Дискусије : Политика

 Коментар
Šešelj upozorava: britanci stoje iza napada rosu
novosadski_radikal
(Clan SRS)
14. октобар 2021. у 10.24
ŠEŠELJ UPOZORAVA: Britanci stoje iza napada ROSU i spremaju veliko zlo na Balkanu, oružani sukob vrlo moguć
Novosti online

PREDSEDNIK Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je da je vrlo moguće da dođe do rata na Kosovu i Metohiji, imajući u vidu da su Albanci juče pustili srpsku krv, pucajući nenaoružanom Srbinu u leđa.

ШЕШЕЉ УПОЗОРАВА: Британци стоје иза напада РОСУ и спремају велико зло на Балкану, оружани сукоб врло могућFoto: EPA/Koča Sulejmanović
- Sve je to urađeno u režiji britanskih diplomata koji su stacionirani u Prištini. Ja očekujem da će se takve situacije ponavljati. Oni jednostavno opipavaju puls Srbije. Srbija je juče dala još odlučniji odgovor i Srbi sa severa Kosova i Metohije su dobili garanciju da ih Srbija neće ostaviti na cedilu - rekao je Vojislav Šešelj.

Šešelj za portal alo.rs kaže da je očigledno da Britanci spremaju veliko zlo na Balkanu, a da Srbi moraju ostati čvrsti i nepokolebljivi.

Predsednik SRS pretpostavlja i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić mislio na Veliku Britaniju kada je rekao da iza napada stoji jedna zapadna država koja nije u EU, ali objašnjava da nije sa njim razgovarao.

- Ja imam pouzdane informacije da se radi o Britancima. Znate da sam ja dobro informisan - rekao nam je lider radikala.

Srpsko strpljenje je na izmaku
Šešelj podseća da je Srbija dobila usmenu garanciju od NATO-a da „policija” lažne države neće ići na sever Kosova i Metohije.

- A oni šalju specijalne jedinice i to ih šalju da opljačkaju apoteku! Da su našli nešto nedozvoljeno u apoteci, to bi ceo svet znao. Oni blokiraju „granice”, a apoteka mora biti snabdevena lekovima. Oni sprečavaju i vakcinisanje Srba sa Kosova i Metohije, a sad bi i potpuno bez lekova da ih ostave! Šta su tamo našli još? „Plazma” keks, voćne sokove... - rekao je Šešelj.

Foto: Novosti arhiva
Predsednik SRS zalaže se da se od SB UN traži da se mogućnost iz Rezolucije 1244 realizuje i da se do 1000 srpskih vojnika i policajaca rasporedi u sredinama na Kosovu i Metohiji koje su pretežno naseljene Srbima.

Vrlo je moguće da dođe do oružanog sukoba, upozorava Šešelj.

- Srpsko strpljenje je na izmaku. Juče je i krv prolivena! Malo je falilo da čovek pogine! Za dlaku su mu spasli život. Pogođen je metkom u leđa! Nije predstavljao nikakvu opasnost za te Albance. Gađali su čoveka u leđa - objasnio je Vojislav Šešelj.

Scenario sukoba
U slučaju sukoba Šešelj smatra da bi bilo dovoljno da se srpska vojska stacionira u sredinama na Kosovu i Metohiji koje su pretežno naseljene Srbima.

- Tu ima 10 opština, ali ima još sela koja nisu uključena u te opštine. Zalažem se za to da se Goraždevac proglasi opštinom i da obuhvati i Pećku patrijaršiju - rekao je Šešelj, podsećajući da Goraždevac ima kopnenu vezu sa severom Kosova i Metohije.
D-Man
(Analyst)
14. октобар 2021. у 11.29
„...iza napada stoji jedna zapadna država koja nije u EU...”

Заиста тешко погодити ко стоји иза свега. Али, умешане су ту и друге ЕУ државе.

Е, сад, друго је питање због чега Вучић каже да иза напада стоји једна западна држава која није у ЕУ а неће или не сме да је именује. Па ако знаш ко стоји иза свега тога онда то саопшти свету.

Тражи хитан састанак Савета безбедности уз подршку Кине и Русије и реци отворено и јавно свету ко то чини или зачепи губицу! То је оно што ме ужасава код Вучића. За домаћу јавност недоречена тврдња па да блесави и наивни мисли како Вучић све зна и ништа му не може промаћи а са друге стране ништа конкретно чиме се избегава улазак у полемику са било којом државом са Запада.
Знам да ће ме сада дежурни чувари лика и дела нарцисоидног психопате оптужити како се у политику разумем ко Мара у криви кура$ а ја ћу им само рећи да размисле да ли је Вучић мудар политичар што уопште прича о томе како зна ко стоји иза шиптарских провокација а то не саопштава.

Шта се тиме постиже? Апсолутно ништа! Још једна у низу имбецилиих изјава за домаћу јавност.
Simo
14. октобар 2021. у 11.47
Још једна у низу имбецилиих изјава за домаћу јавност.
---
A koja izjava nebi bila imbecilna.
Siguran sam „Kosova” će se nacekati da dobije drzaavu, a tek Srbija da vrati Kosavo uh oh ah.
Rata neće biti a sranije nikad nije ni prestalo.
Davno bese 1389.
dr-morsПорука негативно оцењена. Покажи

dr-mors
14. октобар 2021. у 12.21
Komentar

Šešelj upozorava: britanci stoje iza napada rosu
===========

Seseljkuga, nije mogao da izdrzi.. a da ne is.prdi „sopstveno mišljenje”.

Naravno, jer, Picousti Ludak, nema poima šta mu se dogadja u državi.

ps:
Seseljkuga ovom izjavom maskira pravog nalogodavca!!!!!
dituartu
(eng)
14. октобар 2021. у 12.35
Тражи хитан састанак Савета безбедности уз подршку Кине и Русије и реци отворено и јавно свету ко то чини или зачепи губицу!

-------------------
Ma zašto imaš pogresno mišljenje o sebi evo recimo ta tvoja ideja o Savetu bezb. je toliko genijalna da nikome do sada nije pala na pamet, ( ne razumem zašto se niko pre tebe nije setio) jedan veliki aplauz za tebe, da to urade odma bi svi shvatili situaciju .


Još jedno veliko Bravo za genija politike koji nam otvara oci, samo tako nastavi biće nešto od tebe.
zlatiborac
14. октобар 2021. у 12.45
„Seseljkuga, nije mogao da izdrzi.. a da ne is.prdi ”sopstveno mišljenje„.

Naravno, jer, Picousti Ludak, nema poima šta mu se dogadja u državi.”
-------------------------------------------------------------------

I ko to kaže? - jaran WerBalija koji je odrastao i stasao u istim
klupama sa gore-pomenutima -'da se Vlasi ne dosete'. E sad sto su
ona dvojica snalazljiviji i profitiral daleko vise,imaju svak` svoju partiju dok je jaran WerBalija i dalje pretplatnik sindikalne podruznice
e nije nego...
;-)
D-Man
(Analyst)
14. октобар 2021. у 14.27
dituartu,

Лепо сам рекао, ако већ јавно говориш како иза свега стоји једна западан дражва која није чланица ЕУ, да или саопштиш име те државе или да зачепиш губицу! То се, наравно, односи на Вучића.

Шта ту није јасно?

Наравно, Вучић ко Вучић! Не може један дан да прође а да се он не облизује пред камерама и даје бесмислене бомбастичне изјаве које су само за домаћу јавност.

''Знам ја ко стоји иза свега тога, ја све знам! Али, нећу да кажем и не можете ми ништа због тога!'' је типична Вучићева бљувотина који ни пас са маслом више не би појео.

Може ли да ћути бар један дан? Било би сто пута боље и за њега и за Србију али он то не може јер је нарцисоидни психопата.
dr-mors
14. октобар 2021. у 14.56
Е, сад, друго је питање због чега Вучић каже да иза напада стоји једна западна држава која није у ЕУ а неће или не сме да је именује. Па ако знаш ко стоји иза свега тога онда то саопшти свету.
============

Ne sme da je imenuje. Zašto? Pa zato što je obična pederska kukavica!
-rekao bi on, da iz asvega stoji „Australija” ali se boji da ga „kengur”
posle te izjave ne nokautira! Boji se bas, kao svaka (eng)lesaka pi.zdetina.
CEKAC
14. октобар 2021. у 22.16
Bravo!
Otkrice milenija. Australija evropska država. Jedino si pogrijesio sto si Australiju izbacio iz Evropske zajednice. Pa covjece bozji Australijs je osnivac Evropske zajednice. Možda i vise, ali mi se ne da pisati...
,
Jocko4
(observer)
14. октобар 2021. у 22.32
D-Man,

>'Е, сад, друго је питање због чега Вучић каже да иза напада стоји једна западна држава која није у ЕУ а неће или не сме да је именује. Па ако знаш ко стоји иза свега тога онда то саопшти свету.'
- - -

Рекао би он, али зна да његов саветник Тони Блер не спава.
Jocko4
(observer)
14. октобар 2021. у 22.41
Политика, 14.10.2021.

Британска амбасада подржала полицијску акцију Приштине

ПРИШТИНА - Амбасада Велике Британије у Приштини саопштила је данас да подржава владу привремених приштинских институција у „очувању владавине права на целом Косову”.
...

https://www.politika.rs/scc/clanak/489719/Britanska-ambasada-podrzala-policijsku-akciju-Pristine
Jocko4
(observer)
14. октобар 2021. у 22.54
Спутњик, 14.10.2021.

>>>
Пукотина у ЕУ поводом КиМ: За неке је пуцање на Србе – европски стандард

Иза изјаве европског известиоца за Косова Виоле фон Крамон која је критикујући Борељов „попустљиви” став, пуцање на Србе на северу КиМ назвала владавином прва, стоји покушај политизације и геополитизације овог појма. Уместо да најоштрије осуди, она глорификује скандалозни поступак Приштине, кажу саговорници Спутњика.
...

Уочљиво несагласје између представника ЕУ по питању акције Приштине на Северу Косова, Слободан Орловић, професор уставног права у разговору за Спутњик објашњава заступањем интереса квазидржаве Косово од стране известиоца Европског парламента, с једне, и објективног става шефа европске дипломатије, с друге стране:

„Оно што ради Фон Крамон иде у правцу реалативизације потеза Албанаца. Оно што је она изговорила само је наговештај онога што нас очекује у Србији, на Косову и Метохији, Републици Српској, уопште у региону, уколико на власт у Немачкој дође њена партија Зелених. Сигурно да нас чека селективно, политизовано поимање владавине права, по којем ће се владавина права интерпретирати политички и геополитички, на жалост у нашем случају, увек на штету Срба”.
...

https://rs.sputniknews.com/20211014/pukotina-u-eu-povodom-kim-za-neke-je-pucanje-na-srbe--evropski-standard-11306879 71.html

dr-mors
15. октобар 2021. у 15.12
CEKAC
14. oktobar 2021. u 22.16
Bravo!
Otkrice milenija. Australija evropska država.
======

Coravi,
„australija” sam napisao pod znakom navoda.
Ali ti to ne znaš šta znaci.

CEKAC
15. октобар 2021. у 15.39
Imajuci u vidu tvoju pismenost, nikada se ne zna.
Navodni znasci služe i za isticanje neke rijeci.
Kužiš? Ma vraga ti kužiš...
dulebg
(posmatrach)
16. октобар 2021. у 11.23
„Више стотина војника” на енглеском значи „до 2000”.
dr-mors
16. октобар 2021. у 16.49
Coro, slabo ti je to.Ocigledno je da si zevao kroz prozor na casu domovinskog jezika...
CEKAC
16. октобар 2021. у 19.10
Dobro zboris.
Ali, ali...
Ti si pisao isuvise krupnim slovima da ne bi bilo vidljivo...
Kužiš?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.