Дискусије : Политика

 Коментар
I prosjake deru ala po hrvacki!
marisav
(Besposlicar)
12. октобар 2021. у 06.30
Ko kaže da hrvatsko pravosudje nije efikasno neka promisli ponekada. Evo, mediji u Hrvatskkoj pišu da je Rajko iz Knina, a to znaci verovatno Srbin, optuzen veoma hitno po odluci Gospickog, to znaci kontroliranog od strane ustaša, suda da je u Gracacu, nekada srpskom mestu dok ga ustaše uz odobrenje europskih nacista nisu ocistili od pomenutih,dakle da je u tom mestascetu podno Velebita NARUSIO HRVATSKI JAVNI RED I MIR. Nekada je iu ustaškoj iz 1941 sve podvodjeno pod narusavanje javnog reda i mira i o tome je brinuo daleko upamceni RAVSIGUR. Poceli su klanjem Srba u Gudovcu pokraj Bjelovara već deset dana nakon što je Jugoslavija razbijenena u Aprilu 1941.
Sada je pomenuti Rajko izvrijedjao hrvatski javni red i mir, jer U NEmogućNOSTI DA KAO SRBIN IGDE ISTA RADI ILI ZARADI I KAO GRADJANIN DRUGOG REDA, I GLE CUDA GLADAN A JOS NIJE CRKO...otisao u Gracac da racunajuci na samilost gradjana Srba i pridoslih naseljenih hrvata isprosi koju paru. Dobio je po 10, 8, 15 kuna i verovatno time obezbedio sebi sreću jedne kiflice i piva dnevno u sledećih deset dana.
Ali da nebi prosjacka Srbenda uzivala tek tako blagodati hrvatskog neba i zemlje..tu je Gospicko ravnateljstvo da izravna racune sa svakim nepocudnim dvonoscem a Srbi su odreda takvi--kaznjava se pomenuti RAjko, 55 godisnji Kninjanin sto je od Srba Gracaca i možda ponekog milostivog hrvata isprosio nekoliko desetina kuna...kune su oduzete a njemu odrezano 15 dana blagozivota u hrvatskom zatvorkom leglu gde će mu se PROPISATI ZA SRBE PRIHVATLJIVI JELOVNIK!!
I još samo da ovde dodje neka demonKRATSKA nakaza pa da kaže da hrvatsko pravossudje sa podrskom NAPUTAKA iz Brisela i Strazbura nije efikasan SUSTAV...SUSTAV KOJI DOBRO ZNA STA MU JE GLAVNI ZADATAK!
a
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.