Дискусије : Тенис

 Коментар
Novak me bas iznenadio
mraka23
(Igrac)
12. октобар 2021. у 01.25
Novak je stvarno vrh.
Kao sto me 3 puta obradovao sa GS tako me i negativno iznenadio 3 puta sa svojim odlascima u Visoko i druzenje sa Semirom Osmanagicem.
Semir šta prica, radi i lupa to je stvarno cudo. Njegova videa su ravna crtanim filmovima. On je najveca zezancija u seher carsiji. Kao oni sto su prodavali tranvaj strancima.
Kaže Semir stavis nekoliko kapi ljekovite vode ispod piramide koju prodaje u svoju vodu iz cesme pricekas neko vrijeme i ta voda postane ljekovita. Ili sjedis 2 sata oko nekog kamena koji zraci negativne ione i izlijecis se od svega. Nekad moras doći do 5 puta. Ima tu još svega i svačega. Lijeci sada i kovid čak i posledice kovida.
Proveo sam tamo jednom čitav dan i zaista nema razloga da odem ikad vise.
Kako se Novak spustio na taj nivo nikako ne kontam.
stef
(zgubidan)
12. октобар 2021. у 08.56
Na stranu Nole, ali i meni je prošlo puno godina dok shvatim da genije u jednom polju ne znaci ništa u drugom polju.
Generalno mislim da su ljudi u zabludi ako je neko fantastican glumac, pevac, sportista, inzenjer, naucnik, da su oni fantasticni u ostalim poljima. A nije tako. Uglavnom se genijalnost sa jedne strane ispoljava u ozbiljnim nedostacima u drugim sferama zivota. Ima dosta primera.
sine_bane
13. октобар 2021. у 21.14
Tuta pobedio !
Mr_Good
(((vipra)))
17. октобар 2021. у 02.38
Hoda čovek gde mu se 'oće.
Može mu se.

Sve što mu godi, ili što on misli da mu godi i što mu pomaže da pronađe neki svoj mir, fokus i energiju da gura dalje je meni potpuno OK.

I ...e mi se živo gde je to i ima li čega ili nema u svemu tome.

Ako Nadal čitavu karijeru može da se poteže za gaće i izvodi one svoje opsesivne !@#$rije pred očima celoga sveta na svakom turniru, mislim da je sasvim u redu da se i Novaku progleda kroz prste druženje sa kojekakvim šarlatanima odavde i odande.
geriatrikus
(zvakac karamela)
18. октобар 2021. у 10.09
geriatrikus
(zvakac karamela)
13. jul 2020. u 20.24

Овај Семир је урадио нешто због чега би му морали бити захвални и што је по мени изузетан људски чин за који се награда на небу добива.
Српско Православно Гробље одавно запуштено и малтене претворено у сметљиште Семир је очистио и није дозволио да умрли дефинитивно умру, гробови за које ни црква није знала да постоје ће бити окађени, а вјерујем и да ће неко од родбине посјетити вјечито почивалиште својих предака.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.