Дискусије : САД

 Коментар
Kupiti stan na Floridi?
visnja77
15. децембар 2012. у 13.58
Čula sam da ljudi iz Kanade kupuju sad stanove na Floridi jer su jeftini. Koliko bi otprilike kostao jednosoban stan u Djeksonvilu ili Port lauderdalu i kako bi se mogli izdavati? Da li zato postoje posebne menadzerske kompanije i koliko bi bili ukupni godisnji troskovi: porez, troskovi menadzmenta, kondo fee itd. Šta mislite, da li se isplati? Hvala!
Malateta
08. јануар 2013. у 13.55
Visnja, ovde nećeš dobiti informacije koje trazis.Pozdrav
itih
06. мај 2014. у 17.46
Vishnja sam imam dvije kuce i tri stana živim dijelimichno od kirije, međutim ne bih nikom preporucio da kupi neshto živi recimo u cikagu i prepusti stan ili stanove managmant companijama jer ond necesh imati dovoljno za sebe. Mislim na Association fee, Voda, Održavanje, Osiguranje Taxe a nedao bog da trebaju neki popravci znash i sama da managment zove „svoje” firme koje debelo naplate od tebe a dijele profit sa managmentom. Zato samo iznosim svoje mišljenje a ti izvoli.
Nego kad buesh spremna dodji kupi koji stan ili kucu rentaj i sama održavaj budi tu drugacije ne ide „Tudja ruka svrab ne ceshe”

Stanovi su josh uvijek jeftini mada cijene postepeno rastu od 20.000 do ko zna koliko sve zavisi koliki je i locacija, location location loation

Nadam se da sam bar malo pomogao
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.