Дискусије : Навијачи

 Коментар
Cist gol Partizana ponisten.
srbo001
(FUDBALER)
20. септембар 2021. у 09.47
Taj njihov bek nije bio fauliran.Sam je uletio u Partizanova igrača . Posle se izderao ko da ga Velja nevolja bije od batina. Dodao je loptu Rikardu koji je zakucao. Cist gol ponisten. Zvezda se izvukla . Kako vas je mali Terzic promijesao, lijepo gledati ga.Dominirali smo i samo vas je bog gospod spasio od poraza .Morate priznati, bolji smo od vas.
D-Man
(Analyst)
20. септембар 2021. у 11.34
Бољи нисте али, признајем, више се палите на дерби него ми тако да је то највероватније разлог што се можете носити са нама.

Смешно је да причаш како није био фаул над Родићем када га је играч Партизана са леђа прво гурнуо у леђа а онда и ударио у ногу.
Уосталом, ево ти видео па лепо погледај па се онда јави:
https://www.srbijadanas.com/sport/fudbal/partizan-crvena-zvezda-ponisten-gol-2021-09-19

Прво заустави снимак на једанаестој секунди (када играч Партизана удара лопту главом) и видећеш да је прво био офсајд (исти онај играч који ће само секунду, две после фаулирати Родића) а онда заустави и видео након секунду, две па ћеш видети и гурање са леђа и ударац у ногу.
Дакле, заиста је невероватно да можеш причати о томе како није био фаул.

EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
20. септембар 2021. у 12.37
samo gargan može da izjavi da su domirnirali kad je rezultat 1:1
toronto1
(samo posteno)
20. септембар 2021. у 12.42
D-man, ovaj Srbo je zesci provokator ili neznalica! Treće ne postoji. Ako neko tvrdi da je go Kataia iz ofsajda, pa sad da je ponisten cist go Partizana, njemu treba pomoć. Jedan kamiondzija prestao, sad drugi dosao, a možda je i ista osoba, ko će ga znati?
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
20. септембар 2021. у 12.48
Srbo menja izmet boya kad ovaj nije tu. gargani se trude da uvek neko od njih ovde klopa izmet i da tako ih predstavlja u najboljem svetlu ovde na forumu. avangarda brate
D-Man
(Analyst)
20. септембар 2021. у 13.30
Стари вуче, то је било на прошлом дербију и бесмислено је о томе причати сада.

Овде аутор теме тврди како није било фаула код непризнатог гола за Партизан а у оном линку што сам оставио горе изнад се лепо види да је Урошевић био прво у офсајду (заустави на 11 секунди када други играч Партизана удара лопту главом) а онда је и гурнуо Родића са леђа и још га поткачио и по ногама (то ти је секунду, две након оних 11 секунди).
Јбг, ако ви и даље мислите да је то требао бити признат гол за Партизан, иако се на снимку види и да је реч о офсајду и о фаулу, онда нема никаквог смисла губити време и јављати се овде.
TC-64
20. септембар 2021. у 13.45
D-man, njima nije bitna istina uopste. Oni pišu takve gluposti da je to neverovatno! Pa juče je postavljac teme lupetao da je Katai bio u ofsajdu, eeeej covece! Pa to nema veze s mozgom! Oni hoće da im VAR ispunjava zelje umesto da potvrdjuje istinu na terenu!
srbo001
(FUDBALER)
20. септембар 2021. у 13.50
A vas glavni Mr.Terzic je izjavio da ste dominirali do 36 minute kad je Natko dao golcinu. A da je posle Partizan preuzeo igru i stvarao sanse.A i gol, lopta ga ja udarila i glavu i slučajno usla u gol.

Bolji smo od vas.
TC-64
20. септембар 2021. у 13.59
Bas me briga šta je Terzic rekao. Niti ikad slusam ili čitam šta on prica. Mene zanima prica na terenu. Toliko ste bolji da igrate u Ligi konferencija, a mi u Ligi Evrope.To što se lozite i pržite na derbi ne znači da ste bolji jer niste.
D-Man
(Analyst)
20. септембар 2021. у 16.20
„Bolji smo od vas”.

Па можда чак и јесте тренутно у домаћем првенству али има још пуно да се игра до краја првенства.
Има да се игра још један дерби, оба тима играју у Европи, треба имати довољно играча да се игра на 2 па и 3 фронта (укључујући домаћи куп).
srbo001
(FUDBALER)
20. септембар 2021. у 21.34
Kod vaseg gola, pogledaj na snimku,kako neko vuce Vijacica ,tako da je Katai ostao sam, skocio i lopta ga pogodila u glavu i odbila se u gol.Znaci faul nad Vujacicem i gol ponisten. Prokleti sudija je bio tačno ispred i nije ništa svirao. Naravno zna se da je dobio ispod stola . Pokraden Partizan .
TC-64
21. септембар 2021. у 02.00
Nije faul, niste pokradeni, ne laži. Katai nije bio u ofsajdu. Ti ne znaš ni šta je to ofsajd kada si mogao tako nešto da kažeš. Jokic je rekao da je sve u redu i prekjuce sam njegovu izjavu postavio. Sve je regularno i sudjenje odavno nije bilo bolje, a vi nastavite da kukate i kmecite jer jedino to i znate.
TC-64
21. септембар 2021. у 03.26
Vi ste poznati po izjavama koj ene odgovaraju istini kao na primer da je Soci gigant, da je to po snazi 5-6 klub u Evropei, a oni osnovani 2018 i ovog leta su prvi put igrali u Evropi! Toliko o tom i takvom gigantu i vasem totalno nerealnom pogledu na stvari!
Dalje, vi ste jedini tim na svetu koji je po vasim rečima „tukao Real 0-0”
Takođe jedinstven slučaj u svetu je imati vicesampionsku titulu i staviti na svoj sajat sliku sampionske titule.Jer vicesampionsku titulu niko nikad nije video osim vas verovatno. Ko ne veruje neka ide na njihov sajt i u to se uveri! Mada mnogi to znaju!
Takođe vas Djura Mutavi je svojevremeno rekao govoreci o egal utakmici Zvezde i Arsenala, da kada ste vi igrali sa Arsenalom da se nije znalo ko je Partizan a ko Arsenal, a izgubili ste glatko 1-3 i 1-3! Toliko o vasoj nerealnosti i predstavljanju stvari u potpuno izokrenutom svetlu.

Tako je i sada, mi smo imali 12 suteva na gol a vi 8, od čega ste imali samo jedan sut u okvir gola! I vi pricate da ste blji! Svasta!

To su cinjenice, a vi mozete da mlatarate i lupetate do mile volje.
Stari-vuk
21. септембар 2021. у 03.31
Rezultat realan jer su obe ekipe imale periode bolje igre i stvorene sansa.Od Zvezde se ocekivalo vise jewr je ekipa sa znatno većim budzetom od Partizana.Tačno je da je incident koji je napravio Gobeljic bio na proslom drbiju ali Kangin prostakluk je vidjen pre dva dana i opet je sudija oprostio i tolerisao primitivizam.Partizan definitivno nema igru,postava bez Scekica u tandemu sa Zdjelarom apsolutno ne moze da kontrolise sredinu terena.Jojic kao da su ga silom naterali da igra,Markovic kao balerina na terenu,mladi Jovic već umislio da je igracina...Morala je Zvezda da lagano dobije ovaj derbi ali o tome razmislajte vi kojima je dovoljno da vam Terza objasni kako je Zvezda na derbiju pokazala klasu...
TC-64
21. септембар 2021. у 03.55
Boli me bas uvo šta je Terzic rekao. Nikad ne čitam šta pricaju ni on ni Mrkela. Mogu da čitam šta je rekao Dzajic, ali kao sto sam rekao mene zanima teren. Svako neka prica šta god hoće, teren je merilo!
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
21. септембар 2021. у 10.43
derbi je zavrsen, sad tudjmanovci mogu da nastave da mesaju drogu na stadionu.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.