Дискусије : Политика

 Коментар
Kerempuh pred Paklom u Saboru
marisav
(Besposlicar)
17. октобар 2021. у 20.48
Godine zanovetanja, prevodjenja oporbe zedne preko vode, uz neogranicenu pljacku i bogacenje svih privilegovanih tj povezanih sa HDZ zločinackom organizacijom i tzv domoguzoljubbima koji nikada nisu rascistili da li su branili ili stvarali Hrvatsku..sve to ima ovih dana saborski kresendo.
Bas na dan kada je i sudskom presudom u Zagrebu Hdz oznacena kao zločinacka u tvrdo navedenim poslovima i aktivnostima..bas na taj dan Plenki kao guverner Brisela odlucio je da umesto smenjenog ravnatelja i lopova na celu Hrvatske televizije postavi novog coveka. Taj novi covek, korupcionaska gromada treba da na relaciji HRT - njegove dve kompanije ostvaruje značajnu dobit jer će DAVATI POSLOVE SAM SEBI..NJEGOVO IME NAJMANJE JE VAžNO, ALI ONO OSLIKAVA KAKVA JE HRVATSKA DANAS.Bas kao i hrvatska nogometna vrsta i ova nakaradna klasa se bori za jedno od prva tri mesta u Evropskoj uniji. Stavise, zamarajuci opoziciju koja je stotinu puta izlazila za mikrofon, i to predstavnici zaista siroke lepeze partija Hdz je odlucio jednostavno zanemariti. OZbjasnjene na Odboru koje odobrava imenovanje novog sefa Hrt dakle i Hdz promicbe je da će covjek kad bude izabran za ravnatelja HRT odluciti da izadje iz pomenutog SUKOBA INTERESA tako što će se povuci sa celnih funnkcija tih firmi. Dakle, ako me izaberetee,,a pre neću.. Interesantno u pristupu nema šta..i HDZ odlucuje da daje na glasovanje tj glasanje bez obzira na opozicione partije kojima su GURNULI PRST U OKO.
Onda, dolazi do krsenja poslovnika, opomena i blokade u Saboru..odlucise opozicionari stati isspred mikrofona, i dezurati celu noc kako nebi HDZ umarsirali i izglasali novog ravnatelja.
Abog broja opozicionara pred mikrofonom, a i cinjenice da je javnost cele Hrvatske pratila Kerempusku predstavu u Saboru Hdzovci se nisu odlucili da strazom izbace opozicionare...a oni su nastavili da strazare duboko u noc i da recituju, smenjuju se u govorima, ali njihovo obracanje je HTV iskljucio od javnosti tj ukinuo preno.
Nino Raspudic je dao ton celom horskom nastupu citirajuci na italijanskom jeziku neke pasuse iz Pakla Dante Aljigerija...pakao to je to..a Plenki cuvsi šta se desava u Saboru i oko njega, prema tvrdnjama mnogih komentatora u do sada nevidjenom gubljenju nerava, zadihano je pretio NO WAY, ONI MENE DA UCE NO WAY..svojedobno je jedan pevac svetski pevao nešto slično a sada su izgleda KEREMPUTI PAKAO Dantea postali kazalisno pozorisna realnost izbezumljene a korupcijom potpuno okovane Hrvatske.
NO, pozitiva je sto OPOZICIJA može barem privremeno da se cuje i blokira rad HDZ vlastodrzaca.
Moj je licni dojam da kad bi vlast preužele u hrvatskoj jazbini četiri dame od respekta, a kakve na zalost SRbija nema u svom ruglu od parlamenta da bi Hrvatskoj već u prvim narednim mesecima bilo bolje.
Cetverolit Sandra Bencic, Marija Selak RAspudic, DAlija Oreskovic i Katarina Peovic,,,to je ono Sto SRbija dana nema...svaka cast diskusionim prilozima koje ove četiri dame demonstrirju...one pokazuju da još ima svetla i u HDZpecini.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.