Дискусије : Навијачи

 Коментар
Pukni zoro))
TC-64
30. септембар 2021. у 17.47
https://www.maxbetsport.rs/skener-maxbet-sporta-stankovicev-doktorat-srnic-tihi-junak-genijalni-kanga-sanogo-je-stena-31 2372/

Šampion Srbije je savršeno počeo takmičenje u grupnoj fazi Lige Evrope. Iako je u Bugarsku doputovala silno oslabljena, bez četvorice stubova tima, Crvena zvezda u Beograd donosi sva tri boda!

Odigrali su crveno-beli hrabro i autoritativno, i u ovakvom prinudnom sastavu pokazajući bugarskoj ekipi razliku u klasi. Usput, vraćen je i deo duga za onaj poraz u Beogradu.

Evo kako je MaxBetsport video učinak fudbalera Crvene zvezde.

ZORAN POPOVIĆ

Počeo je nesigurno, onim istrčavanjem u drugom minutu. Ipak, ostao je u toj situaciji priseban i sprečio košmar već na početku meča. Do kraja bio besprekoran. Imao i sreće kod one prečke. Delovalo je da ceni… Ništa tu ne bi mogao. Ocena: 7.

STRAHINJA ERAKOVIĆ

Do 80.minuta igrao besprekorno. S kapitenskom trakom blistao u poslednjoj liniji, preciznim postavljanjem i tačnim startovima držao desnu stranu odbrane. Ipak, na sve je mogla da padne senka u finišu. Loše je procenio razdaljinu do Popovića. Srećom, napadač domaćina nije kaznio njegovu grešku. Sve ostalo, rekosmo, skoro savršeno. Ocena: 7.

SEKU SANOGO

Stena u Zvezdinoj odbrani. Svesno pomeren u poslednju liniju, bio je najsugestivniji član odbrambene trojke. Utakmicu je završio gotovo bez faula što mu se na njegovom prirodnom mestu nikada ne dešava. Stena ispred Popovića. Ocena: 8.

RADOVAN PANKOV

U prvom poluvremenu imao muke da zatvori levu stranu. Rastao je kako je utakmica odmicala. Odigrao sasvim korektno. Ocena: 7.

MARKO GOBELJIĆ

Veoma dobar. Šteta što onaj njegov savršen centaršut iz prvog dela meča nije došao na glavu, na primer Pavkova. Po običaju borben i sasvim siguran. Igrao bez rizika što je za ovakvu postavku bilo posebno važno. Ocena: 7.5.

SLAVOLJUB SRNIĆ

Stankovićevo iznenađenje. Igrao je na poziciji zadnjeg veznog i odigrao ratničku utakmicu. Ogroman posao je odradio u prvom poluvremenu kada je Zvezda preuzela dominaciju. U nastavku, tek jedna greška na sredini, ujedno i jedina na utakmici. Ocena: 7.5.

GELOR KANGA

Imao je neke neraščišćene račune sa Ludogorecom, one nastale zbog njegove vrele glave u isto tako vreloj beogradskoj noći. Majstorski odigrao celu utakmicu deleći pasove na sve strane Zaslužio je da onim projektilom reši utakmicu. Zamenjen samo da se ne bi ponovio Beograd… Ovakav Kanga je zlata vredan. Ocena: 8.

MILAN RODIĆ

Uz Kangu, najbolji Zvezdin igrač. Briljirao je u prvom poluvremenu kada su mu Ivanić i Ben „poništili” dve asistencije. Imao i udela kod gola. On je ubacio onu loptu koja nije pronašla Pavkova, ali jeste Kangu. Ocena: 8.

MIRKO IVANIĆ

Izostanak Kataija doneo mu je dodatni teret. Ruku na srce, nije ga najbolje izneo. Promašio loptu na dodavanje Rodića, u nastavku reagovao veoma loše kada je imao čistinu pred sobom. Trebalo je da bude ključni igrač crveno-belih, a to nije bio. Ocena: 6.

EL FARDU BEN

Mogao je, pa i morao da bude čovek odluke. Očajno primio loptu u 27. minutu, a u 75. je na tačni imao priliku da reši meč, kada mu je golman odbranio. Imao i slab pokušaj iz slobodnog udarca, neposredno pošto je domaćin ostao sa čovekom manje. Ocena: 6.

LOI DIONI

Nije klasičan napadač i to je sve vidljivije. Izvlačenjem na levo krilo pokušavao, na momente i uspevao da stvori prostor saigračima. Mogao da se proslavi u 54. minutu, ali je poslao očajan pas ka usamljenom Benu. Ocena: 6.

IZMENE

MILAN PAVKOV (od 58. minuta)

Za nešto više od pola sata na terenu bio je umešan u gol odluke, kreirao šansu za Bena, iznudio isključenje Sisinja. Malo li je? Doduše, i sam zaradio žuti karton. Zvezdina udarna snaga, bez ikakve sumnje. Ocena: 7.5.

PETAR STANIĆ (od 71. minuta)

Imao nesreću da se povredi posle samo 15 minuta na terenu. Odličnom epizodom u večitom derbiju zaradio je poverenje Stankovića. Bez ocene.

NENAD KRSTIČIĆ (od 86. minuta)

Premalo vremena na terenu da bi bio ocenjen.

RIŠAIRO ŽIVKOVIĆ (od 86. minuta)

Za to malo vremena provedenog na terenu, mogao da se upiše u strelce. Možda je trebalo da asistira… Bez ocene.

TRENER

DEJAN STANKOVIĆ

Uvod u pobedu napravio je još u Beogradu. Suočen sa izostankom ne bilo koga, nego glavnih poluga tima, poručio je da Zvezda ide po pobedu. I znao je dobro šta govori. Istovremeno, pripremio je igračka i taktička iznenađenja. Pogodio je sa Srnićem na zadnjem veznom i još više vraćajući Sanogoa na mesto štopera. Davanje kapitenske trake Erakoviću, kao psihološki potez, takođe je dao rezultat. Falku ne veruje previše i taj potez ima opravdanja u defanzivnim nedostacima Italijana. Pogodio je i uvođenjem Pavkova već u 58. minutu. Tada je krenuo po pobedu koju je najavio dan ranije. Ocena: 8.
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
30. септембар 2021. у 19.54
Odlično, tako se igra! Ima daleko da doguramo.

Zvezda_do_Tokija
30. септембар 2021. у 21.00
treba da imamo pristup 'utakmica za utakmicom', i možemo do 1/4 finala da doguramo, ladno...

ako smo prvi u gruopi mi smo već u 1/8 finala, ako se ne varam?!
Zvezda_do_Tokija
30. септембар 2021. у 21.01
a kad si već u 1/4 finalu, onda je sve moguće...ako je Lester mogao da bude Prvak Engleske, možemo i mi da osvojimo UEFA Ligu ha ha ha
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.