Дискусије : Козметика и мода

 Коментар
Kako povecati tjesne cipele?
strunfeta2
20. мај 2012. у 08.10
Kao sto naslov kakze imam cipele koje su mi malo malo. kako ih povecati
miki-018
(Sales)
20. мај 2012. у 10.47
Zavisi gde si...u Kanadi možeš da ih vratis u radnju gde si ih kupila i mogu ti ih malo „razgaziti”. Znam da Nine West i Aldo to rade.

Pozdrav :)
maslacakk
(cvet)
20. мај 2012. у 15.52
Uzmi vatu umoči u omekšivač za veš i natapkaju iznutra gdje te najviše žulja. Zatim obuci sportsku deblju čarapu i nosi po kući dok ih ne raširiš :-)
Tashka
21. мај 2012. у 15.57
uzmi vrecicu za zamrzivac i napuni vodom. Stavi u cipelu i tako sve zajedno u zamrzivac na par dana. Kako se voda zamrzne i led se siri raširice ti cipelu. Isprobano.
ApaDrapa
21. мај 2012. у 20.34
Odnesi ih kod obucara.

Proces trajne deformacije obuce na zeljenom mestu izvrsi se za 24h.
Ako je od koze, naravno.
Revelations
(Freethinker)
22. мај 2012. у 22.12
A sto da radis kao svi ostali? Treba u zivotu malo promene.
Ako drugi smanjuju cipele, ti za inat smanji stopala!
cubensis
(hmm)
05. јун 2012. у 17.07
pepeljugine polusestre su to lako resile. mada, princ je bio veliki motiv.
Sexy_guzza
(cherry bomb)
15. јун 2012. у 21.32

Sto bi rekli find shoe that fits . Ja ću da probam ovaj savjet sa omeksivacem a ovo sa vodom i ledom ne vjerujem da djeluje .Uvijek treba prvo probati cipele a ne kupovati online gdje ne znaš šta kupujes .
aqua_
30. јун 2012. у 21.22
Ako su ti cipele bas pretjesne ne možeš ih povecati. Vrati ih nazad. Ako je tvoja velicina pa te malo stežu sto je normalno, same će se razvuci ali samo ako su od prave koze. Nedavno sam kupila divne cipelice sa malom podpeticom tek da nisu skroz ravne. Moj broj i nosila sam ih jedan dan. Primjetim da me malo stežu ali ništa strasno. Malo me desna nazuljala u predjelu pete ali sam bila uporna i sledeći dan ih obujem na posao i tako posle par dana sve je u redu. Sad ih nosim bukvalno ih ne skidam. Još da dodam ako si u kanadi najudobnija obuca je u naturalizer prodavnici obuce. Probala sam cipele iz alda međutim primjetila sam da je koza jako jako kruta i nikada vise ništa nisam uzela tamo. Ako cipele nisu od koze ili ako je koza cudna nema sanse da se razvuku. Uvijek ćeš imati probleme i zuljace te. Mislim da je to sa omeksivacem ili mlijekom kako sam čula od žena da stave i mlijeko u cipele da tako prenoci i razvucice se je cista izmišljotina. Sve možeš da skratis ili produžiš ali obucu ne.
Hobbit
06. август 2012. у 10.12
Kupila sam, curka, cipele preko interneta, prilično platila, dobra koza spolja i iznutra. Tesne!!!
Sipala omeksivac u njih, natopila deblje carape omeksivacem i krenula da sređujem kucu, usisavam i perem podove.
Trajalo nekih dva sata, ili one mene ili ja njih.
Naravno, cipele se „predale” :-))
Ne pomaze za duzinu, ali kao sto je receno ranije, ta fora sa omeksivacem i okvasenim debljim carapama resava problem ako su samo tesne.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.