Дискусије : Навијачи

 Коментар
Kmeee kmeeee.. mi smo iz partizana
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
22. септембар 2021. у 10.44
STANOJEVIĆ NAPUSTIO KONFERENCIJU ZA MEDIJE: Ne želim više da radim u SRPSKOM fudbalu! NIsmo SVI ovde zbog ZVEZDE, ovo je SKANDAL!
FUDBAL
22.09.2021. 15:55h 16:28h
Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je ekstremno besan na konferenciji za štampu pred gostovanje Mladosti u Lučanima,

Razlog njegovog nezadovopljstva je što je FK Crvena zvezda zatražila odlaganje utakmice protiv Voždovca zbog zdravstvenih problema igrača.

---------------------------------------------------------------------

heheheheh ovi iz sportskog drustva -drogu mesam na fudbal ne mislim- mnogo nešto kukaju po medijima a još su prvi na tabeli hahahahahahaha

Unapred traže izgovor za punjenje koje im sleduje hahaaahahahahahahaha

veciti vicesampion hahahahahahahahahahah
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
22. септембар 2021. у 10.54
UZALUD STANOJEVIĆEVA VIKA: Zvezdi PRIHVAĆEN zahtev - MEČ JE ODLOŽEN!
AUTOR: REPUBLIKA

SPORT
22.09.2021

16:41

Kako stoje stvari, utakmica 10. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca koja je trebalo da bude odigrana u četvrtak, odložena je zbog bolesti nekoliko igrača u taboru šampiona Srbije.

-------------------------------------------------------

Ahhahahahahahahahah koga boli patka šta trener nekog malog iskomplesiranog kluba ia da kaže. Mi smo sampioni Sveta i Srbije, MI SE PITAMO!!!!!!

MARS U ZAGREB tudjmanovci pa tamo palamudite!

OVO JE SRBIJA!!
srbo001
(FUDBALER)
22. септембар 2021. у 11.21
Pozdravio te Aloiz Petrovic ( zar on nije Zvezdina legenda?)
keser
(Тешем букве)
22. септембар 2021. у 12.06
Увек некултурни и увек неки притисак на ФСС.
Па шта треба да играју и да заразе целу лигу? Много бре глуп овај Станојевић
srbo001Порука негативно оцењена. Покажи

srbo001
(FUDBALER)
22. септембар 2021. у 12.38
Nisu dobili koronu, nego imaju ili stomacni grip ili se otrovali hranom. Na stadionu imaju kuhinju, pa su se tu i zarazili od stare hrane . Kad taj Terzic neće da trosi na dobru hranu. Kupuje staro meso i staro povrce i time hrani djecu. Tako se i Borjan zarazio. Zbog tog se ne odlazu utakmice. Ima 30 igrača na spisku i svi mogu da igraju.
Mirise na namestaljku.
Pavle_Djurisic
22. септембар 2021. у 12.40
Evo ga štanoje.O svom poštenju.I poštenju partizana.U pravu je štanoje.Ne valja ovo vreme nikako.Bolje je bilo vreme što izvesni lotar mateus opisa u svojoj knjizi.Rekli su o tome ponešto i pjer boja,brana ilić,asprogenis,dmitrović.I jedan član uprave partizana.Spominjo je sudije i cifre od 10 000€.Lepo neko vreme bilo jel' štanoje?
srbo001
(FUDBALER)
22. септембар 2021. у 12.44
Lotar je bio na dobrom putu da napravi veliki tim.Želio je da dovede golmana i jednog igrača odbrane i Nemacke i da se sacuva ceo tim, da bi posle mogao i da osvoji tu ligu sampiona i zaradi klub ogromne pare. Međutim, komunjare us želele pare odma i onda su prodali sve igrace koji su vredili nešto. Lotar je bio u pravu.Zato je napustio klub.
TC-64
22. септембар 2021. у 13.12
Lotar je u pravu kada je govorio kako namestate utakmice. I o tome je on pricao. A to da ste komunjare, to si odlično rekao. Jednom i ja da se složim s tobom.
TC-64
22. септембар 2021. у 13.23
Dalje budalama i idiotima nema vrhe ništa vise pricati! Tek sad sam video snimak šta je ona razularena glodarska bitanga od njihovog trenera govorila! Ono je uzas i nešto nenormalno i bolesno, ali to su oni!

Toj raspojasanoj budaletini je odgovorio jedan normalan covek u dole prilozenom tekstu!

https://www.maxbetsport.rs/doktor-ristic-odgovorio-stanojevicu-zbog-ovog-je-odlozen-mec-zvezda-vozdovac-31058 4/

SRBIJA FUDBALDOKTOR RISTIĆ ODGOVORIO STANOJEVIĆU Zbog ovog je odložen meč Zvezda – Voždovac…Branko SekulovicObjavljeno 17:59h, 22.09.2021. Ažurirana vest: 22.09.2021. u 18:01Od Branko Sekulović
Doktor Miljko Ristić objasnio zašto je odložen meč Crvena zvezda - Voždovac (Foto: Printskrin/Jutjub)

Ozbiljna bura nastala je posle zahteva Crvene zvezde da se odloži meč protiv Voždovca zbog stomačnog virusa koji je pokosio nekoliko prvotimaca, na čelu sa kapitenom Milanom Borjanom. Burno je na konferenciji za medije reagovao trener Partizana Aleksandar Stanojević, koji je takav zahtev označio kao skandalozan, a potkačio je i prof. dr Miljka Ristića, koji je predsednik Medicinske komisije FSS, a ujedno i člana uprave Crvene zvezde.

Predsednik Medicinske komisije FSS objasnio da svaki klub ima pravo da odloži utakmicu, ukoliko postoji šest lekarskih uverenja ponaosob za svakog igrača.

– Samim tim se stiču uslovi da se utakmica odloži. Nije ovo prvi put, to se dešavalo više puta, doduše ne toliko često. Klub može da priloži šest potvrda o nekoj infekciji, toksikaciji, temperaturi, febrilnom stanju… Dakle imamo šest igrača koji nisu u stanju da igraju, potvrda ne može da bude grupna pisano, već se piše ponaosob za svakog igrača – rekao je dr Ristić za telegraf.rs.

Dalje je objasnio…

– Mora da bude zavedena protokolom ambulante gde se vrši pregled, sa pečatom zdravstvene ustanove i sa faksimilom lekara. E, ako će oni sumnjati u to, to je druga stvar. Nije moje da proveravam, mi moramo da prihvatimo zvanični medicinski dokument koji potiče iz državne ustanove.

Na pitanje da li je on doneo odluku da se utakmica odloži, profesor Ristić kaže:

– Postoji Zajednica Superligaša čiji je predsednik Aleksandar Pivić i u dogovoru sa generalnim sekretarom FSS, Jovanom Šurbatovićem, prihvaćena je molba Crvene zvezde i odluka Medicinske komisije da se prihvate ta lekarska uverenja i to je suština – zaključio je profesor Miljko Ristić.
srbo001
(FUDBALER)
22. септембар 2021. у 13.31
Ovom cigi da objasnim,kako će vam i UEFA odloziti utakmicu zbog stomacnog virusa. Ahahahhahaha,koje budale i FSS.
Evo bas sam razgovarao sa covekom u BGD, i on kaže da nije virus u pitanju,već sasvim nešto treće...ali nije za javnost.
TC-64
22. септембар 2021. у 13.32
Još jedan odgovor glodarskim „postenjacinama”!!!

https://www.maxbetsport.rs/oglasila-se-i-zvezda-evo-ko-nas-proziva-nama-je-13-igrača-bolesno-a-njima-310601/

OGL ASILA SE I ZVEZDA: Evo ko nas proziva! Nama je 13 igrača bolesno, a njima…Bosko ZivancevicObjavljeno 19:18h, 22.09.2021. Ažurirana vest: 22.09.2021. u 19:18Od Boško Živančević
Fudbaleri Crvene zvezde (Foto: Starsport)
Žestoku reakciju trenera Partizana Aleksandra Stanojevića izazvalo je odlaganje utakmice Crvene zvezde protiv Voždovca, predviđene za četvrtak uveče. Šef struke crno-belih je optužio večitog rivala da prvenstvo čini neregularnim, a ubrzo je stigla reakcija vladajućeg šampiona Srbije.

Na zvaničnom Tviter nalogu, Crvena zvezda se oglasila kratkom porukom.

– Naš klub je napadnut jer je zatražio i dobio odlaganje meča pošto je van stroja 13 igrača. Moramo da podsetimo javnost od koga napad dolazi – stoji u objavi, uz snimak naslova da je utakmica između Partizana i Metalca odložena zbog povreda igrača.

Podsetimo, Crvena zvezda je zatražila odlaganje meča sa Voždovcem zbog šestorice fudbalera koji imaju probleme zbog stomačnog virusa. Zvanična reakcija Partizana stigla je samo od trenera Stanojevića, a u međuvremenu se oglasio i dr Miljko Ristić, predsednik Medicinske komisije FSS.

TC-64
22. септембар 2021. у 13.33
Ti si se čuo s nekim. Nemas druga posla nego da se bavis tim glupostima. Evo ti pa čitaj šta ste uradili pre mesec dana i kako ste odlozili utakmicu.

https://www.sportskacentrala.com/2021/08/13/partizan-zbog-povreda-igrača-odlozio-mec-sa-metalcem/
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
22. септембар 2021. у 17.29
Srbo zamenjuje izmet boy-a sa hasanjem govana na diskusiji u zadnje vreme
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.