-64
16. октобар 2021. у 14.20
Neobična situacija kod drugog gola Lazija. Inter je bio u napadu i jedan njegov igrac je pao u duelu sa igracem Lacija i ostao da lezi na zemlji otprilike u visini sredine terena. Inter je nastavio napad i uputio sut na gol koji je golman Lacija odbranio. U sledećem napadu napadu Lacija koji j e isao po strani na kojoj je lezao igrac Intera, Lacio je dao gol i onda sledi nešto sto u zivotu nisam video. Slede napadi na igrača koji je dao gol i delovalo je kao da će da ga ubiju. Da sam na mestu sudije za onakve napade igrača Intera bih podelio par crvenih kartona, jer ono je bilo uzasno da se gleda. Druga je stvar da li su trebali da zaustave igru? A da li su igrači Inera trebali da zaustave svoj napad? Možda je s njihove tacke gledista i logicno sto nisu, jer su već bili u sansi i taj igrac im nije trebao(teško da nisu videli da je ostao da lezi), a u kontranapadu Lacija im je falio jedan igrac koji lezi na travi. To je sad za razmatranje, ali onakvi divljacki napadi su strasni!
toronto1
(samo posteno)
16. октобар 2021. у 16.32
Može li Sergej da odigra ovako za reprezentaciju? Jedan jedini mec na kojem je igrao ovako je protiv Norveske, kad je usao i dao pobedonosni go. Za Lacio ne staje. Svugde ga ima i u napadu i u odbrani, vraca se. Postize vrlo važan go u danasnjoj derbi utakmici. Ista prica i za Tadica u Ajaxu Bog, a u reprezentaciji tek prosek ili ispod toga. Što se tiče ovog (drugog) gola Lacia, poznato je da se u Italiji primenjuju svi neposteni i nekorektni fazoni. Ti bi prodali svoju majku i celu familiju za pobedu. Valjanje po terenu i foliranje i sve sto može da se koristi. Ko još veruje italijanima i njihovim klubovima?
TC-64
17. октобар 2021. у 05.07
Ništa to nije cudno kada su nasi reprezentativci u pitanju. O tome se prica već decenijama, da bolje igraju u klubovima nego u reprezentaciji. Menjaju se generacije fudbalera, ali ta stvar ocigledno ostaje nepromenjena. Zato su nam i rezultati takvi kakvi su.
A za Italijane se slazem. Nema većih foliranata od njih i prodavaca fora za otezanje igre i raznih drugih smicalica.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.