Дискусије : Мој дом

 Коментар
Zivot bez mikro rerne
struktura
(Bene Gesserit)
06. септембар 2011. у 07.36
Ode na onaj svet LG rerna pre nekoliko dana. Cudna situacija u kuci. Sada se voda i mleko podgrevaju na sporetu a kukuruz i pirinac se isto tako kuvaju u serpicama na ringli. Ukratko, rerna se koristila samo za te stvari. Gledam ovih dana kakvih ima ali, sve neke glomazne koje rade sve i svasta sto mi neće trebati. Čak se bavim mišlju da uopste ne kupujem drugu. Ja bih neku majusnu od 15l, tek toliko da je ima za podgrevanje. Međutim, tako malih izgleda nema.
Mostro
(دعم القذافي)
07. септембар 2011. у 04.54
ja sam ranije to koristio kad sam radio dvokratno, pa sam imao sat vremena pauzu za rucak. I to mi je sluzilo iskljucivo za podgrevanje, stavim tanjir sa jelom unutra i za 2 minuta vrelo. Sada imam jednu novu, dobio sam je na poklon pre 5-6 godina i još je nisam ni ukljucio. A dobra je za kokice ! :)) planiram da je rasturim u delove, treba mi magnetron iz nje za neke druge naprave :)
Stru, pa nije ti to skupo, bar kod nas su negde od 50-100 eura. Mi u kuci najviše koristimo plinski sporet, a ringle veoma retko. Tako da i kad ponekad nestane struje to radi, a i brze je nego na struju :)
struktura
(Bene Gesserit)
07. септембар 2011. у 09.43
Finansijski momenat je nebitan. Ovde krecu od 45$ pa teraj do onih convention koje su po 800, do hiljadu. Ja bih volela jednu bas malu, da sluzi samo za podgrevanje (kokice takođe pravim ali ne često, one što se stave sa kesom). Nešto me mrzi da gledam pa tako evo nedelju dana se sastavilo od kako je nema. Možda za vikend obidjem radnje, videcu.
ruzicaste_naocare
16. септембар 2011. у 14.45
Микроталасна? Ја то избацујем из куће зато што је скроз нездраво.
Ако је неко заинтересован, продајем у пола цене једну марке Горење - мало коришћену... и мало мусаву. ;))) Ако сте озбиљан купац, орибаћу је и биће ко нова!
paukovaca
(obaram s nogu)
11. фебруар 2012. у 15.00
mikrotalasne su apsolutno potpuno nezdrave.

ako želite da dobijete tumore, izvolte,
al sigurno je da to niko sebi ne želi, samo sto ljudi zaista nisu upuceni.

proizvodjacki lobi vodi svoju politiku (prikrivanja prave istine) i navodi vodu na svoju vodenicu,
ali savesni lekari govore istinu.

potrazite na netu ozbiljne studije o tome koliko su stetne,
pa ćete i sami razmisliti o tome da vam to zaista ne treba.

ako bas morate da ih koristite, po ukljucivanju se odmaknite od nje sto dalje, dok ne zavrsi podgrevanje...

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.