Дискусије : Тенис

 Коментар
Kengurski peting i ostale predigre
DSQ1964
06. децембар 2022. у 05.17
Јебо one naše fudbalerske pacere koji su nas uvek sramotili i ponižavali pred celim svetom, evo ide Australian Open i šansa da se kosmička pravda dovede u pravo stanje stvari. Kome i čemu da se nadamo da osvetli naš obraz ako ne Novaku Djokoviću?

Po svemu sudeći Nole putuje u vukoјебину i igraće i predtirnir u Adelaidi.

https://www.novosti.rs/sport/tenis/1179592/novak-djokovic-australijan-open-tenis-rafael-nadal
intrigue
06. децембар 2022. у 19.27
Иде ли то тако , јел то ок ? Мислим , на онај део где су нас фудбалери понижавали и осрамотили ?
Чуј понижавали нас , шта су нас то понижавали ?
Нису довољно добри и то је то , жељу , хтење и патротоизам им нико не може одузети .

Реци ти мени , ако је то већ тако ...јел нас Новак Ђоковић кад је играо за Србију на Олимијадама осрамотио и испонижавао ?
Он је за разлику од фудбалера био фаворит .

пс.
Ако је и од вас фанатика превише је .
:))
DSQ1964
06. децембар 2022. у 22.03
Tema je kengurski peting ali kada si se već dotakao fudbala…
Ne možeš da uporedjuješ Noletove izgubljene mečeve, gde god i od koga da su se desili sa blamažom koju nam fudbalska reprezentacija priredjuje decenijama jer ti porediš babu i žabe.
Bolni Noletovi gubitci kojima mu je uskraćeno zlato koje smo svi očekivsli na Olimpijadama desili su se protiv Delpa i zadnji put protiv Zvereva. Bolno ali da li je sramota? Nije sramota, izgubio je časno i pošteno od protivnika koji je u tom trenutku bio bolji.

Poredjenje sa fudbalom, i to ekstremni primer: Nemci razvale Brazil sa 7:1 u sred Brazila, da li je to blamaža, pa može se reći ali razvalili ih Nemci, posle njih najuspešnija reprezentacija u fudbalu sa 4 osvojenih svetskih prvenstva. Bili su bolji, i to mnogo bolji u toj utakmici.
Da li će se Brazil oporaviti od tog poraza i nastaviti da bude fudbalska velesila? Naravno da hoće i jeste.
Da li se Nole oporavio posle svojih gubitaka i nastavio da dominira? Naravno da jeste.

Da li treba da ti nabrajam blamaže koje smo doživeli od fudbalske reprezentacije?
Da smo mi San Marino ili hajde Luxemburg ili Malta, reč ne bih rekao. Mi smo reprezentacija na koju će svi da se istresu i gotovo, pozdravljam trud da ga primimo duboko u grlo i progutamo.
Mrzi me da se raspisujem ovde i trošim vreme bez veze na nešto što je svima jasno. Mi smo ti koji smo naučili celu Afriku da igra fudbal, mi smo ti koji šaljemo naše trenere u Ganu a ne obrnuto, mi smo ti koji izvozimo igrače(a i trenere) koji igraju u najboljim klubovima sveta - kroz generacije, ne slučajno samo trenutno……i tako dalje.
Ne očekujem ja da osvojimo svetsko prvenstvo i nikada i nisam ali mislim da su moja očekivanja realna ako kažem da smo do sada morali da igramo barem neko polufinale(govorim o zadnjih 50 godina). I mislim da je realno da mi budemo barem pola od onoga što je Hrvatska fudbalska reprezentacija. Ma ajde, i trećina od toga je dosta ali sve ispod toga je sramota. A realno mi smo ispod i to dosta.

Ne krivim fudbalere, oni su uvek najmanje krivi ali su i oni deo sistema.
intrigue
07. децембар 2022. у 01.31
Нисам се Ја први дотакао фудбала , већ ти . Наравно да се може поредити ...од Новака Ђоковића је цела нација очекивала да на ОлимпијадаМа освоји злато за Србију ( то су ретке прилике кад игра за Државу Србију) , а он то није урадио .
И од ових фудбалера је нација очекивала да на СП ураде нешто више ...нису урадили ништа .
Ево где разлика ...
Новак је у свом спорту Бразил , а Фудбалери су ипак у 3 шеширу .
Разумеш ?
Тако да , за неке је можда веће разочарење и срамота кад Новак Бразил не дође ни до борнзе на ОИ (једном је успео) , него што ови из Трећег Шешира не прођу групу .

Тако да , као што рекох , и Новаку и Фубалерима не може нико замерити да нису имали жељу , да нису дали све од себе ...
Није било довољно , јебига .
Биће други пут .

пс.
А што се тиче анализе неуспеха фубалера ...није то за овај подфорум .
DSQ1964
07. децембар 2022. у 09.10
Dobro da zakljucimo sto bi Pixi reko ostvarili smo uspeh, u trecem smo šeširu i naš uspeh se sastoji u tome da nas razvali ko stigne. Bravo za nas!!

Ali tema je AO.
antologia
(svakog dana...)
08. децембар 2022. у 06.28
Nole prvi nosilac u Adelajd. Prvo egzibicije u Dubai.

Zal za fudbal, ali eto, kad se ohladim, prastam:) Moji su, pa kako god. I meni, koja to nikad ne gledam i ne razumijem, izgledali su baez zara i dobre komunikacije i vjerujem. Poredim sa Krvatima, Japancima…. gledam to sr…. jer je Mundijal.
Navijam za Portugal. Za njih sam od početka.
Drago mi je da je Spania ispala i Njemci, a nadam se i Englezi. Promakli su mi, inače, koga ne volim taj odmah masi:)))
ExoduSs
11. децембар 2022. у 16.50
Kroasani su dokaz da nas fudbal može i mora bolje. Kroasani igraju drugo polufinale za redom sa 2-3 izvanredna fudbalera i ostatak prosek.
Kod njih uvek neki levi junak se pojavi na svetskom prvenstvu a kod nas se junaci pretvore u miseve kad najviše trebaju.

Kako smo krenuli, u svim sportovima ćemo postati blagi uzas. Gubimo nacijonalni ponus. Ova godina u sportu nam je bila blago receno katastrofa:
1. Odbojkasi ispali rano od autsajdera
2. Kosarkasi ispali rano od autsajdera
3. Vaterpolisti se totalno obrukali i izgubili ne samo od autsajdera već i od dibidus ekipa koje smo pre samo godinu dana tukli sa 10tak razlike.
4. Fudbaleri skroz podbacili i natrpase nas svi. Svaka ekipa nam dala preko 2 gola sa tim da se svaka reprezentacija ispromasivala!!!

--------------------------------------------------------------

Srećno Nole u Australiji. Jedino on može da nas izvuce iz ovog bedaka. 2022 godina je ubedljivo najgora za Srpski muski, ekipni sport od kad ja znam za sebe. Žene uradise još ponesto.
DSQ1964
11. децембар 2022. у 22.38
Zato poštujte i cenite Novaka Djokovića i dižite ga u nebesa i čuvajte ga kao kap vode na dlanu.

https://www.novosti.rs/sport/tenis/1181480/novak-djokovic-najnovije-vesti-tenis-2022-australijan-open-2023-atp -lista-anketa-australijanci-procenat-koji-raduje-koliko-njih-želi-novu-zabranu-dolaska-igranja

Pogotovu sada kada kreće na put neprijateljske teritorije gde ga većina stanovništva otvoreno mrzi.
DSQ1964
22. децембар 2022. у 08.12
https://svet-scandal.rs/fotografija-novaka-i-turske-glumice-zejnep-digla-buru-na-instagramu/

Ne znam šta vi kažete a ni Jelena ali ja bih rekao da je Zaynep nekako previše utrčala u Noletov kazneni prostor. Ovo je za penal koji bi Nole morao da opali.
😁
antologia
(svakog dana...)
22. децембар 2022. у 17.25
ma, da…Zato on loše startovao ovu egzibicioni sezonu. Gubi sve revijalne utakmice.😉☹️😏
O ukusima ne treba diskutovati, ali Turkinja je katastrofa za moj ukus i gora od prosjeka, a nisam ni Jelenin fan:) Ipak, majka je i sve ostalo, dug zajednicki staz….
DSQ1964
23. децембар 2022. у 00.34
Gubi od Zvereva, nije izašo na megdan Kirjosu, fešta sa onim napucanim fudbalerima po Qatru, samo još Nusret da dodje da mu posoli reket za sreću i doživljaj će biti kompletan. Nadajmo se da se dovede u red do početka AO. 😅
antologia
(svakog dana...)
23. децембар 2022. у 05.43
Sad sam malo bolje sagledala Turkinjicu:) NIje loša, pa, kao naše lepotice. 400-500 godina..,
nažalost , nije sala:)) Muški su im katastrofa
intrigue
23. децембар 2022. у 15.44
DSQ1964 , А јел славио по Катару са другарима из Кројеше , јел честито свом пријатељу (усташи) Ловрену 3 место ?
:)))
DSQ1964
23. децембар 2022. у 21.19
Ne znam, to nisam ispratio, ja samo pratim kad se slika sa ribama, pogotovo ovim orijentalnim, Depika Padukone i slične😁

Nego…..nešto me je uvek zanimalo, a nisam baš kompetentan da bilo šta zaključim, dakleM, ima među tim planetarnim zvezdama, a i Nole je jmeđu njima, likova koji imaju, ai sami se trude na tome, imidž „porodičnih ljudi”. Bekam, Rodja, pa evo sad i aktuelni Mesi pokazuje veliku ljubav prema porodici, i ima još takvih, nisu samo sportisti, što naravno nema ničeg lošeg u tome, odnosno tako i treba.
Istovremeno svaki od njih ima takoreći neograničen pristup suprotnom „spolovilu” u pravom smislu te reči. Ono, „carte blanche” kada je čkapi u pitanju.
Pa me zanima da li misluvate da su ti najvrhunskiji sportisti, da se zadržimo samo na njima, zaista toliki fakiri i da zaista imaju toliku moć „misli protiv materije” i kontrolu nad svojim „primitivnim” osećanjima. Sto pun tuljumbi i bakjlava i oni baš ništa da čapnu?!!😅

Ne znam, ja polazim od sebe i lično mislim da Nole……ne, neću njega, on je naš svetac😇, eto ja mislim da konkretno Rodja, kolko god odavao sliku tuljavka i muljavka, „јебе па не покрива” i da Mirka mora da aminuje i to pozdravi u stavu mirno. Jednostavno, to je u prirodi posla ali i treniranje i održavanje tog nekog „alfa mužjaka” pogleda na svet kiji se posle odražava na terenu.

Pije vodu ovo, a?

😃
intrigue
24. децембар 2022. у 12.30
Ма какави , нема шаМсе ...сва тројица , Надал , Рођа и Ноле су оперисани од тога .
Надал је превише заокупољен трнисом и како да га на увате са дрогом у џепу .
Рођа не сме од страха ...зна да би га тетка Мирка пребила ко мачку кад би га наватала са неком другом .
А овај наш би само да се дружи и да га сви воле , да се свима свиди ...али преко тога ништа . Све је под контролом ...мора да пази шта једе и ебе . Разумеш !?
:)))
DSQ1964
25. децембар 2022. у 06.11
Znači ništa, uštrojeni veprovi😕, samo znaju da igraju tenis i to je sve
DSQ1964
02. јануар 2023. у 22.34
https://www.instagram.com/p/Cm01NDtDppk/?igshid=MDM4ZDc5MmU=

Ja reko’ ovo Sara Džesika Parker, kad ono….😅
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.