Дискусије : Тенис

 Коментар
Tajka
Nikko55
24. јануар 2022. у 18.46
Zivotna prica fudbalera, boksera, teniskog trenera, pisca i trojkasa (kosarkaskog) Nese Simica Tajke iz bogate riznice cuvenog yutubera Dragana Rakkonjca o zivotu naših ljudi u emigraciji.
https://youtu.be/6-pGO7FgX-U
geriatrikus
(zvakac karamela)
24. јануар 2022. у 19.15
antologia
(svakog dana...)
24. јануар 2022. у 21.21
Lijepo i iskreno ispricano: I sasvim mi jasno i da je covjek pisac, bas zbog tog nacina lakog i tečnog. Ubjedljiv, vidi se da je zadovoljan sobom, ali se on ne hvali. Sigurno da je bilo i teško, ali on vidi samo dobre situacije i priča o dobrim ljudima koji su pomogli. Sve je život i iskustvo.
Ne svidja mi se komentar o tome da treba ići, odlaziti i misao o onima koji ostaju i kako ne mogu prezivjeti… Ali dobro, razumijem da covjek mora da zaokruzi svoju priču i pred sobom.
tajka
(trener)
24. јануар 2022. у 23.34
‘Antology’ misli su ti ciste kao i recenice. Hvala😊. Da pojasnim kraj. Nemamo dva zivota a roditeljska odgovornost je velika. Tek sad kada su moja deca dobila decu i žive srećan zivot vidim da sam učinio pravu stvar sa selidbom posle svih desavanja u Srbiji. Tudju decu sam odbio da savetujem.
antologia
(svakog dana...)
25. јануар 2022. у 05.15
Naravno, sve razumijem. covjek pravi i treba da pravi lične izbore i ne mora ih objašnjavati. Pa iz priče se vidi da ste u tome svi ucestvovali jedinstveno i planski i zato je i uspjelo na taj način.
Ja da sam u USA, mogla bih da živim samo u NY. Beograd bih mogla da zamjenim samo Njujorkom, na primjer:)) i to vjecno ljeto mi nikako ne bi odgovaralo.:)
Mnogo lijepo ispricano
stef
(zgubidan)
25. јануар 2022. у 13.35
ja video dva minuta i nisam vise mogao.. suva patetika.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.