Дискусије : Тенис

 Коментар
Australija
Nikko55
15. јануар 2022. у 13.24
Pogledajte ovaj video o Australiji i o ljudima koji tamo žive i biće vam mnogo jasnije zašto se sve ovo desava oko Novaka.

https://www.youtube.com/watch?v=QPPTTzTY8AE
chavez
(Србија)
15. јануар 2022. у 15.11
Добро је, вреди погледати.
srbo001
(FUDBALER)
15. јануар 2022. у 15.43
Samo se bojim da ga ne zrace tamo u tom Hotelu.Oni su sposobni za sve nacine da nekoga uniste.
antologia
(svakog dana...)
15. јануар 2022. у 18.44
Zanimljivo! Maju uzimam ozbiljno. Uostalom, nije to teško prihvatiti nakon aktuelnih dogadjaja, ali i prije, A se gledala kao ustaško sabirno gnijezdo i razni drugih politickih ekstremista.
Hvala, Niko:)
Šta ti slikas u ova oskudna tenisom vremena, ali i bilo kakvim uzbudljivim dogadjajima, susretima… Maske?
Nikko55
15. јануар 2022. у 23.30
Antologia Hvala, Niko:)
Šta ti slikas u ova oskudna tenisom vremena, ali i bilo kakvim uzbudljivim dogadjajima, susretima… Maske?

Na moju veliku zalost Lary Elison, vlasnik Indian Wells turnira, doneo je odluku da samo oni koji su primili vakcinu, bilo kao gledalac ili ucesnik, mogu da prisustvuju turniru. Kako sam ja prelezao coronu, a po savetu troje lekara, da mi je vakcina potpuno nepotrebna, nisam stekao uslov da slikam na proslom turniru.

Moju glad za slikanjem morao sam da zadovoljim na ulicama Palm Deserta (to je susedni grad do Indian Wells-a) pa ako te interesuju te slike može pogledati ovde

https://www.flickr.com/photos/104611718@N03/with/51268030474/
antologia
(svakog dana...)
16. јануар 2022. у 20.01
Vrlo lijepo i opusteno.
I ti dogurao do vakcina problema. Znaci, razumijes Noleta i podržavas ga!?:))
Nikko55
17. јануар 2022. у 15.18
Naravno da ga podržavam ali ja ne jurim nikakve rekorde pa nisam pod obavezom da sledim nametnuta pravila o vakcinaciji. Pravila su izuzetno glupa jer svakodnevni zivot pokazuje da sirenje zaraze i obolevanja od covida apsolutno nemaju nikakve veze da li imaš vakcinu ili nemas. Podjednako obolevaju i jedni i drugi ali se u medijima samo potenciraju brojevi nevakcinisanih a ostalo se precutuje.

Ali pravila su nametnuli oni koji imaju moc da to urade i, hteli mi to ili ne, moramo da ih se pridržavamo ako to nas posao (tenis je Novakov posao iako lici na zabavu) zahteva. Tu nikakva pravda ili „nije fer” ne pomazu jer oni imaju batinu u ruci kojom vitlaju na „neposlusne”

Naravno da izuzetaka ima ali samo za one koji su im dragi ili im trebaju i bilo kog razloga.

Mi trebamo da shvatimo da ovo nije nikakva zavera protiv Novaka nego je to stitenje biznisa (čitaj: ogromne zarade) farmaceutskih kompanija koje proizvode vakcine.

Novak je upotrebljen, kao svetski poznata faca, da bi se pokazalo (čitaj: zastrasilo) običnom coveku da i ne pomišlja da ne bude neposlusan. Sve to jer su ogromne pare u igri. Izracunajte sami jer do sada je prodato preko 9 milijardi vakcina koje su, navodno, besplatne ali koje smo mi, na ovaj ili onaj način, preko poreza i taksi platili.
Nikko55
17. јануар 2022. у 15.46
Antologiam da li bi ti, kao veliki Novakov ljubitelj, zelela da cujes, tj. procitas malo negativnih stvari o Novaku i Jeleni koje nisu izmišljene nego potkrepljene zvanicnim dokumentima?

Kažem negativnih koji to, ustvari, i nisu ali su u suprotnsti za zvanicnim Novakovim stavom o vakcinam i ishrani.
srbo001
(FUDBALER)
17. јануар 2022. у 16.14
Ne slazem se sa Nikko.
Oni stite Federera kao coveka koji je imao dedu zidova i fashistu.
Oni stite Nadal kao coveka koji je na Steroidima.
I kako sad jedan normalan covek da je bolji od njih?
Ova dva su samo teniseri i ništa drugo.
Novak je i teniser i još puno toga sto ova dva glupana i ne mogu da ubace u svoj plitki mozak.
antologia
(svakog dana...)
17. јануар 2022. у 19.46
Nikko, premalo je reci za mene da sam ljubitelj Novaka DSjokovica. Ja sam ljubitelj crnog vina, suvih kolaca, dzeza, filma s tim sto njega i poznajem, literature..
Navijam za Noleta zato što je Srbin, prije svega, onada ga obvozavam kao velikog pobjednika, kao sportistu sa ogrpmnim IQ, to izbija iz svakogn gesta i teniskog, ali i iz samog ljudskog nastupa, umjerenosti, nacina na koji ispoljava emocije. Sposobnosti brzog prilagodjavanja, njegovi intelektualni interesi i kapaciteti- mislim na ucenje jezika i brzina i sirina tog znanja. Pritom ga ne vidim kao bozanstvo, naprotiv, ali i sve sto bih mu zamjerila ili zamjeram, pa to ne cinim pred neprijateljem, mrziteljima Novakovim, a koji samo zato i dolaze na ovaj forum da bi nama „ fanovima” pogrdno receno, kontrirali. Inače se oni zovu objektivni kriticari i realni posmatraci.
Logicno je navijati za Federera... koga želiš generalno, sve dok na terenu nemas nekog svog, pa još boljeg od najboljih. Molim se Bogu za njegovo zdravlje i pravilne odluke. I da, ne interesuje me mama, tata, braca, a tek NE Jelena.Ja ne živim njegov zivot, ja ne čitam tabloide o NDJ, ne pratim ništa privatno. Veliki srpski sportista, pobjednik, humanista...
To je moja prica.
Jelenu ne volim i vrlo sam skepticna. Pošto postujem Novaka, o njoj se ne izjasnjavam- ne vise od ovog sto sam rekla.
Dakle,
Nikko55
17. јануар 2022. у 20.05
srbo001
(FUDBALER)
17. januar 2022. u 16.14

Ne slazem se sa Nikko.
Oni stite Federera kao coveka koji je imao dedu zidova i fashistu.

U redu je Srbo da imaš svoje mišljenje i da ga izneses.
Ali u jednoj stvari strasno gresis. Ili ti se omaklo ili ti je mrznja preme Federeru toliko zamaglila zdrav razum da si dva, totalno suprotna atributa i to fashista i zidov spojio u jednoj recenici opisujuci doticnog dedu.

Razmisli malo pa ponovo kreni. Ili si fashista ili si zidov, to ti je ko plus i minus, ne idu nikako zajedno.

Inače kako ti sin napreduje u tenisu?
srbo001
(FUDBALER)
17. јануар 2022. у 23.30
Hvala za pitanje Nikko.
Sin je hvala bogu super. Cetvrta godina, i još je produzio jednu godinu pa će ići za Master degree. Igra na top courts.( broj 1 ili broj 2) I igra doubles broj 1.Ima pravo da igra još jednu godinu, zbog Corona virusa gde su svi college student/athlete dobili Xtra godinu.Studira da bude ucitelj u gimnaziji.(history i phys ed )
Pokusavam nagovoriti ga da trazi posao u Kaliforniji.( tamo sam živio 3 godine ,San Jose) Najbolja klima za zivot i ako imaš dobar posao, imaš i još bolji zivot. Međutim on hoće da ostane blizu mene .Ima i djevojku koja je sa farme u Indiani . On može da igra pro tennis, međutim meni je rekao da to apsolutno neće . Kad zavrsi college, samo rekreativno i mali turniri, što se tenisa tiče.
A za ovog seronju Federa,nikad ga nisam volio. On jeste zidov. Da li si ikada vidio da nosi neko oblizelje , kao krst ili slično? Njegov otac i majka i sestre isto to ne nose,čak ni deca.Beze od krsta ko djavoli.
A ovo sam čuo za njegov deda. On je bio big time businessman . Jedan od najboljih u čitav svet. Ta mala grupa zidova u Njemackoj su podrzali Hitlera do 1944. On se seli u Juznu Afriku i 1973 se vraca u nemacki deo Svajcarske , menja ime u Federer. Ali ja ga ne mrzim sto je on zidov i deda fashista,već zbog toga sto je on losh covek,sto on mrzi Noleta i to pokazuje . Dobar teniser i losh covek.
stef
(zgubidan)
18. јануар 2022. у 11.21
sama cinjenica da istices kao negativno sto je neko jevrej (ili kako ga ti verovatno pezorativno zoves zidov) je dovoljna da covek pomisli da si i ti fasisticki nastrojen. Tako su i nemci poceli, ruganjem i obelezavanjem ko je zidov. Pa znamo kako je zavrsilo.
Neverovatno mi je da vi to tako otvoreno raspravljate o najogavnijim stvarima.
srbo001
(FUDBALER)
18. јануар 2022. у 12.43
Ništa protiv tebe lično. Ali ja sam zakleti anticomunista i antifascista.Mislio sam da je fasizam bi gotov 44/45,ali vidi se da nije,sad ponovo uzima maha.
Feder je privilegovan na tennis tour , to svak zan ko prati tennis.
I da, mrzim Federera ne zbog toga sto je zid ,već zbog toga što ne pokazuje dobar sportsmanship.On isto jako mrzi Novaka,i zbog toga ga mrzim. Videli smo kako se ponasa kad ga Nole pobedi,zabija glavu u zemlju i samo prodji pokraj ko koza. Gledao sam kako skace ko divlji pas , kad je Nole izgubio na AO ,ono kad je bio povredjen.Los covek i zato ga mrzim. Isto ko ovog dopey Nadala.
stef
(zgubidan)
18. јануар 2022. у 17.18
sve je to lepo.. ali kako da ti objasnim. Čim ti imaš potrebu da naglasis da je on 'zid' kako kažeš..

Jel si nekad rekao nekom: Nije sto je danac, ali ga mrzim iz dna duse.
ili Nije sto je Peruanac ali ga ne volim.
Kakve veze ima ko je on poreklom - osim ako ti imaš negativno mišljene o toj naciji. E sad.. jel to fashizam, nacizam ili rasizam nisam siguran.
srbo001
(FUDBALER)
24. јануар 2022. у 16.55
Ja ovo moram da komentarisem
Mislim da je Feder pobedio na AO 2017 i 2018.
Jedne godine je igrao sve mecheve u noćnomterminu.( prviliegovan)
Jedne godine je u prvih 5 rundi igrao u prvih 5 rundi sa igračima koji su bili 60 ili navise ranking na tour te godine.( privilegovan)
Obe te godine je dobio taj turnir.
Nole je morao da igra po danu 2 mecha obe godine.
Danas , Medvedev ,već četvrta ili peta runad, a još nije vidioo Rod Lever Arena.
Da li mislis da li bi Feda postavili da igra na sporednim terenima prve 4 runde ili da li bi ga postavili da igra po danu? Naravno da ne? A zašto ?
antologia
(svakog dana...)
25. јануар 2022. у 19.50
Istina. Dugo ga nema na terenu i već su mladji počeli da komentarisu neravnopravna, nesportska i neregularna i necivilizacijska ponasanja. To je isto jedna vrsta mobinga i rasizma- to da Medvedev ne vidi RL teren, tamo igraju zenske koje su 30 i 60 na WTA i svakako, Rafa svaki mogući meč.
Zato juče Vilander komentarise „glasine” Rafa je zaslužio da ima poseban status, Rafa je zaslužio da igra uvijek na RL( pa da je Filip Satrije, OK!!! ali ovdje, na ovom turniru, koje privilegije…Prosto zaplenio, pa sam shvatila da se zestoko komentarise. Mladi momci su već ljuti, a međusobno su jako dobri. Medo, Rus, vjerujem da mu nije lako. E, da bi se na kraju malo
posuo pepelom, reče Mats: Jedino Rafi ne odobravam odugovlacenje na servisu-:))
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.