Дискусије : Навијачи

 Коментар
Velika Zvezda!
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
05. јун 2021. у 11.12
Sirimo se!!! Samo napred, Evropska Zvezda!!!!

-------------------------

Sportske.net
|
Registruj se
Prijavi se
NAJNOVIJE
DOMAĆI FUDBAL
INO FUDBAL

DOMAĆI FUDBAL
ZVEZDA KUPUJE 20 HEKTARA ZEMLJE, VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO?

AUTOR: DARKO MITROVIĆ
PETAK 04.06.2021.
20:15
IZVOR: SPORTSKE.NET, EKSPRES
0 KOMENTARA

Novi ambiciozni Zvezdin plan.

Crvena zvezda je u poslednje četiri godine uspostavila dominaciju u srpskom fudbalu, ali čelnici kluba tu ne žele da se zaustave, prave se ambiciozni planovi za još bolje rezultate u narednim godinama. I to ne samo kada je u pitanju formiranje tima za sledeću sezonu, nego će se raditi i na značajnom unapređenju klupske infrastrukture.

O čemu se konkretno radi, govorio je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić u intervjuu za ''Ekspres'' i tom prilikom otkrio da Crvena zvezda planira da uskoro kupi 20 hektara zemljišta u blizini aerodroma.

''Stadion je napravljen daleke 1963, van svake pameti naslonjen je sa sve četiri tribine na zemlju tako da nemamo ni jedan jedini kvadratni metar poslovnog ili stambenog prostora na najskupljoj lokaciji u Beogradu. Ljudi iz sveta kad dođu ne mogu da se načude na kakvoj lokaciji imamo šest pomoćnih terena.

Istina, imao je to i Real oko stadiona Santijago Bernabeu, ali je sve izmestio i napravio trening kamp. Uradiće to i Zvezda, blizu smo dogovora da kupimo 20 hektara zemlje na poziciji blizu aerodroma i da napravimo naš trening kamp, da se kompletno preselimo tamo. To je budućnost Crvene zvezde'', izjavio je Terzić.

EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
05. јун 2021. у 11.14
🙌🙌🙌🙌👏👏👏👏👏

Bravo Terzo!!!! Zvezda svakim danom sve jača i jača!!!! 💪💪💪💪👊👊👊👊
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.