Дискусије : Козметика и мода

 Коментар
Uvecanje usana hiruskim putem?
bomboneta
(student)
15. март 2011. у 12.39
Molim vas da li neko može da mi kaže nešto o tome,ko ima iskustva,tj ko već ima ugradjene silikone ili bilo šta drugo u usnama?
Razmišljam dosta o tome u poslednje vreme...i mislim da ću uraditi,samo me zanima neko ko već ima iskustva ,da mi kaže nešto više o tome..Naravno citala sam dosta na netu,ali zanima me bas neko ko ima iskustva
Hvala
aqua_
16. март 2011. у 19.52
Draga bomboneta, šta će ti to? Budi zadovoljna onim što imaš. Iskreno, žena sa naduvanim usnama mi je sasvim neprirodna. Naravno, ovo je samo moje mišljenje. Ti imaš pravo da uradis šta god želiš ali iskreno, ne bi ti preporucila.
bomboneta
(student)
01. април 2011. у 22.31
Hvala :) znam da je dobronamerno..i slazem se sa tobom,nekada me uhvate bubice :) to su oni dani u mesecu..pa promenim mišljenje :) ponovo i ponovo,još jednom hvala :)
SerbianGoddess
04. април 2011. у 13.02
Potpuno te razumem kako se osecas, i ja bih to isto nekad učinila ali posle se predomislim jer ipak jeste neprirodno, da sam na estradi ili neka zvezda pa i 'ajde, ali posto sam obična udata mlada žena, potrudicu se prirodno da ostarim i da ostanem prirodno 'lepa' :-) sto i tebi duso preporucujem jer veruj mi, te procedure mogu sasvim u pogresnom pravcu da odu. a verujem da si prelepa i bez tih vestackih usana.
ahha
(nemam)
30. април 2011. у 23.21
Mnei sve djevojke sa napuhanim usnama izgledaju kao patak Dacha.
bomboneta
(student)
15. мај 2011. у 23.42
:)| pa znam,i meni,ali to je preterivanje,meni je kontura usana ista,a samo su malo napucenija...jedva primetno,daleko od takvih,kojih se takođe grozim i gadim...Samo su senzualnija,i privlacnija,da ne kažem ,nekako socnija ,hehhe...ali zato što sam tražila,i naglasila to,da želim najminimalnije,jedva primetnu razliku,samo malo napucenija :) Jer i pre toga sam imala usne,mislim,punije,ali zelela sam malo napucenije...i dobila šta sam htela :)
LeaDiKaprio
(shumska)
26. септембар 2011. у 11.03
I koliko često ti treba pumpanje?
To splasne za 6 meseci ili tako nešto, jel da?
bomboneta
(student)
22. јануар 2012. у 10.09
У п итању је силицид мислим да се тако зове врста силикона, и не верујем да спласне, волела бих да ми неко ко се можда боље разуме каже нешто више о томе, силицид или силицин врста силикона...
JutarnjaKafica
18. септембар 2012. у 12.21
Bomboneta, bolje još promisli...ubeđena sam da si lepa takva kakva si
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.