Дискусије : Тенис

 Коментар
Djokovic Lacoste
ExoduSs
16. мај 2022. у 14.22
Bas se nešto pitah kako to ovi neki sponzori otkazase Novaka al Lacoste ni da zucne. Rekoh, bravo Lacoste odoh da vam doniram nekih 5-6 stoja i kupim kolko god majica od Noleta mogu za te pare. Prc brate, sve rasprodato online.

Jel ima gde da se kupi Noletova oprema, oficijalna online a da nije lacoste.com?
frangipani
(>Catch the rainboW<)
17. мај 2022. у 16.20
Ja imam jednu Uniqlo, ona lepa, teal colour. Imala sam i plavu ali sam poklonila. LC su isfuserili materijal. Ove sto on nosi su one od 100% sintetickog materijala, tzv dry shirts (i Uniqlo je takva). LC polo majice od pamuka nekad i sad su dva pojma na zalost.

https://lacoste.com.au/product/mens-sport-x-novak-djokovic-print-stretch-polo/DH0853Q6T.html

Na Au sajtu ima. Treba samo da znaš nekog odavde da naruci pa onda da ti posalje. Noletove Uniqlo verovatno imaju po Ebay i kosta.
geronimo
17. мај 2022. у 19.34
Bio je prije Nole store.
Ja sam tu kupio njegovu olimpijsk Uniqlo.
Ništa se više ne pravi od pamuka. Sad je pravilo cotton is the enemy.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
17. мај 2022. у 22.16
Ove 'suve' majice kao guraju znoj napolje, takav im je koncept. Zato se onako zalepe. Superdry ima pamuk, Uniqlo isto, Lacoste polo su pamucne ali, kao sto rekoh, jad i beda u odnosu na nekadasnji materijal. Ne znam koji im je andrak, digli su cene, a te majice danas i od pre nekoliko godina veze nemaju jedna sa drugom.

Kao sto rekoh, na Ebay ima svega i svačega...

https://www.ebay.com.au/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2334524.m570.l1313&_nkw=novak+djokovic+uniqlo+&_sac at=0&LH_TitleDesc=0&_oac=1
DSQ1964
17. мај 2022. у 22.28
Slažem se, ja sam jednu klasičnu pamučnu polo Lacostu kupio pre dve-tri godine u Čemerici, u njihovom butiku za $90. Posle dva pranja se nekako razvukla u dužini, ono malo ko žvakaća guma. Ne znam što sam je uopšte kupio, to ne kupujem još iz 80-ih niti ulazim u njihove prodavnice ali me izgleda preplavio talas nostalgije u tom trenutku i naravno, зајебо сам се.
Srećom su ovde kod mene lažnjaci skroz „legit”, uglavnom Adidas, Nike i Under Armour kostaju oko $4 majca, šorc isto toliko, to je sve sintetika i ne vidim razliku od originala koji kostaju $60. Oprobano i oprano desetine puta, ne menja izgled iako prakticno možeš da ih bacas posle jednog nošenja. Trenerice su malo lošijeg kvaliteta ali godinu dana možeš da je nosis bez problema bez da se raspadne a kako se dizajni sada brzo menjaju to je sasvim dovoljno. Ja tu sportsku sintetičku garderobu ne bih kupio u original prodavnici pa da me kolješ!
frangipani
(>Catch the rainboW<)
17. мај 2022. у 23.09
A šta bi sa dsquared, si ih izgustiro?

Sve je to marketing. Kao, odbija znoj. Ja se secam da sam imala kulturni shok ovde kada sam videla gace od najlona i poliestera. Sledeći je bio kada sam čula da ljudi gace peru na programu sa hladnom vodom. Najveci je bio u početku kada sam videla ono cudo od top loader masine za pranje vesa. Kaže jedna nasa tada, voli tu masinu jer ne mora da se saginje... Zbogom pameti.

Opet o LC polo, primetila sam da je materijal tanusan i nekako krut, nema mekocu. I ja sam je kupila onako bzvz, svidela mi se boja (teal). Možda muljaju nešto kao sto su izmislili pamuk od bambusa. Sve ok ali, gacama od tog materijala treba duže da se osuse i nekako je materijal tezi od normalnog pamuka.
DSQ1964
18. мај 2022. у 01.32
Ma kakav Dsquared, to sam nosio dok sam živeo u Evropi, ovde je sva ta roba uvežena iz Evrope i Čemerike skuplja nego tamo barem za 30%. Automobili i do 150%. Znači ako vidis nekog da ovde vozi Ferari ili Lambo, a ima ih ne tako retko, znaj da ga je taj platio MINIMUM duplo više nego u Americi.
Roba iz Azije ima normalne cene ali ipak skuplje. Ja vozim Toyoticu koja u Americi kosta $30K, ovde sam je platio $35K.
Što se tiče garderobe i cipela, u Evropi, to jest EU sam imao dva puta godinsnje sezonska sniženja gde su svi ti „brendovi” spustali svoje cene 50 pa i do 70%, ovde toga nikad nema.

Ali dobro, ovde mi se garderoba sastoji od flip flopsa, cargo shortsa i majci, u tome provodim 80% vremena. Nema jakni, dzempera, zimskih cipela i sličnih gluposti😎. Pored lažnjaka kojih ima raznih kvaliteta gde AAA grade ne možeš da razlikujes od orginala i second hand market je dosta razvijen i na zavidnom nivou tako da, ako hoćeš, možes da se oblačiš solidno za mnogo male pare.
DSQ1964
18. мај 2022. у 01.54
https://www.instagram.com/p/Cdq8PwmuWXg/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Jedne te iste, inače ružne patike prave sve ružnijim i ružnijim a cena 50-ak puta veća, to se zove biznis😅
frangipani
(>Catch the rainboW<)
18. мај 2022. у 02.08
Sve te patike su totalna budalastina. Videh neke bakandze onog Kenjac Vesta, kolega ima, pa ja ne bih dala 5$ za njih a on platio skoro 2K. Ruzne do bola, gledaš i ne verujes. Ja sam otkrila fresh foam NB i super su. Klima nam isto lepa pa tako nema rolki, dzempera, kaputa, cizmica... Na 16 stepeni u majicama sa kratkim rukavima i taj fazon.

Kad se setim samo kako je bilo nekada u Jugi, islo se u Trdzu po krpe... Pa blejanje u izloge Komisiona i patnja za uvoznim farmerkama, majicama, patikama... Sangajkama ništa nije falilo. Cudan smo narod bili. Kako coveku prolaze godine i izadje iz te sredine, dodje mu prosvetlenje za mnoge stvari. Toliko toga uopste nije važno.

Ja japanke ne smem da nosim, reko mi podajatrist. Tj reko nosi ako hoćeš plantar fasistu da fasujes. Tako da samo posle kupanja za po kuci. Znam ovde lika koji sa Tajlanda donosi suvenir, obavezno 20 pari gaca (pamucnih bokserica) sa Sundjer Bobom, Simsonsima i raznim crtanim likovima. Žena kad mu obesi na susenje a ono sve sareno i veselo. Možda i ti koristis takve.
DSQ1964
18. мај 2022. у 04.25

Ne bre, ja imam Toyoticu ali je to vise za ženu, ja sam bajker u slobodnom vremenu, znac uglavnoi crna garderoba, lanci, tetovaže, rekla bi da samo sto sam izaso iz tvorza a nikad nisam bio, osim tri dana u istraznom jednom u Shveckoj.

;))
antologia
(svakog dana...)
18. мај 2022. у 10.16
Bas sam se nasmijala vasim postovima i temi: Plastika/nylon vs cotton/pamuk-baumwool😂
Ja sintetičku organski ne podnosim, ali se i ne nalazi u prvom redu ili ponudi, naprotiv- reciklirani pamuk, razne vrste lana, viskoza. Vuna i prirodni materijali su zakon u Norveskoj, a vjerujem i Skandinaviji. Kako inače sa zimom, vjetrom itd. rucni rad, sami siju i pletu, kreiraju…sve je vrlo rašireno i prenosi se sa generacije na generaciju. Kako već 100 puta i rečeno- cijene sebe i vole svoje. H&M i Lindex i Vero Moda..sve je 80 pamuk i nekakvi „zeleni materijali. Divna rešenja, dobro za sezonu i ideš dalje.
I Skupo, i ne mora da bude. Sve je ovdje pristupacnije postalo iz tih podrucja interesovanja.
Ja nikad nisam bila hohstapler, ali ni tip koji nosi patike, i i sl samo tu i tamo. Moraju biti udobne, jednostavne,ljeti platno…
Ne sumnjam da se kvalitet pokvario, sve je otanjilo, pa je tako obična stvar basnoslovna.
Ja isto zalim sto nisam zbavila:) Uniqlo Novakov, a sad, ne znam ni sama. Ćerka mi je trenutno u Francuskoj, pa ću je zamoliti za jednu lakosticu, ali ima i ovdje njihova radnja u koju nikada nisam usla🤷‍♀️- vrag bi ga znao zašto. Sve mi manje zanimljivo, čak i da gledam, prosto nemam smisla za modu, ono ”TREND„
antologia
(svakog dana...)
18. мај 2022. у 10.20
i masine za veš imaju sve programe: kratke i duge do preko 3h i temp. od 20,40,60,90….
isto je sa Njemcima, koliko znam
antologia
(svakog dana...)
18. мај 2022. у 11.23
Što se tenisa tiče, Medvedev se vratio u igru, u Ženevi, ali sa katastrofalnim ishodom.
Izgubio od Gaskea. Ok. Ici će to, nadam se. Ovo mi je znak da će se pojaviti u Parizu za 7 dana.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
18. мај 2022. у 21.52
dsq,
a jel imaš stomak? Ne moz bre bajker a da nije stomaklija! I kajle oko vrata, je l? Inače, ako izgledas kao Zaldastanov, onda ok, možeš biti i rekreativni bajker :D Od Tojdzi priznajem samo Hajlaks. Kad ga vozis Kinezi i Pundzabi dobiju momentalno kocenje, niko ne sme da zucne (pretice bzvz, ne da prvenstvo, fantazira u kruznoj raskrsnici i sl.).

antologija,
imamo normalne masine ovde ali, u početku kad sam dosla, bilo ih je malo. Čak je Gorenje izvozio ovamo, zvale su se Pacific Gorenje, valjda ih još ima. Top loaders su nasledili od Engleza. Za tu koja mi u početku dala stres znam da je vukla već zagrejanu vodu i da nije grejala. Znaci, ako je max temp bojler vode ne znam 55 stepeni, to je to, nema preko toga. A onda kako rashladi ako je potrebna temp 30 ili 40, ne znam. Vrlo nazadna tehnologija kao i ubeđenje da je ok da se stvari peru hladnom vodom.

Eco materijali su skupi. Onamo se hvale kako su napravili jaknu od toliko plasticnih flasa, a ovamo ta jakna $300 ili $400. Isto i za ostalu garderobu. Izmeste fabriku u Kinu, one muke tamo im prave za male pare; a kada sve stigne ovde u radnje, cene ogromne. Mnogo toga vise nema smisla. Skandinavci imaju ljute zime pa zato i moraju da strikaju. Svidjaju mi se njihovi motivi. Ima jedno kucence na Instagramu, iz Norveske, snimi ove divne dzempercice:

https://www.ravelry.com/patterns/library/the-arnold-jumper

Mislim da bih dobila koprivnjacu da moram da nosim rolke, a gusenje da moram da živim sa zatvorenim prozorima u kuci...
DSQ1964
19. мај 2022. у 00.51
Nemam stomak, ja sam bre ono što se zove „long distance runner”, sad bas 5. juna imam jedan mini maraton uplacen da istrcim...mada vidjao sam i babe i dede da trce te maratone pa to i ne mmora da bude garancija za stomak ali ne, ja cuvam kao memorabiliju i dalje Leviske u kojima sam otisao u vojsku, u kojima sam se skinuo iz nje i i dalje u njih ulazim i i dalje je to broj koji nosim W30L32, ne menjam dobitnu kombinaciju ;))

Nisam ni bajker u grupi, kao ono vozimo 50 km pa stanemo da pijemo pivo. Ja bre to pretrcavam, ne treba mi bajk za to, ja kad vozim ne zaebavam se. Još u Shveckoj dok sam živeo ja sam motorom iso za Srbiju i dalje za Grcku tako možeš da me svrstas u one „adventure” bikera iako teram cruiser. Ne nosim kajle oko vreta, samo ono na farmericama da mi ne ispadne novcanik :))

A što se Hiluxa tiče, imam ja to ovde, 30 godina star, sluzi mi za prevozenje kaucuka ali sam mislio ono za normalnu svakodnevnu upotrebu a onda vozimo Hybrid. Jesenas me kostalo €20 pun tank i sa tim sam prelazio 750km, sada duplo ali opet nije strasno, u Svedskoj sam placao pun tank te pare još u proslom veku.
Novi Hiluxi nisu ovde nešto popularni, mnogo ljulja u voznji, napravili su ga da se ponasa kao veci SUV a to se ne trazi među radnim narodom ovde. Ovde je tata Isuzu D-Max, tezak kao tenk isto tako stabilan, ne ljulja a vuce ko lud, možeš da ga tovaris neograniceno.

Antologija, reč je bilo o sportskoj garderobi a onda je sintetika neprevazidjena. Ja trcim i treniram svakodnevno, pola treninga su mi napolju u tropskoj i vlaznoj klimi, kad zavrsim isto kao da sam bio ispod tusa. Ne možeš to u pamucnoj garderobi, sintetika je zakon za te stvari. Ima sada ona probusena koja ispusta znoj napolju, i kada je mokra ona nije teska dok pamuk ko krpa, kada se natopi to je i teško i uopste nije komfortno. Osim toga sintetiku možeš da peres ne 100 puta nego stotine puta i ništa joj ne fali, pamuk operes 10 puta i možeš da ga bacis.
A što se normalne garderobe tiče onda onda volim pamuk i to uglavnom i nosim, vunu malo redje ovde, zapravo nikad :))

Ja imam Hitachi ves masinu koja se puni odozgo, dobili smo je dzabe kad smo kupovali novu kuhinju. Radi ko zmaj, sa programima, imaš koju hoćeš temperaturu za koju hoćeš vrstu materijala. Izgleda ko svemirski brod i sto je najvaznije prima 15 kg vesa, možeš u nju da utrpas Boga. Ove Evropske koje se pune „normalno” su ovde dosta skuplje i ja sam se uvek pitao ko je lud pa to kupuje, plus možeš u nju da stavis samo 4-5 kg vesa. Ja sam uvek mislio da su te Evropske takve zbog teskobe koja je u Evropi, ove su skoro duplo vece i treba ti mesto da je stavis...ali ne znam, nisam ekspert za ves masine, ionako žena pere nego cisto moje laicko zapazanje.


frangipani
(>Catch the rainboW<)
19. мај 2022. у 01.36
dsq
ako si 30 32, znači da imaš 63-66kg?

Mislis na Hilux Surf?

Ovde ima npr dosta Ford Ranger-a: da mi je onaj Wildtrak da plasim Pundzabije i Kine... Kakvo ljuljanje, jedino ako se ide offroad sto
je i za ocekivati.

Da si ti ziv i zdrav, ves masine odavno nisu 3kg kao Kandi masine naših mama. Moja je 7kg.

Snimi gde je otisla tehnologija:

https://www.thegoodguys.com.au/lg-14kg-front-load-washer-wxl-1014w

A tek ovaj monstrum:

https://www.harveynorman.com.au/samsung-16kg-bubblewash-front-load-washing-machine.html
DSQ1964
19. мај 2022. у 01.53
70kg tačno, kilo gore dole.

https://commons.m.wikimedia.org/wiki/File:1995_Toyota_HiLux_4X4_Diesel_2.5_Front.jpg
Oznake variraju prema podrucjima, ovde je Hilux oznaka samo za pick up truckove a taj Surf se ne secam da sam ikada video, to mora da je nešto za tamo kod tebe, ovde nema surfanja niti dasaka za to😅
DSQ1964
19. мај 2022. у 01.57
Link koji sam postavio je truck za kaučuk.

A veš mašine, ma kažem da sam laik tehnika napreduje samo vidim da su te sa frontalnim otvorim mnogo skuplje od ovih odizgo a nije mi baš jasno zbog čega ako nije nešto u pitanju sa prostorom.
DSQ1964
19. мај 2022. у 02.03
Secam se da sam jednom u Švedskoj kupio mašinu za pranje sudova zaugradjivanje koja je bila široka 40cm, normalne su 60cm. Ta je bila duplo skuolja od ovih standardnih iako manja i sa istim tehničkim mogućnostima.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
19. мај 2022. у 02.26
A pa ovaj tvoj Hajlaks je vintage bre! Ovde bi imao pravo da imaš tzv historic plate i neku smesnu registraciju ali, smeo bi da ga vozis samo vikendom. Ovde taj tip auta zovu ute.

Ja rezonujem da manje ves masine/masine za sudove i sl ako su kompaktnije, traže manje features i to onda kosta jer ih ne prave toliko kao ove standardne? Ne znam dokle je otisla tehnologija top loadera alim, onaj agitator andrak mi je zesce isao na nerve. Front loaders su gentle on washing, možeš i zavesu, svilu, vunu, sve.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
19. мај 2022. у 02.34
Hilux Surf su pravili nekada, lici na Prado a sada, ako oćeš da zatvoris Hajlaksa, onda kupis canopy i nataknes pozadi.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
19. мај 2022. у 02.37
p.s.
U tvojim godinama ide Honda Goldwing i gospodja na fotelju iza. A ne da se krivis na nekoj zujalici npr... Treba misliti na krsta.
DSQ1964
19. мај 2022. у 03.39
Zujalice nikad nisam vozio. Imao sam jednog ludog drugara koji je to vozio i jednom me je vozio 200/h u gradu i toliko sam se usrao da više nikada nisam seo na te zaebancije.

https://www.thaihonda.co.th/hondabigbike/motorcycle/custombomber/new-rebel500-2022
Ovo vozim ovde, i to je prevekiko za saobracaj ovde, Goldwing nemaś gde da parkiraš.

Ovo imam parkirano u Srbiji u garaži, 1999 godiste, preso samo 10.000 km, glanc nov neupaljen godinama:
https://www.motorcyclespecifications.com/bmw-r1200c-1998-99/
Hteo sam da ga uvezem ovde ali su carine i dadzbine tolike da ne samo da se ne isplati nego i nemam te pare. 🫤
geriatrikus
(zvakac karamela)
19. мај 2022. у 13.41
>>...i dalje je to broj koji nosim W30L32...<<
-------------------------------------
И допусте ти да путујеш без пратње?
intrigue
19. мај 2022. у 16.05
:)))

181 цм висок , а Length 32 ? дугоног је Гене . :)))
и зато ладно може да буде бјакер ...ладно ногама додирне земљу кад је седи на мотору .
:))

Гене , кад будеш трчао маратон (полу маратон) никако да заборавиш да си недавно примио 2 вакцине због цороне...припази , лаганица , не мораш да победиш , да стихнеш на циљ први .
:))

него , ено изашао жреб за Роланд Гаррос ...ноле на истој страни са Надалином и његовим наследником „Слином” .
могуће осмине финала Шварцман , четврт финале Надал ...а полуфинале Зверев или Алкарас.

Заебано .
frangipani
(>Catch the rainboW<)
19. мај 2022. у 20.40
Dobri motorcici, steta sto ovaj u Srbiji stoji i ne mrda. Greota bre.

DSQ1964
19. мај 2022. у 22.12
Nisam ja 181cm, samo 178😅

Ne brini Gene, izduvao sam ja to iz sistema odavno, već san jednu polu maru trčao u januaru, ovo će biti druga ove godine.

Nego ti jel si primio boostera? Kažu, vršili neka istrsživanja među svetskom populacijom i najveće ovce su ovi koji su primili booster. Oni su podložni da veruju i u sve priče o koroni, i da su Rusi agresori i uopšte da ne veruju u takozvane teorije zavera koje su uglavnom istinite nego samo političarima koji ih lažu li lažu.
Ako ga nisi primio onda si miran.😅

Зајебан жреб ali da li smo očekivali lakši?
DSQ1964
19. мај 2022. у 22.26
https://www.scmp.com/news/people-culture/environment/article/3178228/rubbish-bin-balenciaga-trainers-cost-us1850-slammed

Nego kad smo kod sportske garderobe jel ste videli nove Balensijagice? Mišljenja?
frangipani
(>Catch the rainboW<)
19. мај 2022. у 23.22
Dekadencija. Te likove koji bace pare na ovo djubre treba dobro nalemati. Okkkkk, njihove pare... bla bla...mogu da rade šta hoće... Ovo nema mozga.

Borovo je sad cro. A Borosane su prezivele i podmladile se:

https://www.borovo.eu/sl/shop/?filters=6,9&sort=0
intrigue
20. мај 2022. у 02.34
Nisam ja 181cm, samo 178😅
----------------

Разумео сам Гене , купиш фармерице Л 32 па их подврнеш 15 цм ...:)))

Бустер нисам примио и не намеравам . Није ми потребна ни за путовање ни за посао .

DSQ1964
20. мај 2022. у 06.24
https://www.rt.com/news/555789-us-buys-monkeypox-vaccines/

A stas sa ovim majmunskim boginjama, cenim da ćeš da roknes jednu bocu, zlu ne trebalo?
antologia
(svakog dana...)
20. мај 2022. у 14.37
Nadam se da će neko otvoriti temu za Pariz- RG.Ja se to ne usudjujem.
U kvalifikacijama za glavni žreb su prošle naše djevojke: Kruticka i Danilovic!!!! Bravo zenske, pa dokle se stigne.
Nole i žreb- ne znam—pu, pu, pu da ne ureknem:))) Neka se igra, sve je to zabava i treba probati, a i onaj Gore ima neku da kaže. Vidjecemo.
antologia
(svakog dana...)
20. мај 2022. у 14.39
Pardon,
Krunićka:)
antologia
(svakog dana...)
20. мај 2022. у 15.01
https://rg-com-prod.s3.eu-west-1.amazonaws.com/RG_2022/Draw_EN_2022_SM_1653078179.pdf?AWSAccessKeyId=AKIAUXLKHSRBFSBB34M 6&Expires=1653073007&Signature=5UHNCx0m3Aa%2FQzOsAmlyM45afXE%3D

ako se može otvoriti
antologia
(svakog dana...)
20. мај 2022. у 15.06
https://rg-com-prod.s3.eu-west-1.amazonaws.com/RG_2022/Draw_EN_2022_SM_1653078179.pdf?AWSAccessKeyId=AKIAUXLKHSRBFSBB34M 6&Expires=1653073397&Signature=1Hbnlglc6Px1bArN2guMiLhWBgU%3D

idiotska skripta. Sebi na mail ili bilo gdje može uredno da se kopira. Ovdje samo hijeroglifi
antologia
(svakog dana...)
20. мај 2022. у 15.08
zalim slučaj:)
možda to neko zna bolje
DSQ1964
21. мај 2022. у 07.51
Probaj sa Tinyurl.com
geriatrikus
(zvakac karamela)
21. мај 2022. у 13.28
Не дао драги Бог, читам малоприје, па ми DSQ паде на памет. Знам да се и раније дешавало, сам сам виђао случајеве...али ово што се дешава у посљедњих годину, двије је енормно. Знам да НАТО никада није прихватио да је нагли пораст броја обољелих од рака код НАТО војника и становника Србије након бомбардовања Србије посљедица ослабљеног уранијума, њихови „стручњаци” су показали да није тако, па тако некако, након многих упозорења доказаних стручњака о будућим посљедицама по здравље које ће Ковид вакцинација изазвати, „ђаволови стручњаци” негирају да су многа срчана обољења, нагли скок броја обољелих од хепатитиса код млађих људи, пад имунитета и склоност према инфекцијама... посљедица вакцинисања. „Вакцина је сигурна и штити” мада су често принуђени да објаве и ово(данас): „... It's been a cornerstone message during the pandemic recovery: Get the COVID-19 vaccine, and you are much less likely to wind up in a hospital.
But according to the latest numbers from state public health leaders, that might not be as true as it used to be: In North Carolina's hospitals, fully vaccinated people now nearly outnumber the unvaccinated.
The phenomenon also is showing up in other states...”

Сада текст о смрти маратонца, далеко било:

>>A man died after he collapsed at the finish line of the Brooklyn Half Marathon Saturday.
Police say the 30-year-old man from Brooklyn collapsed just before 9 a.m. at the finish line in Coney Island and was taken to Coney Island Hospital where he was pronounced dead.
The man was a participant in the race.
It's not clear if heat was a factor, police believe he may have suffered a cardiac episode.
Firefighters said six other people also received medical treatment at the race.<<
frangipani
(>Catch the rainboW<)
21. мај 2022. у 19.38
Joj bre Antologija, koliko puta smo postavljali linkove preko tinyurl.com! Otvoris, toorish linak da ti se skrati i onda cooy/paste.

frangipani
(>Catch the rainboW<)
21. мај 2022. у 19.45
Space... the final frontier...

Elem, ko oce da se izbalansira, ima za 300 ojrica da nabavi ovu spravu koju Nole nosi:

https://luchat8.com/
Bilo kuda, balans svuda!
antologia
(svakog dana...)
21. мај 2022. у 20.57
ma šta će vam, sve već znate:)) Prošao voz.
Nole u ponedeljak na terenu. Bas, bas me raduje da gledam tenis. Ipak se bojim da ne bude
kao toliko puta do sada- „do prve okuke” i onda nerviranje zbog ispada,nergularnih pravila, neke podvale itd.
DSQ1964
21. мај 2022. у 22.21
DSQ1964
22. мај 2022. у 03.38
Ne znam, veza između Covid vakcine i smrtnosti po maratonima ili van njih nikada naravno neće biti dokazana. Znamo zašto a to sigurno nije zato što ne postoji.
Međutim ljudi su pazi mrtvi na maratonima i pre Covid vakcina tako da opreznost nikada nije na odmet. Jedan od mojih najboljih drugara doziveo je traumu u mladosti kada mu je devojka umrla u krevetu za vreme seksa. Nije on nikakav supermen niti joj je izvrnuo onu stvar naopačke nego jednostavno dosla joj je smrtna ura od koje bežanja nema nikom od nas.
Ovde su vrućine i vlaga, ja trčim napolju obično oko zalaska sunca ili ujutru oko 8-9.
Moj predstojeći polumaraton startuje u 5.45 ujutru ali temperatura neće biti problem, više usponi i padovi jer se održava u planinskom području ali i to je sve stvar navike i treninga.😅
frangipani
(>Catch the rainboW<)
22. мај 2022. у 06.57
Što se izbora tiče, to je po onoj staroj: sjasi Kurta da uzjase Murta. Ista stoka. Korumpirana, samoziva, sebična, a sad sklona i tiraniji kako je pocelo ovo ludilo oko Kovida.

Noletu srećan 35i rođendan. Neka samo bude zdrav i čitav.
tifran
(nostalgicar)
22. мај 2022. у 09.02
Što se izbora tiče...samo da je Skot izgubio i da vidimo ledja njegovim ministrima uključujući i onom Grčkom g*vnu koji je presudio Noletu.
Nisu ni ovi novi sjajni ali je ipak manje zlo
intrigueПорука негативно оцењена. Покажи

intrigue
23. мај 2022. у 15.46
Шта се дешава , где тема Роланд Гаррос ?

Не пратите Нолета ?
А разивла се страшна борба на живот и смрт против Јапнца Нишиоке .
:)))
Нешто слабије иде Новака , али се бори као лав .
Први се мачићићи у воду бацају ...овај мали прцо незгодан , враћа високе лопте , па Новаку треба времена да се навикне ...не само то , трчи , све стиже , враћа ...

Мислим , добиће ноле сет , али није то та игра која му је потребна ...превише греши .
intrigueПорука негативно оцењена. Покажи

intrigue
23. мај 2022. у 16.35
6:3 6:1...

навукли су кров , а то Ноле баш воле , сажвако му је високе спинове , мало променио игру , почео да скраћује ...и тако .
али још увек удари по коју циглу , направи по неку неизнуђену грешку .
смешно је кад му Ноле врати високу лопту преко главе , а прцо звизне у аут...
клин се клином избија .:)))
intrigueПорука негативно оцењена. Покажи

intrigue
23. мај 2022. у 17.03
кромпирче у 3 сету .
други и трећи сет много бољи од првог .
развалио је овог малог , кепавог , Јашикиту Нишиокуа . :))

пс.
грешио је на неким лаганим лоптама , једино то ...
intrigue
23. мај 2022. у 23.55
незахвалних људи , па то је страшно ! некрсти једна !
:))
човек им преноси меч , а они му затварају кометаре !?
мрзитељи , срам вас било !

:))
DSQ1964
24. мај 2022. у 08.43
intrigue
24. мај 2022. у 14.42
Како оно ти кажеш ...„пишу Новости ” , хаха ...ти њима верујеш !?
:))

Гене , немам намеру да живим у Гајдобри , из више разлога . Први , нисам тамо никад ни живео . Други у том селу постоји још само кућа покојне тетке коју је наследио њен син . Деда је своју кућу и део имања одавно продао и преселио се на друго место (где је и умро) .
У том селу још увек постоји обрадива земља (нађи на интернету , кажу да је у том селу најбоља обрадива земља у Војводини) која је остала иза деде и баке...али ја не марим за то , њу ни моја браћа од тетке , а ни рођени брат не обрађују . Обрађују је други , аренда .

Зашто ти све ово пишем ? Чисто да стекнеш стварну слику , да сазнаш више...(ја нисам Војвођанин , ни Бачванин , мајка је од тамо и цела њена фамилија је тамо Нови Сад , Б Паланка , Шајкаш , Ђурђево итд.) а то би помогло у томе да више не покушаваш правити неслане , тупаве , шале .
:)))

DSQ1964
24. мај 2022. у 21.54
Gene bre, što se brecaš, pa ja i želim da saznam što više o Gajdobri.😁
intrigue
24. мај 2022. у 23.24
Можда би боља фора била да си написао да сазнају и други , шта мислиш ?
Ако је фора да сазнаш Ти , онда нема разлога да са свима делиш то што си сазнао , зар не ?

:))
frangipani
(>Catch the rainboW<)
25. мај 2022. у 04.49
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.