Дискусије : Тенис

 Коментар
Ni slova o Novaku!
srbo001
(FUDBALER)
10. март 2022. у 19.39
Najnovije izdanje Tennis Magazina,ni slova o Novaku. Ovo je propaganda isto kao o Rusiji. Onda ,ništa ni onoj tenisacica iz Kine koja je kao bila napadnuta od nekog politicara i zbog toga su hteli da zaustave Olimpijske igre Kini.Ovi su gori i od fashista i komunista .
Ja sam ovde dosao 70 tih i tad je ova država bila cista i pravedna.
Cemu ovo sve vodi? Šta im je Novak zgresio? Gubim vjeru u ovu državu.
Bre ,ništa im ne možeš,šta žele urade . A govore o demokratiji i slobodi.
intrigue
10. март 2022. у 23.03
Па друже писало се и причало о њему у последњих 2 месеца као да је рокно атомску на Америку и Енглеску . Нема где га није било , од Веселе свеске до ЦНН-а . Прича се завршила , човек не игра , а не зна се ни кад ће...живот иде даље , турнири се играју , играју их првих 99 играча са Атп листе и о њима се пише .
Логично.

:))
DSQ1964
11. март 2022. у 07.14
Pa do sada smo valjda apsolvirali kako funkcionisu korporativni mediji koji su u sluzbi globalistickih elita i zapadne duboke države sa svojom ubojitom strelom Chemerikom?

Prvo oni najuticajniji „glasovi” kao sto su CNN, BBC, Rojters i još nekolicina koji svi imaju svoje ogranke rasprostranjene u svim zemljama zapada, ai i istoka, uglavnom znamo koji su ti kod nas, koji svi imaju pa svoje još manje ogranke u manjim sajtovima i medijskim kucama puste vest koja može da bude istinita ali obradjena negativno iz specijalnog ugla posmatranja. Na tu vest se odmah javi placena horda blogera, vlogera, tviterasa, komentatora koja podrzi taj ugao posmtranja i pri tom udari najzescu paljbu prema „objektu” u pitanju. Na taj način je ogromna masa „posmatraca”, čitaj ovaca već pokrivena i pre nego sto su i stigli da malo promisle njihov „prvi pogled” je već oblikovan. Kao otprilike kad odes na sastanak, prvi put vidis ckupi, otkida, avion ali ti je već neko rekao da mnogo prdi i usire se u gace, kakv će tvoj „prvi pogled” biti i da li ćeš dozvoliti da to bude „ljubav na prvi pogled”? Tezi slučaj. Pa tako i ovo.

Ljudi ne znaju bre, vecina ne zna da ubode vola u dupe, nemaju iskustva, nisu videli ništa, nisu iskusili zivot na pravi način, kuca-poso, kuca-poso, zatupljivani su, iebavani u mozak na razne nacine i vole da im das sazvakano i da ga oni progutaju bez previse muke odnosno razmišljanja. Razmišljanje nije bas prijatno, kad se upustis u tako nešto dodjes do mnogih neprijatnih istina i saznanja i kada imaš zelju da nešto saznaš ubrzo vidis koliko ne znaš i mnogima, vecini nije lako suocavati se stalno sa time. Zato je mnogo lakse biti ovca i gutati šta god ti daju da gutas. Gutas i prezivas.

Što se Noleta i izvestavanja o njemu tiče nije on nikako zaboravljen. Neće to biti dok god je aktivan ali za sada je njihov cilj postignut, onemogućili su ga u onome u cemu im je predstavljao opasnost i za sada ga ignorisu. Sada su sve snage uperene prema Rusiji na isti onaj način kao i prema Noletu samo mnogostruko jače, mnogostruko ostrije. Sada su bas svi mehanizmi medijske dezinformacije i zapadne propagande pokrenuti. SVI!! I tu nema trosenja energije na manje važne stvari jer ova im je od zivotnog značaja.
Vidimo na delu, ako već do sada nismo a bilo je bas puno prilika, šta je „zapad” i njihova „demokratija”.

Drago mi je da već vise od 10 godina ne živim na „zapadu”, drago mi je sto sam ipak video i borio sei uspeo da pobegnem odande. Nije bilo lako ali to smatram svojim velikim zivotnim uspehom...kao sto sam smatrao i kada sam pre 40 godina otisao tamo.

:((
intrigue
11. март 2022. у 10.30
Избор друже , његов избор , његова одлука , а не онемогућавање . Човек сам рекао .
Не би било онемогућавања , могли би да га трзну за вршњака , само да је
извадио папир на ком пише да је вакцинисан (фејк , наравно) .
Сам пао сам се убио .
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.