Дискусије : Тенис

 Коментар
Stokholm
antologia
(svakog dana...)
19. октобар 2023. у 05.47
Kecmanovic i Djere, obojica u 1/4 finalu turnira u Stockholmu : ATP 250, tvrda podloga

Momir preko Runea, Danac, 6. na listi
a Djere pobjedom nad Amerikancem, nešto slabije rangiranim od njega.
Bravo! neka još neko igra tenis za Srbiju i to još uspjesno. Tamo su i Vavrinka, Monfis i drugi „veterani”. Turnir u Svedskoj ima tradiciju i uvijek je solidan što se tiče ucesca boljih tenisera
Ako je u Sveckoj, DSQ možda i gleda!?))))
DSQ1964
19. октобар 2023. у 15.29
Nemam ja više mnogo dodirnih tačaka sa ŠveCkom osim što mi deca žive tamo. Ok, to jesu prilično velike dodirne tačke😅 ali zadnji put sam bio pre više od dve godine.
Trenutno totalno ne pratim nikakav sport a pokušavam da ne i sve ostalo.😎
antologia
(svakog dana...)
20. октобар 2023. у 06.17
razumijem ja tu zasićenost, posustalu motivaciju i interes za mnogo šta. Stari motivi su izgubili svjezinu i jačinu, a i mi smo se udaljili i promijenili itd.. Okolnosti su sumorne, vijesti teske i nemir vrlo prisutan. I ja sam Noj koji zna glavu staviti u pijesak, a to mi je uvijek sportski dogadjaj, knjiga i kultura generalno i neka putovanja. Ipak, volim biti informisana i orijentisana u vremenu i prostoru. Tako mi mozak ostaje svjez i aktivan.
Ne spadam u one sto kukaju i zale se, a tek mi je muka od „jugonostalgije” i zala za nekim prošlim i bivšim „ boljim” vremenima. Život je aktivan i u promjeni. Ako ovo nije moje vrijeme, nekom jeste, jeste našoj djeci… mladima; ne pristajem da život nema budućnost.
Znam da ovaj momenat mog licnog stava, skoro nicim izazvan:)) nema veze sa tenisom, no ima sa mojom zeljom da se vise vas probudi iz koronarne letargije, možda straha od… bilo čega; aktivira kao nekad- barem priblizno.

Inače, Srećan ti Dan slobode- Beograde!!!!!
DSQ1964
22. октобар 2023. у 00.38
Definitivno se čovek menja u životu i ja za sebe mogu da kažem da ja nisam isti onaj koji sam bio sa 30, pa i 40 godina, ne samo po razmišljanju nego čak i ne ličim više na sebe iz ranijih godina. Reko bih jedino duh u meni je ostao isti, sve ostalo se promenilo.
Ne znam kako je moj raniji post „zvučao” ali nisam ja zabio glavu u pesak niti se isključio zbog depresivne svetske situacije, naprotiv. Dovoljno. imam godina da me te stvari vrlo slabo pogadjaju.
Pokušavam da se držim van sistema i prilično uspevam u tome mada ne 100%. Nisam ekonomski nezavisan ali nemam kredite, nisam u stalnom radnom odnosu, ne čekam godišnje odmore ko ozebo sunce jer sam na godisnjem odmoru otprilike 9 meseci od mogućih 12, otplacena mi je i kuca i stan i automobil i sve sto imam. Deca su mi sređena i izvedena na put i spavam mirnim snom pravednika sto bi neki rekli pa sad ako će treći svetski atomski rat, neka bude, šta ja tu mogu?
Trenutno sam u Albukerkiju, Novi Meksiko i obilazim lokacije na kojima je snimana Breaking Bad. Pre mesec dana sam bio u Tokiju, za mesec dana se vraćam kući na Tajland, između sam dosta putovao, ne mogu da kažem da mi je dosadno.
Sport ne gledam zaista, nikakav, osim Noletove grand slamove. Kad se on penzioniše prestaću i tenis da gledam. Raduju me uspesi naših kad pobede, volim ali da ih gledam...ma mislim se deco bre, j.ebite si mater! Znam, što sam stariji to sam ciničniji.
😀
antologia
(svakog dana...)
22. октобар 2023. у 14.54
Gle cuda🤔 uvijek simpaticni i atraktivni Monfis je pobjednik „mikimausa” u Stokholmu. U finalu pobijedio Rusa Kotova ( koji je bio bolji od Kecmanovica), a prije toga je Gael je eliminisao našeg Lasla.
Tokio je osvojio Amer, Selton u finalu protiv, opet jednog Rusa- Karatseva

U ponedeonik pocinju i Bazel- ATP 500 i Bec(Vienna)-250
Većina će uzeti ucesca, ne i Nole. On čeka Torino
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.