Дискусије : Мој врт

 Коментар
Upomoc-puzevi golaci-horde
mila123
01. март 2010. у 13.43
Naslov govori sve. Imamo zestoki problem sa puzevima golacima (meni doduse vise lice na pijavice ili gliste, ali su definitivno puzevi:) Do kraja prošlog leta smo ih nekako i trpeli, deca se odusevljavala novim kucnim ljubimcima, isli smo kao po jajima da ih ne pogazimo, mozete zamisliti šta se desava kada ih zgazite. Elem, imali smo mir par meseci, ali krenu proleće i u roku od dva prethodna dana su se pojavili u neverovatnom broju. Kako se smrkne oni izgamizu. Komsija je ivicu svog dvorista (kameno, kao i naše, a delimo zelenu povrsinu) zalio Domestosom i resio se napasti, sada je zurka kod mene, a nema sanse da pored sitne dece prosipam bilo kakvu hemiju i otrove koji definitivno deluju. Dakle, pitanje je, da li znate za neki prirodni „recept” koji bi ih prebacio kod treceg komsije:)))) ?
mostro
(junior member)
02. март 2010. у 12.19
kupi kokoške da ih pokljucaju.
mila123
02. март 2010. у 19.11
Narode, hvala puno. Jedno pet minuta se smejem zamišljajuci sebe u akciji pod nazivom „privuci i ubij”, gde naravno koristim hladno oruzje i vicem dzeronimo:)))). Inače koke mi ovde ne bi dugo prezivele, svrcka se previse predatora u vidu macaka i galebova. Bakarna zica je bingo rešenje bez prolivanja krvi, ako zakaze, imam u kuci dovoljno piva:)))
lilibert
(penzos)
03. март 2010. у 09.08
Pokusala sam pivo,nije pomoglo,posula ih solju isto,stavila im dasku gde se danju kriju i sipala ih u konzervu sa razredjivacem(sa poklopcom)skupljala njihova jaja,to jeste pomoglo,ali kad sam pocela da ih sanjam i tražim po krevetu kupila sam 2japanske plovke i one rade punom parom a ja mirno spavam.
vrbapenzioner
(masinski ing.)
03. март 2010. у 09.58
Eto ti sanse za biznis.
Puzevi, gliste , zabe...unosan poso i dobra zarada.
Evo ti korisan link pa razmisli.
http://www.zadarskilist.hr/clanci/08112008/uzgoj-puzeva-isplativiji-od-novinarstva

45000 tisuca Evrica Godisnje pa ti razmisli koja je to lova.
Još ako su kod tebe oni golaci, slinavi , joj kaka njih zabari vole..
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.