Дискусије : Мој дом

 Коментар
Problem su bube u stanu
Plavigolub
(sv....no...!)
02. јун 2013. у 04.33
Zdravo svima!

Pazite živim u socijalnom stanu u americi sam „ buba ima nema ja mislim stana koji ih nema kao bajaki tu si I kerovi iztrazitelji ma zali boze ništa odnjih. Ovako kad spavam sav mi jastuk bude krvav od njih I dole kod nogu, upalim jednom nocu svetlo kad vidim male bubice nisu one brze polako begaju od svetla I kada je ubijem stisnem prstom sav prst bude krvav ma strasno ih ima kako ih istrebiti molivas koje srestvo specjalno ima za te bube- bubice da kupim šta da radim ne mogu da spavam samo mislim eto ih napadaju uce mi nedaj bozee u uho ma šta znam ma napast je to velika toliko molim vas pomagajte.POZZZ ”
Plavigolub
(sv....no...!)
03. јун 2013. у 00.27
Alo bre ljudi može li pomoć jeli imao ko ovakav problem.

Kakav eksperiment da kupim šta da radim molim vas pomagajte.
marijamhlc
03. јун 2013. у 06.01
Jel imaš da kupis u prodavnici Raid? Ali ne sprej, nego kao kucice sa otrovom u njima? Ako imaš, kupis i stavis u svaku sobu, ali posto je Amerika u pitanju, suplji zidovi, tj montazni, bube ćeš uvek imati posto iz zidova ih ne možeš istrebiti. Ali probaj znaci sa tim otrovom. Nije stetno za ljude, ja sam stavljala to ali za mrave, posle 7 dana su nestali, ali moras da non stop to da imaš u stanu.

Pazi samo ako imaš malu decu, kucne ljubimce, gurnes negde na pod gde se niko ne zavlaci
Plavigolub
(sv....no...!)
03. јун 2013. у 16.48
Hvala Marija !
mxm
06. јун 2013. у 13.16
Ti imaš bedbugs.

PRVO BACI DUSEK I JASTUK I POKRIVAC, tu pomoći nema. Drugo, zovi nekog ko će strucno da ti ocisti kucu od insekata, posto nema sanse da ti to sam resis. Čak i veliki hoteli imaju problem sa tim. Treće, odnesi SVE stvari na pranje, opcija „sanitary white”.

Ako to ne pomogne, moras da se selis - us obavezno ponovno pranje svega pred ulazak u novi stan.
Oli1
06. јун 2013. у 13.31
Stenice su u pitanju ili bedbugs. Ti sam se njih ne možes rešiti. Prijavi onom ko je zadužen za održavanje zgrade, oni to moraju da tretiraju. Isto tako budi spreman da ćeš možda morati da baciš madrac.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.