Дискусије : Тенис

 Коментар
AO i kako stoje stvari..
antologia
(svakog dana...)
03. јануар 2022. у 10.12
Dakle, za Noleta još otvorene sve karte i samo se u Nebo gleda:);Ili je , ipak, sve jasno???
Rafa stigao u Melburn i zagrijava se tamo, kao i vecina onih koji će igrati i AO. Kirjos je na istoj strani zreba. Rafa je prijavio i dubl.
Tim ne igra AO, Marej dosao, poziv WC;
Naslov je i da sestre Vilijams prvi put u poslednjih 25g neće igrati u Australiji. Obe lijece povrede; cudo englesko, pobjednica USO, Ema Radukanu otkazala- nije oporavljena od nedavno prelezane korone.
antologia
(svakog dana...)
03. јануар 2022. у 10.24
Rafa, vjerujem, duboko vjeruje da se Nole neće pojaviti na turniru i da mu je to jedinstvena i poslednja prilika da i taj GS podupla- osvoji 2x, to mu fali. Lično mislim, bez obzira na Novaka, da su mu sanse 0 pored mede i Zvereva, beretinija... Ako Nole ne igra, a njega je i gore, jer sam će morati sve da odradjuje, bas kao i Nole poslednju godinu-dvije. Svi su nasrtali na njega. Kada su Rafa i Fed bili u igri, snage su se rasporedjivalena svu trojicu, be obzira da li je uvijek bilo posteno.
Blafonja
(Bice Bolje)
03. јануар 2022. у 19.09
Ako se desi da Nadal kojim slučajem uzme još jedan GS, to čitavu pricu o GOAT još vise komplikuje, na stetu Federerovih navijaca.

Ovako bi bilo Nadal 21, Nole 21 (ubosce još jedan negdje), Fed ostade iza sa 20.

E sad, Fed treba da nagura argumente zašto je bolji i od Nadala, ne samo od Noleta. A i sa Noletom mu teško ide…🤔🙂
DSQ1964
03. јануар 2022. у 23.33
Ma Fed je završena priča, tu nema ama baš nikakve dileme, svaki njegov povratak dalje od drugog kola nekog GS-a morao bi da se smatra kao svetsko čudo.
Što se Rafe tiče on je do sada bio neprikosnoven na RG- u i jedino je Nole na vrhuncu mogao da mu tamo mrsi planove tako da on šanse i dalje ima ali samo tamo. Videćemo kako će biti na sledećem ali RAfa je još uvek i te kako u igri oko rekorda GSlamova. Naravno, ne više od Noleta koji još uvek može da osvaja bilo koji od svih 4.
stef
(zgubidan)
07. јануар 2022. у 09.38
interesantno je ako bi Rafa pobedio ovde, onda bar Nole zadržava broj jedan i nastavlja niz .. Bar nešto.
Najgore je da pobedi Medvedov i da izgubi i prvo mesto i titulu.
Mada onda Nadal sa 21 titulom. Bolje neko sedmi da osvoji..
Tubby
07. јануар 2022. у 17.58
pomolimo se danas SVI za svoje najmilije a i za no1eta jer to je jedino sto nam je preostalo.
*** problem će nastati ako mu ne dozvole da igra i stave mu zabranu ulaska u australiju (obično je od 3 godine do dozivotne zabrane) zbog prekoracenja boravkka, ilegalnog ulaska i povrede aus. imigracionih propisa ... već će bagra da mu nakaci nešto a u tom slučaju dobice zbog pocinjenog dela (u australiji) zabranu igranja i u engleskoj (vimbldon), americi (us open) a onda mu verovtno i franzuzi neće ostati duzni.
DSQ1964
07. јануар 2022. у 22.07
To je moglo da se desi da se okrenuo i odmah vratio. Sada ne može. To je rekao i njegov brat na konferenciji za stampu. Zato je Nole i ulozio zalbu i zato sada sedi tamo, da se bas to ne bi desilo.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.