Дискусије : Тенис

 Коментар
Tenis posle Noleta
CAHJAP
12. мај 2024. у 10.56
Uporedo sa Novakovim teniskim usponom je i opšta zainteresovanost za tenisom porasla u Srbiji.
Novak je na zalasku svoje karijere, možda nas.iznenadu još jednom sjajnom sezonom mada je ova počela jako loše i ako ne nađe ponovnu motivaviju, kada izgubi prvo mesto, možda više nikad neće sesti na teniski prestol kao broj jedan na atp listi, već će se mesta nizati 2,3,10,60,200 itd...
Kako će Srbija tada reagovati, dali će tako i
Zainteresovanost za tenisom početi da opada. Svakako. Ja a verujem i mnogi samogledaju tenis kada Novak igra. Ja ga gledam samo na GS turnirima i to u poslednje dve završne faze. Mečeve drugih igrača uopšte ne gledam. Novakov uspeh kao i svih drugih sportista na scetskom nivou posmatra kao uspeh Srbije tačnije jedne male Srbije kao zemlje ali na vrh sveta u mnogim sportskim disciplinama. Možda u dolazećim godinama krene neki novi teniski genije sa našeg podneblja pa da ponovo zaživi ta strast nakon Novaka a mi da sveta još jednom pokažemo kolika je čast biti Srbin.
geronimo
12. мај 2024. у 12.08
Ova diskusija je uvijek i bila uglavnom zbog Novaka. Ja pomalo pratim Hamada nadajuci se da bi on mogao nešto postici. Nole je poceo da radi ono sto je Serena radila godinama. Pojavi se na turniru, prođe kolo ili dva i cuva se za Grand Slams.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.