Дискусије : Мој дом

 Коментар
Smrad iz ves masine
strategija
(domacica)
04. децембар 2014. у 18.28
Masina mi nije stara ,oko 2 godine,kada izvadim opran ves,oseti se na vlagu.Koristila sam neka sredstva za pranje bubnja,dodavala sirce,sodu bikarbonu,ništa ne pomaze.Ima li neko ideju šta se dogadja??
skoljka
(student)
04. децембар 2014. у 21.25
Jel front load? I mi imamo usti problem, kupili Samsung par ves masina/ dryer, ali ves se skoro od početka osjecao na vlagu i stavis ga u dryer i posle susenja i dalje ostaje neprijatan miris. Mi smo svasta probali i upalilo je sa deterdzentom Purex ( ako si u sj. Americi ima svuda da kupi), od tad nikakvih problema. Ne znam šta ima u sebi ali radi. Mi smo ranije koristili sve prirodne deterdzente, dobre za okolinu, bez parfema, blabla, ali pored tih nam je ves kao sto rekoh bio uzasno neprijatnog mirisa.
strategija
(domacica)
07. децембар 2014. у 12.58
Nisam u Americi,pokusat ću i ja promeniti prasak,i ja koristi eko-friendly.
Ugursuz
(*)
21. децембар 2014. у 16.53
I mi smo imali taj problem dok masinu nismo oprali par puta sa varikinom i sl (ne secam se šta smo sve radili), ali od tada je više ne zatvorim nakon pranja nego ostavim celu noc otvorenu da se isusi unutra, i obrisem malo onu gumu, da se ne uhvati crno...Za sada je ok...
sovic
07. април 2015. у 08.26
Zna se osjetiti vlaga kada veš mašina opere, i roba ostane neko vrijeme unutra. Takav sam ja slučaj imao.
Zeleni11
06. јул 2015. у 12.19
Jeste, zna od vlage da vonja samo tako
DrSrbivoje
(piroman)
18. мај 2018. у 10.54
Jedan komad sredstva za čišćenje mašina ZA SUDOVE. Samo se ubaci kasetica u praznu mašinu, i pusti na 90 stepeni, neki najkraći program, bez centrifuge, ili sa najsporijom centrifugom. To malo skine kamenac, malo pobije sve mikrobe i svi zadovoljni.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.