Дискусије : Навијачи

 Коментар
Srbija-Azerbejdzan
Stari-vuk
12. октобар 2021. у 15.49
Cemu li se mi nadamo?Grad od 2 miliona a na stadionu 6 hiljada
srbo001
(FUDBALER)
12. октобар 2021. у 17.30
Nisam zadovoljan igrom. Opet ista prica,previse igrača koji igraju istu poziciju i oni se grupisu , ne daju prostor jedan drugome.
Ovaj system 3-2-3-2 ne ide. Nemamo igrace za taj sistem.
Mi imamo tri sjajna centarfora , ali oni ne igraju svoju poziciju. Oni pokusavaju da igraju sa igracem istog profila i tu nastaje problem.Sudaraju se u prostoru.
Stojke treba da promeni taktiku, i da igra sa jednim „centaforom”i dva krilna napadaca ( Tadic sa leve strane i Kostic sa desne strane ) Oni će da pitaju loptama, bilo kojeg našeg centarfora. A to bi trebao da bude Jovic.
Sredina terena, nek bude ,lažni centarfor Milinkovic / Savic, gde i pripada. Radilice i trkaci , ima dovoljno.To može da menja i svi su dobri na toj poziciji. Odbrana,protiv Portugala ,treba sa 4 igrača. Sredina sa dva defenzivna srednja i Milinkovic/Savic lažni #9.
Golman nam je danas kiksao,i to greška koju ne sme da napravi. Šta će da radi Piksi,videcemo. Ali imamo i dobre golmane. Klupa nam je duboka i svaki igrac može da ispuni dati zadatak. Ali ipak nam treba nova sveza krv,neko ko će da zacepi sve rupe koje naše zvezde ostave kad odu u napad. Ja bih tu ubacio Zdjelara. On je i bio standarnio igrac svetski prvaka i igrac na koga se mora racunati. On ne bi izneverio. Raacunam da Stojke uradi da nas sve obraduje protiv Portugalije.
Moja formacija bi bila 4-3-3 ,za utakmicu sa Portugal. I to da igrači igraju pozicije koje igraju i u svojim klubovima .
Zvezda_do_Tokija
13. октобар 2021. у 01.06
Cemu li se mi nadamo?Grad od 2 miliona a na stadionu 6 hiljada

jesil ti čuo da Korona hara po Srbiji, i da ljudi umiru?! Ko je lud da ide na stadion, tamn da mu brat rođeni igra?!
Stari-vuk
13. октобар 2021. у 02.34
Nisam čuo za koronu ali sam recimo gledao utakmice Zvezde i Partizana pred znatno vise publike.Ocigledno je za tebe to normalno ali za mene nije.U Stark areni 10-15 hiljada i to je valjda normalno po tebi a na Mitica stadionu 5-6 holjada.Gde su ti cuveni navijeaci iz BG?Te patriote delije koji su već odavno sve drugo samo ne patriote navijaci.Grobari ionako po vama navijaju za hrvatski klub pa je valjda normalno da ne gledaju Srbiju..Zauvek treba izmestiti reprezentativne utakmice van Beograda jer je ocigledno da se u Beogradu ceka samo Brazil,Nemacka,Francuska...Samo oni su vredni paznje BG navijacima
Zvezda_do_Tokija
13. октобар 2021. у 04.58
nema to veze sa patriotiznom.. .Patriotizam se pokazuje kad je teško, i kad je država u ratu, a ne na utakmici... Svako na tekmi može biti patriota...

jednostavno, iz ovog ili onog razloga, interesovanje za nacionalni tim nije na nivou kao za klubove... razlog tome lezi u mnogo faktora - ali patriotizam sa tim nema ama bas nikakve veze...
D-Man
(Analyst)
13. октобар 2021. у 12.26
И мени се чини да разлог није недостатак патриотизма већ клубаштво и превелика подела на Звездаше и Партизановце коју чак ни репрезентација Србије не може да реши.

Сведок томе су и ове дискусије где се много пута избор репрезентативаца критиковао у зависности од тога ко је Звездин а ко Партизанов. Исто је и са избором селектора.
Не свима али приличном броју репрезентација сада није по вољи јер је води бивши Звездаш. Тако је било и када је репрезентацију водио Тумбаковић. Једном броју Звездаша једноставно није било по вољи то што је Тумбаковић из Партизана.

Кад на ту нашу поделу између Звездаша и Партизановаца додате и чињеницу да ми још од Пиксија немамо класичну десетку која је неопходна свакој репрезентацији да би личила на тим, да део наших репрезентативаца не игра ни прилично добро за репрезентацију као што игра за своје тимове, онда се у навијаче увуче и неки црв сумње како репрезентацију састављају разноразни менаџери и мешетари и, самим тим, губи се интерес да се иде на утакмице.

Не заборавимо ни чињеницу да, примера ради, нама треба победа против Шкота у Београду да идемо на ЕП и ми не можемо ни пропале Шкоте да добијемо.

Дакле, пуно је ту фактора који доводе до тога да нема интереса да се гледа репрезентација.
Ја бих сигурно ишао на сваку утакмицу репрезентације али ја сам далеко.
Stari-vuk
13. октобар 2021. у 15.57
Do velikih utakmica se dolazi pobedama nad „malima”.Nemacka igra sa Maltom a na tribinama 40-50 hiljada navijaca.Piksija postujem i ne delim igrace na vase i naše ali nbikad ali bas nikad nisam mogao da shvatim ljude u BG koji blenu kroz prozore svojih stanova ubijajuci se od dosade a stanuju na par stotina metara od stadiona.Pa izadji debilu kupi semenke i navijaj za bilo koga...
Djenka
(La vida es corta pero no me im)
13. октобар 2021. у 16.05
A pa nije fensi da se gleda Azerbejdzan.Šta da okaci na insta,fejs,ko će da mu zavidi ? Kad dodje Ronaldo onda je to druga prica. Slazem se da je vreme da Srbija igra sve utakmice van Beograda.
srbo001
(FUDBALER)
13. октобар 2021. у 17.12
D-man: Pozicija klasicne 10tke polagano nestaje . U velikm timovima vise i ne postoji.Možda slabiji timovi još uvek mogu da u slabijem takmicenju imaju klasicnu 10tku.
Isto kao i klasicna 5 je u potpunosti nestala. Sad se igra atomski fudbal.Ako nisi hitar,brz i dobra tehnika ,plus intelegencija , nemas mesta u dobrom timu.
A što se tiče gledalaca, ja bih isto smanjio cenu ulaznica. Razovoarao sam sa prijateljima iz Bgd i pitao, zašto ne idu na utakmicu. Pa nisam lud da trosim toliko para za običnu utakmicu.Ako smanje cene ulaznica, imace puno vise gledalaca.
Da smo uspeli da sacuvam 3 boda protiv Irske,mislim da bi imali vise gledalaca protiv Azerbedzana.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.