Дискусије : Тенис

 Коментар
Tenis news
cenim_ja
23. март 2022. у 08.21
Esli barti se povlaci
Hahahaha
Kaže istrosila se a ima samo 25 godina

Federer naj placeniji teniser u 2021
Zaradio 90.6 miliona
.6 od tenisa a 90 od sponzora
Ahahahah...tenis sport a?
DSQ1964
23. март 2022. у 08.28
Što, pa Borg se povuko sa 26, isto skoro na vrhuncu karijere. Šta tu ima loše?
frangipani
(>Catch the rainboW<)
23. март 2022. у 17.53
Esli puni 25 u aprilu. Ja bih pomislila da joj se zgadilo u vezi svega šta se desava u tenisu i u svetu. Pa njen kolega uzeo pusku da ide da ratuje, drugog ocrnise i ponizise jer nije vakcinisan, treceg i njegove sunarodnike ucenjuju da se odreknu zastave ako žele da igraju, ostalima uslovljavanju ucesce na turnirima obaveznom vakcinacijom ... Tenis je postao jad i cirkus. Ne krivim je uopste sto želi da izadje iz cele te price. Za nju je kvalitetan privatni zivot, mir u dusi, daleko vazniji od desetina miliona koje je mogla da zaradi da je ostala da se razvlaci po turnirima sledećih deset godina. Ocito nije zavisna ni od novca ni od slave.
srbo001
(FUDBALER)
23. март 2022. у 21.19
Pametan potez.Od kad se pojavila na tennis tour , odma je pocela da pobedjuje. Zamislio, devojka,ostavlja tennis za cricket i posle dve godine se vraca i osvaja US Open. A posle još dva Grand Slams. Kad sam je video u Cincinnati,odma sam posumnjao da li je cista?Onako snažnu ženu nisam nikad video. Znam da se dopala na neki način. Bas je briga,zaradila je dovoljno,nisu je otkrili da je bila na dopingu i sad može da živi bez problema.
Justin Henan je sigurno bila na dopu. Kao i ona francuskinja Bartoli koja je osvojila Wimbledon i odma otisla u penziju. Ona iz Australije Stosur je sigurno bila na dope kad je osvojila US Open. Dan posle se nije smela pojaviti na TV, jer se bojala teskih pitanja.
Od muskaraca:Connors , koji danas teško i hoda. On je upotrebljava ciste steroide. Borg isto kao i druga dva Svedjanina su bila na steroidima. Borg je sacuvao zdravje,tako da je odlucio da okaci reket na zid.Da li ste ikada videli Borg da igra exhibicion tennis ili turnir za oldtimer?Naravno da ne,jer bi pokazao koliko je los tenniser bez dopinga. Danas,ovaj vucigace se stalno drogira od 2009 kad je testiran i pronadjen mu je doping.Sad je on uzo odmor da se dopinguje i osvoji Roland Garros.
Svi ovi teniseri su privilegovani pa ih i ne jure .
Federer siguran sam da je cist.Kao i Nole. Sad Noleta oce da ga slome na drugi način,posto znaju da Nole ne unosi drogu u svoj organizam.
DSQ1964
23. март 2022. у 22.40
Ne znam za druge ali sam Borga gledao i kada je bio aktivan a i kada je igrao egzibicione turnire, to jest te veteranske, oldtimere što kažeš.
Na jednom sam fa gledao sa Lecontom, Wilanderom i Edbergom zajedno.

Borg je pričao da je šmrkao koku, čak je pričao i da su sa Mekom šmrkaki u Studiju 54 ore finala Flushing Meadows-a, zašto mislis da ne bi priznao za steroide? Možda zato što je toliko uobicajeno i posrazumeva se da to svi uzimaju?
stef
(zgubidan)
24. март 2022. у 06.08
Ma samo je Srbo čist, svi su ostali drogirani.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
24. март 2022. у 17.19
Esli je kao i svi pocela rano da igra, kao junior osvajala je dosta toga. Kakvo je cije telo je delo genetike, treninga, gradje. Devojka je skromna, pametna, vredna, zna za red. Nikada nikakvih skandala, drama, nepostovanja kolega/sudija, nikada neodmerenih izjava ili sl. Uspesna i u drugim sportovima, u kriketu i golfu je imala top rezultate. Sve je lepo objasnila na press konferenciji. Ima veliku familiju, sestre imaju decu, svi su bliski i žive u blizini, želi da posveti vreme porodicnom zivotu. Takođe je rekla da će ostati u tenisu, pomagati i promovisati sport među aboridzinskom decom (i sama je delom Aboridzinka). Kada se na sve to doda ono sto možda nije rekla, a sto nije za javnost, odluka je sasvim na mestu. Kao i nasa Ana, šta je trebala da radi, da se uda a ona da juri karijeru pa kad se vidi sa muzem videla se.

Inače, greška gore, u aprilu puni 26.

antologia
(svakog dana...)
24. март 2022. у 18.55
saslusala sam izjavu njenu i sve mi djelovalo iskreno i opravdano i prosto izbor baez dileme.
šta ja tu da komentarišem- tenis je sport koji lomi kosti, deformise tijelo,tezak, tzak i tako usamljenicki za pojedinca, posebno ove sto su prva liga. Golf je ples i hodanje u prirodi, u odnosu na surovi tenis. uzela sve najbolje od njega i ide dalje- razumijem
srbo001
(FUDBALER)
25. март 2022. у 12.44
Svi su oni pametni,vredni ali i lazovi i prevaranti. Uzimala je neki moderni doping koji se ne može otkriti,da bi napravila odlične rezultate. Da bi sacuvala zdravlje,odlucila da ide u penziju sa 25 ? Kao i Bartley i ona Stosur i Borg.
A Mr.Vuci gace je izjavio da je osecao bol kao da ga neko boca u srce u finalu u pustinji u Kaliforniji.I da je otkrio da ima slomljeno rebro. Hey,ja sam imao malo naciklo rebro i jedva sam disao a kamoli trco i udarao lopticu. Sad kao uzima odmor da se oporavi da bi bio spreman za French Open.Da se oporavi od slomljenog rebra ti treba nekoliko meseci a na 4 do 6 nedelja. Njemu treba da primi neke boce za tih 4 do 6 nedelja da bi dobio na ljusku snagu da osvoji French Open.
Potpisujem!
DSQ1964
25. март 2022. у 23.32
Ne bih se ja baš kladio da će Nadal izdržati 6 meseci „na vrhuncu” i pored boca.😅

Ima drugih metoda da ti zarastu koske. Ja sam ovde u Aziji pao sa motora i skenjao ključnu kost. Onda sam išo kod jedne babe koja mi je duvala u rame, baba je bila takozvana „bone blower” duvala je i mazala me nekim guščijim perom….i za jedno 2 meseca bio sam ko nov. Malo mi je desno rame sada niže od levog ali samo ako zagledaš.😁
Za to vreme bas nisam smeo da igram tenis tako da ne znam kako će Nadal sa treninzima?
DSQ1964
25. март 2022. у 23.35
https://www.novosti.rs/sport/tenis/1100366/danil-medvedev-tenis-vladimir-putin-rusija-rat-ukrajini-najnovije-vesti-vimbl don-grend-slem

Ne mogu bas da kažem da se možemo radovati što negativna pažnja zapada više nije 100% na Noletu ali mu ipak malo olakšava.
DSQ1964
26. март 2022. у 07.07
https://www.novosti.rs/sport/tenis/1100139/dzenson-bruksbi-tenis-federiko-korija-novak-djokovic-najnovije-vesti-tenis-at p-majami-reket-gadjanje-linijski-sudija

Gene, i dalje si mišljenja da se sa Noletom ne postupa ništa drugačije nego sa bilo kim drugim, da je sam pao i ubio se i da ono na US Openu nije moglo da bude ništa drugo nego diskvalifikacija?
Samo pitam.

:))
intrigue
27. март 2022. у 12.51
Што питаш мене , боље да си питао нпр. његовог пријатеља , бившег селектора , Зимоњића ...или да си можда пито Вишковића , и са њим је пријатељ , можда Иванишевића , можда добар део играча које он сматра пријатељима .

Да скратим , овде имаш моје мишљење , које се није променило .
https://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/new//read.php?num=174&id=17377728&thread=17377066

Није га променило ни ово што се десило , али то вама опседнутим фановима никад неће бити јасно , јер ви не видите ни оно што би Стиви Вондер видео .

Ђоковић је ПОВРЕДИО слиниског судију , зато је био дисквалификован , као и Набалдијан , Шаповалов итд. пре њега . Да је лоптица зваршила на њеном рамену и он би био исто кажњем као овај тенисер који је бацио рекет и за мало са њим погодио скупљача лопти , који НИЈЕ БИО ПОВРЕЂЕН , већ је , чак шта више , покупио рекет са земље и вратио га играчу .

tifran
(nostalgicar)
27. март 2022. у 16.19
Barti je igrala i pobjedjivala dok se tenis u cirkus nije pretvorio.
Na vrijeme pobjegla iz cirkusa.
Bravo👏👏👏
frangipani
(>Catch the rainboW<)
27. март 2022. у 17.37
Debil Kirios pogodio dete u grudi/stomak pa se svi smejali dok dete place I nikom ništa, debila je to kostalo poklonjenog repeat, još ispao fin. Eto šta su pravda I dvostruki arsini.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
27. март 2022. у 22.29
umesto repeat treba da stoji reket
DSQ1964
27. март 2022. у 23.29
Gene o čemu bre ti pričaš, „zamalo pogodio skupljača lopti”?! Pa BAŠ ga je pogodio, nema „zamalo”, o tome i tekst priča ako ga nisi pročitao. I ne samo tekst nego ga je i ATP kaznio celih $15K zato što je pogodio dečka.
https://activesportnews.com/brooksby-fined-15000-for-hitting-a-ballboy-with-a-racket/ Znači šta, opet si nešto izmislio i iz toga izveo priču?

Drugo, pravilo kaže da pogodjeni ne mora da bude povredjen ili ne daj Bože umre, niti pravilo gradira vrstu povrede i da li mora da se pusti krik ili ne, dovoljno je da neko bude pogodjen
namerno. Kao u ovom slučaju.

Ne, pitao sam te samo da bi ponovo utvrdili već tvrdo utvrdjeno gradivo da se na ATP neki igrači favorizuju a drugi demonizuju, kao naprimer naš Nole, tako da ne možeš da kažeš „sam pao sam se ubio” ako ne pomeneš i da su mu postavili kalku.

„Rekao sam mu da me je razočarao, jer nije ni pitao skupljača kako se osećao. Ne znam zašto se poneo tako. Da sam to uradio ja ili bilo koji drugi ''latino'', izbacili bi me na tri meseca - zaključio je 60. na ATP listi.”

Evo čak se i latinosi bune za svoja prava, kako li je tek Noletu onda ako su i oni ugroženi?!

:))

intrigue
28. март 2022. у 10.49
Разиличита су правила , за физичку повреду судије , линиског судије , деце које скупљају лоптице , гледаоца (а тако је процењено оно што је Новак урадио ...„линиски судија је био повређен ” ) ...и за вербално повређивање судије .

Они су после случаја Набалдијан , донели стриктно правило у физичког повређивања ових које сам набројао .
3 су правила .
ако намерно погоди и повреди .
ако ненамерно погоди , али повреди .
ако уради нешто непромишљено неводећи рачуна шта ће се десити.
по тој 3 основи је дисквалификован Ноле.
(дакле „повреди” )
Ово су „правила” , а не твоје глупости да „не мора бити повређен” .
У прошлости се дешавало више пута да горе наведени буду ненамерно погођени
нпр. лоптицом , али пошто није било никаквих знакова повреде играчи нису били дисквалификовани .

На снимку који је постављен се не види баш најбоље где је погођен скупљач лопти . Дечко је одскочико и покушао да избегне ударац , мени се учинило да је успео у томе .
Елем , по казни коју је добио се види да је рекет ипак закачио скупљача лопти ...али , толико га је повредио да се он ладно сагео и вратио га играчу , без апсоплутно ни једне назнаке да је повређен.
Ти мислиш да је онај идиот „намерно” погодио рекетом скупљача лопти ?
Интересантно .

Оно што се десило са Киргијосом , што је споменуто , то би пре могло да буде пример да неко није кажњен дисквалификацијом , а требло је .



 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.