Дискусије : Мој дом

 Коментар
Kako srediti garazu da ima vise prostora u njoj?
shadowman
(pocetnik)
05. август 2011. у 15.16
Ljudi imam garazu koja je velika 40 kvadrata pravougaonog je oblika vrata su siroka na ulazu 3 metra. Interesuje me koje police da stavim da bi mi to maksimalno sto bolje iskoristio prostor u garazi. Jer ima dosta stvari koje stoje na podovima i bez potrebe mi zauazimaju prostor. Da nemate možda slike neke dobro funkcionalne garaze ostave.

To je to
Pozdrav
mali bucko nindza
MAKPO
(uljar)
08. август 2011. у 20.50
Pa prijatelju imamo skoro pa isti problem.

Najbolji način da se sredi garaza je, da pobacas sve sto nisi koristio u zadnjih 6 meseci ;o) (eh kad bi se ja pridržavao toga bilo bi dobro) ;o)

Police, to ti najbolje treba da znaš, zbog visine i šta planiras da stavljas na njih. Nisu police toliko problem koliko su nosaci tih polica. Kao sto rekoh sve zavisi od tereta.

Ja sam jednu stranu garaze ocistio taman da auto može stati, a za drugu stranu se još malo mucim, radim na tome, al' auto nikada neće moći stati na tu stranu, to će mi biti kao neka radna strana ;o)

Sa drugom stranom posto su zidovi slobodni, nabavio sam tri povelike mreze koje sam lepo ofarbao i zasrafio po duzini celog zida. Otisao do IKEA i nakupovao onih jeftinij kukica, i sada sve kacim na tu mrezu sa kukama.
Sto nema rupu, ja napravim rupu, ako ne može rupa, onda nekako izmuvam pa zakacim sa onom plastikom sto veze stvari (calbe ties), j381ga ne znam na srpskom kao se zovu.

A iznad tih mreza sam ostavio dovoljno visine pa sam postavio police za sitne stvari.

Uglavnom mnoooooooogo se prostora oslobodilo ;o)

Pozdrav
shadowman
(pocetnik)
10. август 2011. у 15.05
Brate moj moracu da napravim police ja sam mislio da me najeftinije izadje da kupim sada negdje zeljeza pravougoanog i od njega sam da zavarim i napravim police na jednu stranu koje drže tezak teret a na drugu stranu one police koje drže lak teret ovo ti kao sa kukicama. Ja rekoh eto da nezna možda neko od vas koje su se police pokazale ovako najbolje da možeš da ih kupis i sastavis a da nisu skuplje jer mi je muka da ih sam radim ali kako je krenulo izlgeda da ću morati sam da varim.
Pozdrav
Mali bucko nindza
Pega
(CDA II)
14. август 2011. у 22.06
Meni se i ovo učinilo inetesantnim:
http://www.familyhandyman.com/DIY-Projects/Home-Organization/Garage-Storage/create-a-sliding-storage-syst em-on-the-garage-ceiling/Step-By-Step
Pega
(CDA II)
14. август 2011. у 22.08
scputnik
19. август 2011. у 01.14
Pega da nisi mislio na ovaj link
http://tinyurl.com/3es8uhd
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.