Дискусије : Мој дом

 Коментар
Problemi sa Merrell cipelama
BrRista
(mladi tata)
23. фебруар 2012. у 14.43
Nisam siguran za koji deo foruma je ova tema, nadam se da nisam puno pogresio.
Kupio sam pred Novu godinu Merrell cipele. Odlične, zimske, vodonepropusne. Problemi su se odmah javili, noge stalno mokre. Reklamirao sam ih posle praznika i posle 10 ak dana dobio nove. Uzmem drugi model, gumiran, nema sanse da pustaju vodu. Isostavilo se da se isti problem javlja i sa drugim parom. Dovoljno je da prepesacim par stotina metara po snegu i noge mokre.
Posaljem i drugi par na reklamaciju, stupim u kontakt sa sefom sluzbe za reklamacije firme koja je nadlezna - zamolim coveka da brzo sve odrade jer nemam drugu obucu - moram da nosim cipele sa posla sa HTZ zastitom, imaju limove sa obe strane pa su neudobne!
Danas sam dobio odgovor da su cipele u redu i da ne propustaju vodu. To je potvrdila i Jugoinspektova labaratorija. E sad ne znam zašto su meni noge mokre?? Ne znoje se sigurno, probao sam sa 10 vrsta carapa, čak i sa ekstremno tankim i jedino sto sam dobio su ekstremno zaledjene noge - mislio sam da će prste morati da mi seku kao u partizanskim filmovima, toliko sam se smrzo.
Ne znam šta da radim. Ajde, prosao je skoro sneg, proćiće i ova bljuzgavica uskoro.
Za iducu zimu ću kupiti nove cipele, ali to sigurno neće biti Merrell!!
Nakamura
(znanje je moć)
23. фебруар 2012. у 15.48
zdravo Rile,
nešto te nema na forumu u zadnje vreme :)

Ne znam kakva ti je to marka. Ja sam u prodavnicama „Uradi sam” video te obuće od više proizvodjača, a zapalo mi je za oko da imaju i Diadora cipele i sandale sa čeličnim ojačanjem iznad prstiju. Inače ja već 15-tak godina koristim kožne Diadora patike za posao, neuništive su i udobne, a što je meni najvažnije, otporne su i na hemikalije. Pogledaj adrese na njihovom sajtu, pa kad ti bude usput navrati i da pogledaš.
http://www.uradi-sam.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=4
marijamhlc
25. фебруар 2012. у 07.33
Jojjjjj, bas mi je zao!:(

Ja Merellove duboke cizme imam već 5 god, i prezadovoljna sam sa kvalitetom. Nikad udobnija cipela,a testirala sam ih u kosutnjaku tada kada sma kupila, u to na snegu dubokom oko 40cm, ma ništa, noge tople, sve unutra suvo.

moguće je da su uvezli jednostavnu losu seriju, i na zalost tebi se tako zalomilo.
Suprug i ja bas gledamo kakav je kvalitet robe kod nas i sve gore i gore stvari i obucu uvoze. Stvarno je sada samo pitanje kako će ti se posreciti.
Moj suprug je kupio pre 2 god Nike duboke cizme koje su se raspale posle 2msc nosenja, u bukvalnom smislu te reci raspale.
A nekoliko godina pre toga je kupio isti taj model, ali ne kod nas, i nosio ih je nekoliko godina prezadovoljan.

Na zalost, roba kod nas je strasno lošeg kvaliteta, pogotovo ako kupujes nešto kvalitetnije. Najbolje kada putujes negde, tada da obavis soping!:)

Jagnjermann
(Spannferkelmeister)
01. март 2012. у 04.20
Risto, imam jedne Merrell i jedne Salomon, oboje su isti fazon, sportska robusnija obuca za setanje po brdima, obe imaju oznaku „Gore-Tex”, ali nisu iste. Salomon su duplo lakse, udobnije i potpuno nepropusne za vodu, dok u Merrellu noga mi se smrzava i imam utisak da je unutra sve mokro, ali kad dodjem kuci utvrdim da ne propustaju ali su jako loše izolovane i hladno je u njima ko da hodam bos. Djon je veoma tvrd što se odrazava i na bezbednost - hoće noga da prokliza na kamencicima kad se penjes uz veci nagib, a pertle su od nekog materijala koji se odvezuje sam od sebe na svakih sto metara. Reko sam sto puta da ću da promenim te pertle al uvek zaboravim. Hteo sam i da ih bacim, al zao mi, izgledaju dobro i ko nove su zbog tog tvrdog djona, ali zimi sam skroz prestao da ih nosim.
Shaolin_monk
(warrior)
13. јун 2012. у 19.00
Ako napomenem da „MERRELL” obucu nose Bear Grylls, Stalone, Jason Statham, Zinedine Zidane i još neke svetski priznate face, onda vam je valjda jasno kakav je kvalitet obuce u pitanju.
Toliko od mene.

Dobio sam poluduboke za rođendan pre mesec dana.
Vrh.
Antsist
24. јануар 2016. у 12.15
Kupih i ja Merrell cipele i to vodonepropusne,kad ono isti problem kao i kod prethodnika,noge mokre a cipela iznutra vlazna i ne da se osusiti danima!Sramota neopisiva.Od nedelje ih nosim na reklamaciju,a ne znam ni šta reci,obzirom da i po suvom iznutra ovlaze-kao da upijaju vlagu.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.