Дискусије : Навијачи

 Коментар
Stari-vukПорука негативно оцењена. Покажи

Oba penala
Stari-vuk
26. мај 2021. у 05.37
Sve u svemu zaslužena pobeda Zvezde.Veliku pomoć Zvezda je imala od trenera Partizana koji utakmicu pocinje bez najboljih igrača.Ako je Asano otisao iznenada pitanje je dali je izostavljanje i sikaniranje Stevanovica,Sume,Natka preveliki rizik za ionako tanak igracki kadar Partizana.Zatim dve nerezonske izmene i vadjenje iz igre iskusnih igrača kao sto je Holender i Zdjelar a uvodjenje mladog i nedovoljno kvalitetnog Stulica ide takođe na dusu Stanojevicu.Oba penala koje je odbranio Borjan su neregularna jer se golman kretao prilikom izvodjenja.U oba slučaja su napravljena po dva koraka što se normalno kaznjava ponavljanjem izvodjenja penala.moguće je da glavni sudija nije to video ali pomoćni koji je bio na samoj korner liniji je morao to da vidi.Utakmica inače veoma losa,kao da su oba tima zelela penale
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
26. мај 2021. у 08.50
hahaha koji cirkus od teme ali dobro šta da ocekujomo od Olinjalog

mi treba da budemo sretni sto smo pobedili na penalima jer je trebalo da bude 4-0 za nas zato što smo imali 4-5 STO POSTOTNIH sansi koje nismo iskoristili i to je moglo da nam se odbije o glavu ali ipak nije, a zašto nije? zato što sreća prati hrabre a mi nismo vi prema tome na kraju pobedila je BOLJA i hrabrija ekipa
TC-64
26. мај 2021. у 09.07
Koliko je Zvezda jaka dovoljno govori i podatak da smo u produzetke usli bez Kataija, bena, Kange, Ivanica i Falcinelija i opet smo pobedili. Toliko o tome.
D-Man
(Analyst)
26. мај 2021. у 10.09
Стари вуче,

Први пенал који је Борјан одбранио је чист к'о суза! Обрати пажњу на његову леву ногу која је још увек на линији гола приликом шута.
Што се тиче другог пенала, да, у праву си, изашао је мало раније са линије. Међутим, то уопште није толико битно и није било одлучујуће.

Са друге стране, Стојковић је приликом сваког шутирања пенала излазио бар метар са гол линије. Питам се да ли би судије имале храбрости да понове пенал да је којим случајем Стојковић одбранио неки од пенала.

Звезда је у овом тренутку за класу изнад Партизана и штета је што јуче није искористила бар неку од оних шанси.

Треба да се решите Стојковића јер је изузетно проблематична личност. Не верујем да придоноси доброј атмосфери у Партизану.
Stari-vukПорука негативно оцењена. Покажи

Stari-vuk
27. мај 2021. у 02.27
Nije tema dali je Zvezda zasluzila pobedu jer sam i sam napisao da je Zvezda zasluzila pobedu.To dali je bio jedan korak ili dva takođe nije tema jer ni jedan korak prema igracu koji izvodi penal nije dozvoljen.Sinoć su Viljareal i Mancester sutirali po 11 penala i pravila su striktno postovana.Obrati paznju na pomoćnog sudiju koji se kao trudi da vidi sve a onda jednostavno okrene glavu i sve je cisto...Za Stojkovice nisam komentarisao jer jednostavno isto pravilo vazi i za njega a to opet povecava krivicu sudijskog para
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
27. мај 2021. у 09.15
svim navijacima penaltizana želimo ugodnu proslavu duple kitule!!!
D-Man
(Analyst)
27. мај 2021. у 10.52
„To dali je bio jedan korak ili dva takođe nije tema jer ni jedan korak prema igracu koji izvodi penal nije dozvoljen.”

Стари вуче,

Грешиш јер изгледа да уопште не познајеш правила код извођења пенала. Голман може да изађе напред али да му бар једна нога буде на гол линији. Дакле, излазак са линије једном ногом је дозвољен. Данас 99% голмана управо то и чини.

Law 14 Penalty Kick
When the ball is kicked, the defending goalkeeper must have at least part of one foot touching, or in line with, the goal line.

https://www.thefa.com/football-rules-governance/lawsandrules/laws/football-11-11/law-14---the-penalty-kick

s horturl.at/tJW24

Дакле, немој да се расправљамо око ствари око којих не треба да расправљамо јер су правила добро позната.
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
27. мај 2021. у 14.08
objašnjavati nešto garganu je isto ko da objašnjavas nešto magarcu u stali, on te samo gleda i njace jedno te isto.
Stari-vuk
29. мај 2021. у 02.27
pravilo znam jer sam aktivno igrao fudbal 15 godina.Cudno je da prvo proznas da je Borjan kod jednog penala napravio dva koraka a sada kažeš da je jedna noga ostala na gol liniji.Pogledaj još jednom snimak i videces da sam u pravu.Stojkovic je takođe pravio po dva koraka...A prvi magarac diskusija je jednoglasno izabrana Emili
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.