Дискусије : Навијачи

 Коментар
windy-chicagoПорука негативно оцењена. Покажи

To je tako
windy-chicago
(windy-chicago)
09. јун 2021. у 03.24
Jokic najbolji na svetu. Ništa cudno. Prve korake napravio u Partizanu, vatreni navijac crno beli. Zna se ko je ko.
Crno beli najbolji u galaksiji.
Ajdeeeeeeeeeeeeeee
windy-chicagoПорука негативно оцењена. Покажи

windy-chicago
(windy-chicago)
09. јун 2021. у 07.52
Busi... hahaha... busi... hahaha
TC-64
09. јун 2021. у 07.53
Koji bre Partizan? Covek igrao za Vojvodinu i Megu! Šta lupaš ti? Boze sacuvaj, ovo je neverovatno!

=================================================================

Karijera Juniorsku karijeru je započeo u košarkaškom klubu Vojvodina Srbijagas. Zbog odličnih partija koje je pružao, potpisao je ugovor sa agencijom BeoBasket čiji je osnivač Miško Ražnatović, jedan od najpoznatijih evropskih košarkaških menadžera. Nikola je ubrzo prešao u Mega Vizuru (današnji Mega Leks). Sa ovim timom je došao do finala Evroliginog kvalifikacionog turnira i izabran je za njegovu idealnu petorku. 2012. godine je počeo da nastupa za seniorski tim. Naredne sezone je odigrao 25 utakmica u Jadranskoj ligi i 13 utakmica u Superligi Srbije. 2013. godine je sa reprezentacijom Srbije do 19 godina učestvovao na Svetskom prvenstvu koje je održano u Češkoj. Nikola i saigrači su osvojili srebro. U sezoni 2014/15 je u proseku postizao 22 poena po utakmici. U 24 utakmice je zabeležio 222 skoka i 527 indeksnih poena zbog čega je proglašen za najkorisnijeg igrača Jadranske lige, najboljeg strelca i skakača. Izjavio je da napušta Mega Leks, a njegov dres sa brojem 15 je povučen iz upotrebe. Ekipa Denver Nagets (Denver Nuggets) ga je izabrala kao 41. pika na NBA draftu.

Pročitaj više na: https://www.biografija.org/sport/kosarka/nikola-jokic/

-----------------------------------------
windy-chicagoПорука негативно оцењена. Покажи

windy-chicago
(windy-chicago)
09. јун 2021. у 09.50
Hahahahaha... i to ste falsifikovali. Prvo je poceo kod nas. Majstori ste u laganju. Ali ne vredi. Zna se ciji je, odakle je. Crno beli.
Osvojili smo 60 titula , Evropsku, SveCku.
A vi... niks, niks.
toronto1
(samo posteno)
09. јун 2021. у 12.16
I Raso Nesterovic je bio kod Vas, pa ste mu rekli da je netalentovan i da imate takvih kao on koliko hoćeš. Morao da ode u NBA i da osvoji NBA ring, da Vam dokaze kako je netalentovan. Bilmezu udarilo ti sunce u glavu, pa ne znaš vise šta pišes. Vozi kamion i ne javljaj se, jer pojma nemas o sportu. Duduk za sport.
Pavle_Djurisic
09. јун 2021. у 16.25
Neka je sila s tobom! Đenerale
windy-chicagoПорука негативно оцењена. Покажи

windy-chicago
(windy-chicago)
10. јун 2021. у 01.01
Samo lupajte minuse. Ali istinu necete da izmenite. A to stalno radite. Videli ste od vaseg sponzora sa sipke. Samo polako. Za kratko vreme će kukate, urlikate, cupate kosu... dzaba. Onaj sas rogovi dolazi po svoje.
A onda...,eeeeeeeeeeeee
Odesa
(надежда, вера и л)
10. јун 2021. у 01.26
..ма ти си себи самом највећи МИНУС. Овај форум максимално злоупотребљаваш као полигон доказивања свог наопаког менталитета
Odesa
(надежда, вера и л)
10. јун 2021. у 01.28
...изгледа да те је тај са`с рогови већ натакао на исте
TC-64
10. јун 2021. у 14.31
Evo još jednog dokaza za tupsona od kamiondzije da Jokic nikadnikakve veze sa Partizanom nij eimao. Tekst iz prve ruke od njihovog glodarskog jastreba Vujosevica koji govori o Jokicu

https://www.maxbetsport.rs/vujosevic-za-medije-u-hrvatskoj-krivo-mi-je-skauti-mi-rekli-da-je-debeo-287471/

Ko o čemu, ceo region o Nikoli Jokiću. Čudesni Srbin postao je MVP NBA lige, prvi je čovek sa ovih prostora kom je to pošlo za rukom.

Komentar na veliko priznanje koje je dobio Nikola Jokić za hrvatski „Indeks” je komentarisao legendarni trener Partizana Duško Vujošević. On je poručio da je šokiran, ali i oduševljen laskavim priznanjem koje je dobio srpski centar.

– Šokiran sam, ali i oduševljen što je Nikola dobio takvo priznanje. NBA liga je u poslednjih 20 godina doživela veliku transformaciju. Kako igračku tako i sistemsku. Ćosić i Dalipagić, koji su u svoje vreme bili najbolji evropski igrači, došli su u NBA kampove, ali su odustali jer je tada to bio veliki rizik. Koliko god oni bili dobri, a bili su sjajni i imali su prohodnost u NBA ligi, Amerika ih nije želela. NBA liga je na takve igrače, koji su dolazili iz nekog drugog područja, gledala sa skepsom i uz potcenjivanje. U Evropi su ti igrači bili kraljevi, a u Americi bi morali da krenu ispočetka i pitanje je bi li uopšte i dobili šansu. Sećam se kad je Dražen došao u Portland, baš sam tada bio u San Antoniju. To je bilo strašno. Znači, najbolji igrač Evrope, koji je imao četvorogodišnji ugovor sa Realom, u dresu Portlanda je na utakmici protiv San Antonija dobio tek dva minuta. Međutim, dolaskom Dražena i Divca NBA liga je počela da se menja i rekao bih da su njih dvojica, uz još nekoliko igrača, raskrčila put ostalima i ovo što se danas događa Jokiću ili Dončiću ne bi bilo moguće da nije bilo njih – rekao je Duško Vujošević.

Trofejni trener je poručio da bi samo bledo gledao nekog da mu je pre nekoliko godina rekao da će Luka Dončić i Nikola Jokić da budu najveće zvezde u NBA ligi.

– Moram da budem iskren i kažem da, da mi je neko pre nekoliko godina rekao da će Dončić i Jokić biti najveće zvezde NBA lige, u čudu bih ga gledao. Nisam mogao ni da sanjam da je nešto tako moguće. Jako je teško odgonetnuti šta se dogodilo i kako je jedan mladi dečak, koji je igrao solidnu košarku u ABA ligi u dresu prosečnog kluba kao što je Mega, u tako kratko vreme postao MVP najjače lige sveta. To je uspeh za svako poštovanje, ali i dalje smatram da je potrebna ozbiljna analiza kako bismo saznali razloge takvog epiloga.

Duško Vujošević je kao trener promovisao mnoge talente kroz Partizan. Nikola Jokić je prošao „ispod radara”.

– Mogu sad da izmišljam i petljam, ali biću iskren. Jednostavno, nisam ga video, nisam ga primetio. Znam da su mi ljudi koji su obavljali skautski posao u Partizanu rekli za njega da je debeo i da se ne isplati dovoditi ga. Sad mi je jako krivo. Taj previd samo govori o slabosti u strukturama Partizana. Dok je nama Jokić bio debeo, Miško Ražnatović ga je prepoznao i odveo u Megu. Užasno mi je žao zbog toga – zaključio je Vujošević.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.