Дискусије : Мој дом

 Коментар
Voda izlazi iz betonskog poda? ?
violinplayer
(IT)
06. јануар 2013. у 06.21
Ako neko može da pomogne - u vesernici (laundry) se pojavila voda. Na dodirnoj ivici linoleuma, u sredini vesernice, se pojavljuje svakog dana pomalo vode (kas pritisnem nogom izadje oko desetak kapi). Linoleum je zalepljen na betonsku osnovu kuce.
Ja živim u Australiji, i nije mi jasno kakve to može biti voda. Koliko ja znam cevi za vodu su sprovedene kroz zidove, iza plaste. Da li može biti kanalizacija?? Ne znam kako su gradjene kuce ovde, pa ne mogu ni da pretpostavim šta bi to moglo biti.
Pokusala sam celom duzinom spoja da istisnem vodu, ali ona se pojavljuje samo u centru.
Znam da zovem majsora, ali bih volela da cijem vase mišljenje.
Unapred hvala
marijamhlc
07. јануар 2013. у 05.52
Možda jednostavno masina malo ispusta negde vodu, pa se ispod linoleuma nakuplja. Što ne dignete linoleum i sami pogledate šta se tu u desava, pre nego sto pozovete majstora? Pogledajte iza masina za pranje vesa i susenje, kada zavrse proces ili u toku procesa, na ventilu za vodu, da li tu možda nešto pusta?

Da, sve cevi se obično vuku kroz zidove (ako je kuca montazna),a ako je zidana onda po zidovima, tako da nema sanse da je u pitanju neka cev na podu.

JV
(...)
19. јануар 2013. у 17.45
Možda je kuca na izvoru vode. Tako je nama na moru, svaki put kad padne kisa, iz zida garaze lila voda, jer je kuca izgradjena na kamenitoj kosini. Zila izvora se prepuni i probija kroz kamen i beton.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.